Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Close

Siti Nurhaliza & Friends, Konsert Terbesar Dato' Siti Sebelum Bersara?

23-3-2016 08:10 PM| Komen: 205


Artikel Oleh Izzah Abbasy | Video Oleh Izzah Abbasy & FirdausZ | Suntingan Visual FirdausZ

Sidang media pada 23 April 2016 (Rabu) diadakan di Redbox, The Gardens Kuala Lumpur.
Video sepenuhnya oleh : CARI


Bertuah sungguh pemilik suara emas Dato' Siti Nurhaliza apabila pihak Yonder Music dan Xpax meraikan kejayaan 20 tahun menyinari industri muzik dengan menghadiahkan Konsert Dato' Siti Nurhaliza & Friends yang akan berlangsung di Stadium Negara, Kuala Lumpur pada 2 April 2016  Sabtu ini.

'Friends' yang dimaksudkan adalah jemputan persembahan duet oleh artis Malaysia dan Indonesia yang pernah berkerjasama dengan Dato' Siti Nurhaliza seperti Faizal Tahir, Hafiz Suip, Afgan, Anggun dan Cakra Khan.

Konsert ini khusus dan eksklusif untuk pengguna Yonder Music, iaitu pengguna prabayar Xpax dan pascabayar Celcom sahaja.

Wah, bahagia betul jadi Dato' Siti kan? Sudahlah pihak Yonder Music menghadiahkan konsert terbesar ini dan hanya pengguna Xpax dan Celcom sahaja yang akan menonton persembahan konsert itu nanti.

Walau bagaimanapun, dengar-dengar khabar Dato' Siti akan bersara selepas konsert ini? Betul ke? Untuk makluman semua, Dato' Siti Nurhaliza tidaklah bersara sepenuhnya tetapi hanya akan berehat selama 6 bulan dan kembali aktif selepas raya Aidilfitri nanti. Nak 'honeymoon' sekali lagi mungkin. (Hehehe, apa salahnya kan?)

Selain itu, anda juga boleh memenangi pas masuk dengan melanggan Call Me Tones Siti Nurhaliza menerusi aplikasi Yonder Music.

Untuk maklumat lanjut boleh klik sahaja laman Facebook Siti Nurhaliza Tarudin Official atau Yonder Music Malaysia serta layari laman web www.yondermusic.com.

Cepat! Jangan lepaskan peluang dan jangan lupa hashtag #SitiZoners - CARI Infonet

Apa Reaksi Anda...

Bagus
5
Marah
16
Terkejut
21
Sedih
8
Lawak
6
Bosan
8
Komen: 205
Komen

Komen Terbaru

Quote CARI-IIN 14-4-2016 03:04 PM
kemaruk replied at 14-4-2016 02:48 PM
Ada.. saat ke 0:05.. kawan iin tu tengok henfon dan tengok tempat lain sebab segan nak aju pertany ...

Ohh...bukan tgk henfon tu bangkem. Kenal aje bangkem kan?

Lain-lain Komen

Quote she 23-3-2016 09:00 PM
Kris dayanti x mai nyanyi kah
Quote adel7 23-3-2016 09:03 PM
sihat betul mak iti skrg ni.
Quote rania_maira 23-3-2016 09:04 PM
Tokti xmau jmput abg adek nyanyi skali kah??
Quote hyie 23-3-2016 09:42 PM
gigih iols join game kat ig xpax tetiap hari semata2 nak dapat pas percuma hokeh harap2 dapatlah
Quote Nenasketum 23-3-2016 11:55 PM
Oklah takde la 'bersara' dan bertambah sihat naw naw ctdk sekarang ni. Baby bump pun macam ada.
Quote Orix 24-3-2016 12:16 AM
hyie replied at 23-3-2016 09:42 PM
gigih iols join game kat ig xpax tetiap hari semata2 nak dapat pas percuma hokeh  harap2 dapatl ...

iols subscribe tenet xpax ahad lepas semata2 nak dpt tiket, smpai kesudah masih tiada jawapan

sheols angkut orkestra okeh kalini... 50 org katanya


Quote enchikfitz 24-3-2016 12:54 AM
Nenasketum replied at 23-3-2016 11:55 PM
Oklah takde la 'bersara' dan bertambah sihat naw naw ctdk sekarang ni. Baby bump pun macam ada.

BABY BUMP mendenya? Sah2 tu FAT BUMP!
BTW knp meols rasa cerita dia preggy tu sekadar  proparina tahap hanjeng?
Quote NonaNaga 24-3-2016 08:09 AM
masa Meletop kak iti asik betulkan baju jer (tarik2 bahagian perut) ..x selesa gaknya..
Quote eddysheddy 24-3-2016 09:10 AM
Bestnye tgk ct kat mhi td.. sape tgk? Rasa dia macam makin lawo haha.. sedap sgt nyanyi lagu aku cinta padamu
Quote seroja23 24-3-2016 09:14 AM
nak g tp xde duit..
Quote hyie 24-3-2016 09:51 AM
Orix replied at 24-3-2016 12:16 AM
iols subscribe tenet xpax ahad lepas semata2 nak dpt tiket, smpai kesudah masih tiada jawapan : ...

gigih sangat uolssss ramai kt ig komplen dah subscribe tp celcom x call lagi...nasib baik iols x upgrade plan hihi
Quote tomet05 24-3-2016 10:06 AM
bdan naik hormon berubah nih
Quote BebeQ 24-3-2016 01:04 PM
i tunggu sape2 nak jual tiket dekat i.
i nak tengok tok ti, afgan dgn anggun je pun.
Quote hyie 24-3-2016 03:20 PM
yahuuuu!!! iols baru menang free pass!!!!! bestnyaaaaaaa join contest kat ig xpaxsays...
Quote hyie 24-3-2016 03:22 PM
btw camna nak pegi ke stadium negara kalau naik lrt ya? i bkn org KL
Quote kwangsoo_lady 24-3-2016 03:29 PM
suka nya tgk kak iti!!! iols dah dpt tiket, sp nak?
Quote m2506 24-3-2016 03:31 PM
kwangsoo_lady replied at 24-3-2016 03:29 PM
suka nya tgk kak iti!!! iols dah dpt tiket, sp nak?

nak...nak...
Quote iniraidram 24-3-2016 03:56 PM
nape nmpak cm pelik cara dia ni brckap, cm org cover pkai braces je
Quote pearl.silver 24-3-2016 04:00 PM
Ct nurhaliza n friends
Bunyi mcm
Barney n friends je..
Tak lupa
Thomas n friends

Lihat semua komen(205)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.074561s Gzip On
To Top