Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Close

Aplikasi Sosial Jadi Lubuk Seks, Wajarkah Pengharamannya Di Malaysia?

20-1-2017 03:32 PM|Oleh: Myra Rozi| Komen: 51



Artikel Oleh Myra Rozi | Video Oleh Angie Ling | Suntingan Visual Oleh Angie Ling


Seolah-olah tiada penghujungnya, lambakan aplikasi sosial masa kini yang sepatutnya dimanfaatkan ke arah kebaikan menjadi lubuk seks bagi generasi muda memuaskan nafsu serakah mereka.

Laporan peningkatan jenayah rogol dan seks bebas jelas terpampang di dada-dada akhbar. Relakah kita melihat pewaris bangsa dan negara terus hanyut dalam lembah kehinaan? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
47
Marah
32
Terkejut
30
Sedih
26
Lawak
17
Bosan
34
Komen: 51
Komen

Komen Terbaru

Quote krustykrab 10-3-2017 12:56 PM
nak haramkan buat pe...benda tu tak salah, yg salah org2 yg bodo je

Lain-lain Komen

Quote cmf_conan 20-1-2017 03:35 PM
kereta2 dan hotel2 jugak menjadi lubuk maksiat.. patutkah ia diharamkan?
Quote Vympel77 20-1-2017 03:54 PM
Lubuk seks camner, xde bideo ...
Quote Bedah.Cun 20-1-2017 04:00 PM
Mak tak perlu media2 sosial bagai tue. Mak kenyitt jerrr mata seksssisss maaak nehh! Bersusun2 haaa jantanssss kejarrr maaak!
Quote ChildrenOfBodom 20-1-2017 04:02 PM
fuck at the first chat
Quote WhiskeyScotch 20-1-2017 04:45 PM
Lubuk seks tu hanya satu sudut. Tgklah dari sudut yang lain juga. Kalau semua benda nak diharamkan dengan hanya melihat pada satu sudut,  dah boleh bunuh diri tak payah hidup langsung.
Quote ajinomotonosuga 20-1-2017 04:55 PM
Ni namanya otak sempittttt

Oang mesia masih ramai otak sempit

Otak pk yg buruk je sedang taik pun leh buat baja
Yg cipta kemudahan tu manusia dan tuhan sendiri kata yg buat kerusakan di muka bumi ni gak manusia, paham kan ler baik baik
Quote cknoriz 20-1-2017 05:11 PM
tumblr sila block secepat mungkin...haruuuu betoi
Quote chacon 20-1-2017 05:13 PM

buat je macam china. kaw2 dorang control media sosial.. mana ada china main facebook wechat ni.. bila pakai apps sendiri senang nak control
Quote chacon 20-1-2017 05:15 PM

wechat, tumblr dan bigo.. tolong la block wahai gomen. rosak budak2.

mak pak pulak budak baru habis upsr dah bagi tepon  
Quote siskepoh 20-1-2017 06:14 PM
inila bebudak sekarang ni. teghokkk. dok pikir nak seksss manjang
Quote Pajeri_Nenas 20-1-2017 06:31 PM
chacon replied at 20-1-2017 05:15 PM
wechat, tumblr dan bigo.. tolong la block wahai gomen. rosak budak2.

mak pak pulak budak baru  ...

bigo menatang APA? nak try install
Quote chacon 20-1-2017 06:40 PM
Pajeri_Nenas replied at 20-1-2017 06:31 PM
bigo menatang APA? nak try install



cuba hang cari kat apps store.. ni lagi gila.
boleh la nak tengok gadis2 melayu kita free show live dok baring dalam bilik.
yg jantan2 x habis2 komen puji2.. pastu suruh buka baju
Quote Wal..Hal 20-1-2017 07:01 PM
Akak ingat zmn dulu, zmn kite2 semue masih suci, beli majalah mangga pun dah malu2, budak skrg semuenye dihujung jari
Quote Nt-ViruS 20-1-2017 10:25 PM
apo bondo lambakannya, adalah 3-4 apps..lambakan kejadahnya.
Quote missinpiece 21-1-2017 12:47 AM
Teknologi buat org jd makin bodow :zz
Quote sabbath_shalom 21-1-2017 01:20 AM
Cash la kannnn.

Tapi planetromeo ok jua....dapat pancing yg best2.
Quote pyropura 21-1-2017 02:47 AM
...mulayu sunni ni surau pun boley jadi lubok seks...   

PASANGAN MELEKAT KETIKA BERZINA DI SURAU LAMA

http://labuemas8.blogspot.co.at/ ... berzina-di.html?m=1
Quote otomatic_prince 21-1-2017 01:41 PM
Mohon haramkan wechat
Quote taikor 21-1-2017 01:59 PM
skit2 haram. buat lah kempen suruh ibu bapa pantau, adekan talian khas dan badan2 mencegah salahguna sosial media. kes2 begini bukannya majoriti penggunaan sosial media.

banyak eksiden dan kematian jalanraya. nak haramkan kereta tak?

Lihat semua komen(51)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.041725s Gzip On
To Top