Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Close

Dulu Deejay Panas, Kini Deejay Berhijab - Cik Piah

4-4-2016 10:41 AM| Komen: 68




                 
                 Artikel: TS Loo l Video: Desmond & TS Loo l Suntingan Visual: Ling Angie


Feeya Iskandar atau lebih dikenali sebagai Cik Piah merupakan seorang juruhebah radio atau DJ dalam stesen radio Sinar FM. Pada masa yang sama dia turut menjadi pengacara TV dalam Kilauan Emas dan Maharaja Lawak Mega 2013 dan 2014 di Astro Warna dan Astro Mustika HD.

Dalam temubual ringkas Cik Piah bersama wartawan CARI, Cik Piah sempat memberitahu pada bulan Mei ini dia bakal menamatkan zaman bujangnya. Dia turut melahirkan rasa bersyukur kerana bakal memiliki seorang suami yang memahami dan menyokong penuh apa yang akan dilakukannya.

Cik Piah juga sedar kehidupan berumahtangga dan tanggungjawab terhadap suami bukan satu kerja mudah. Biarpun sebagai seorang DJ dan selebriti yang mempunyai jadual kerja padat, namun dia yakin mampu mengagihkan masanya antara kerjaya dan rumahtangga dengan sebaik mungkin demi kebahagiaan orang tersayang. 

Tambah Cik Piah, dia baru sahaja menghasilkan album 'single' berjudul "Hanya Satu" ciptaan Alwi Rafel dan sedang dalam perancangan menghasilkan butik muslimah menggunakan jenama sendiri. 

Apabila ditanya mengenai gosip panas yang paling memberi kesan kepadanya, Cik Piah memberitahu dakwaan yang mengatakan dia merampas suami orang adalah paling mengguris hatinya.

Namun Cik Piah sedar hal-hal gosip itu hanya asam garam hidup lebih-lebih lagi sebagai seorang selebriti.- CARI Infonet

Apa Reaksi Anda...

Bagus
11
Marah
21
Terkejut
7
Sedih
17
Lawak
11
Bosan
13
Komen: 66
Komen

Komen Terbaru

Quote aldinaa 13-5-2017 09:40 AM
Betul3 rasa macam tak best pulak bila sentuh pasal bini bini SY . Tak pyh la sentuh personal.

Tapi bila tgk vid promo sinar kat youtube piah dgn Sy pun rasa tak best. Macam terpaksa je

Lain-lain Komen

Quote zameyla 4-4-2016 10:44 AM
petang2 balik keja dengar sinar FM ok jer cik piah nie...yg tak ble blah...SY tu....eeeeeeee... tak suka la...
Quote juecy 4-4-2016 10:51 AM
Dia cute serta berbakat. Semuga terus maju Cik Piah !
Quote aku.semut.merah 4-4-2016 10:57 AM
Bg aku cik piah ni xde aura. Sorry x minat
Quote gekkou 4-4-2016 11:00 AM
apa kena mengena tajuk benang ngan content interview cik piah?
sebab dia buat byk kerja kah?

style cik piah jadi deejay tak kena ngan jiwa aku
Quote melinda_kerr 4-4-2016 11:04 AM
Ok jer kot dia ni jd DJ. Cuma ada bapok tua yg sorang lgi tu yg buat slot diaorg jd annoying.
Quote makton 4-4-2016 11:17 AM
aku x minat makcik ni..
Quote Esmiria 4-4-2016 11:18 AM
CARI-LTS replied at 4-4-2016 10:41 AM
Artikel: TS LOO l  Video: Firdausz & TS LOO l Suntingan Visual: Firdausz ...

dok keney,malah dengo sino fm.thr beh
Quote rospinki 4-4-2016 11:23 AM
sore minah dj ni buat telinga aku sakit

sore gedik..dibuat2 manja.

Quote zulka 4-4-2016 11:23 AM
sebabkan cik piah ni aku jadi benci dengan sinar fm menyampah, meluat...gedik semacam
Quote BungaSaffron 4-4-2016 11:37 AM
gedik selain tu, gigih nak tiru suara ala2 dato siti nurhaliza
Quote miyamiyo 4-4-2016 11:43 AM
Tak minat combo dia dgn sy. Sinarfm layan time pagi je. Petang terus buka channel lain.
Quote aTiKah_aYuNi 4-4-2016 11:54 AM
ingatkan aku sorg je x suke kt suara piah nih....
Quote hatikudus 4-4-2016 12:14 PM
zameyla replied at 4-4-2016 10:44 AM
petang2 balik keja dengar sinar FM ok jer cik piah nie...yg tak ble blah...SY tu....eeeeeeee... tak  ...

Aku lagi suka gandingan dia dgn zaidi zainal dulu...tah kenapa pulak ditukar dgn SY...mmg tak dengar lagi dah aku...tak best!
Quote zameyla 4-4-2016 12:16 PM
hatikudus replied at 4-4-2016 12:14 PM
Aku lagi suka gandingan dia dgn zaidi zainal dulu...tah kenapa pulak ditukar dgn SY...mmg tak deng ...

aku dengar pun sebab lagu2 dia mengulit kenangan sungguh...

lantak la si SY tu...dok power ke hulu power ke hilir...
Quote mizkajura 4-4-2016 01:09 PM
kenapa rata2 tak suka dengar sinar sbb ada sore si piah ngan sy?
hehehe aku mmg tak dengar sinar...LOL
Quote irsa 4-4-2016 01:26 PM
x kenal cik piah, anyway, baguslah dh berhijab
Quote -electrifying- 4-4-2016 02:05 PM
ai minat dgn body dia wktu mlm 2013 dlu...
Quote AisyDani13 4-4-2016 03:35 PM
-electrifying- replied at 4-4-2016 02:05 PM
ai minat dgn body dia wktu mlm 2013 dlu...

seriously
Quote -electrifying- 4-4-2016 03:53 PM

hahahaha.... gurau2

Lihat semua komen(68)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.074573s Gzip On
To Top