Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Close

Alahai, Suamiku 'Anak Emak' Rupanya, Beruntung Atau Menyeksakan?

7-11-2016 03:14 PM| Komen: 30


Artikel Oleh Maly Rosli | Video Oleh Danny Ng | Suntingan Visual Oleh Danny Ng


Syurga seorang lelaki terletak di bawah tapak kaki ibunya, manakala isteri adalah tanggungjawab suami. Kedua-dua pasangan perlu pandai mengawal keadaan untuk mengekalkan keharmonian sesebuah perhubungan. 

Setiap individu memiliki persepsi yang berbeza. Ada yang tidak kisah berkahwin dengan lelaki 'anak emak', ada juga yang seram. Bagaimana pula dengan anda? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
22
Marah
38
Terkejut
30
Sedih
23
Lawak
23
Bosan
34
Komen: 30
Komen

Komen Terbaru

Quote singlemum_4 1-1-2017 07:36 PM
jazaa100 replied at 1-1-2017 09:25 AM
Iya ....

Itulah yg TERBAIK utk org mcm tu....

actually my mum in law tu sdg sakit sbb breast cancer dan hb ke2 dia pun da tinggalkan dia...mmg kesian kt dia cuma tak terbuka hati nak gi ziarah dia wp telah lama memaafkan tapi masih tak boleh melupakan wp da move on pun

Lain-lain Komen

Quote damian_lee 7-11-2016 03:19 PM
dua2  .... beruntung dan rimas(menyeksakan)
Quote ronapink 7-11-2016 03:25 PM
topik lebih sesuai dibincang dalam board Perbincangan Keluarga..

bukan isu semasa sangat, lebih kepada ISU SEPANJANG MASA

@spiderman80   @Muntz
Quote ronapink 7-11-2016 03:25 PM
wartawan ni kut CARI_MAM    pus
Quote ronapink 7-11-2016 03:28 PM
eh CARI_MAL..

suara kepit...berlatih bagi sedap sikit suara tu kaka..

nak masuk CARI ni, ramai mata memerhati
Quote MarryPottet 7-11-2016 03:29 PM
alahai, semasanya isu ini
Quote ronapink 7-11-2016 03:34 PM

kan,

nak kategorikan berita pun xpandai
Quote nononcrux 7-11-2016 03:38 PM
isu haprak ni .. patut masuk dlm perbincangan keluarga .. hadoi
Quote mystica 7-11-2016 03:48 PM
at least dia sayang n hormat mak dia. tp kalau dpt mak mertua yg drama queen and queen control mcm ada forumer kat fd tu pening juga. lagi teruk kalau husband pula jenis tak reti buat keputusan.
Quote seramado 7-11-2016 04:02 PM
Merimaskan juga asyik2 blk.kg dia je...
Quote jazaa100 7-11-2016 05:59 PM
ronapink replied at 7-11-2016 03:25 PM
wartawan ni kut CARI_MAM    pus

Ayat kau.....   
Quote ronapink 7-11-2016 06:02 PM

hihi..saya pinjam ayat otai..

hihihi..ya ampun hamba, tuan hamba
Quote DeeHanania 7-11-2016 08:11 PM
mystica replied at 7-11-2016 03:48 PM
at least dia sayang n hormat mak dia. tp kalau dpt mak mertua yg drama queen and queen control mcm a ...

Kann...stuju tu mystica...kkdng merimaskan jgak(ada pro&kontra kat sni)
Quote ronapink 7-11-2016 10:55 PM
tak tau nak reply macam mana kat post 3 atas tu,

@spiderman80 .

saya pasti thread ni dibuka kat CI,
bukti selain saya, lihat post 6, sebut perkara yang sama,post 8 juga..

sebab kuasa yang ada pada  Editor_Cari, bila kita komen gitu, dia pindahkan ke viral,
Thread buka petang, momod masuk malam..
so thread dah aman2 parking kat sini..

ok la tu,editor kurang matang,
buat assingnment kemain,letak kat viral je..
bod viral ni tempat editor cari melepak ke..

anyway, thanks kerana prihatin dengan rintihan kami





Quote ronapink 7-11-2016 10:58 PM

macam tag xmenjadi je

@spiderman80 .
rujuk post14

Quote mizzmimi 8-11-2016 02:43 AM
Apakebangang

Macam.ni.pun.masuk.viralke.
Quote CARI-MAMS 8-11-2016 09:15 AM
ronapink replied at 7-11-2016 10:55 PM
tak tau nak reply macam mana kat post 3 atas tu,

@spiderman80 .

Terima kasih atas feedback yang diberikan.

Kami sentiasa berikan pembaharuan dan juga improve kita punya content dari masa ke masa.

Mohon berikan sokongan ya terutama pada video yang kita buat.

Kita kat sini pun takmo cari pasal pula dengan forummer kan

Jangan lupa masuk kita punya portal www.cari.com.my ya.


Quote Nt-ViruS 8-11-2016 05:43 PM
mizzmimi replied at 8-11-2016 02:43 AM
Apakebangang

Macam.ni.pun.masuk.viralke.

#anakemak
Quote cik-jaja 8-11-2016 06:23 PM
hmm ok la..de mase leh jadi kawan..de mase xkuasa nak layan
Quote siskepoh 8-11-2016 06:25 PM
sis pernah ade boyfren anak emak.manja lelbih sis.xkose nak layann. CERAI!

Lihat semua komen(30)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.105613s Gzip On
To Top