Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Infozon Lihat artikel
Mar
03

Sushi King Bonanza Kembali Lagi!

3-3-2017 03:49 PM|Kandungan Tajaan | Dilihat: 2506| Komen: 45

Bonanza merupakan promosi bermusim Sushi King di mana pelbagai jenis sushi dihidangkan dengan hanya satu harga – RM3.18*! 

Bagi sesi kali ini, Sushi King bakal menyediakan lebih daripada 30 jenis sushi untuk dinikmati.

Untuk pengetahuan anda, Bonanza akan dijalankan dalam dua fasa. Fasa pertama adalah pada 6 Mac 2017 hingga 9 Mac 2017 bagi negeri Kedah, Perak, Melaka, Negeri Sembilan, Pahang, Terengganu dan Sarawak, manakala fasa ke-dua pula akan dijalankan pada 13 Mac 2017 hingga 16 Mac 2017 bagi negeri Johor, Penang, Kelantan, Selangor, Sabah, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur dan Putrajaya.


Anda juga berpeluang untuk menyertai pertandingan “Rank your Faves Contest” di mana anda dikehendaki memilih dan memberi ranking kepada tiga jenis sushi kegemaran anda beserta komen mengapa anda memilih tiga sushi tersebut. Sila tag dua rakan anda dan #SKBonanza di Facebook untuk peluang memenangi 30 piring sushi di mana 30 orang pemenang akan dipilih bagi setiap fasa*. 
(60 pemenang = 30 pemenang x 2 fasa)

Tunggu apa lagi, jom nikmati Sushi King Bonanza bersama rakan dan keluarga anda! 

Sila layari laman Facebook Sushi King untuk maklumat lanjut.- CARI


*Tertakluk kepada terma dan syarat.

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
2
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 45
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote EvieWanKenobi 29-3-2017 08:33 PM
armin replied at 29-3-2017 06:58 PM
tapi eat all you can harga rm35 tu untuk satu kepala ke? hehe kalau berdua dekat rm70 jgk eh


ya.. harga untuk satu kepala tapi
tak pasti pula jika diners boleh
dine-in tanpa had masa..

tidak seperti semasa Bonanza King..
cuma 45minit aje dining time..

boleh tercekik..

Lain-lain Komen

Quote WhiskeyScotch 3-3-2017 05:06 PM
Gonna tell my friends about this. Thank you for the info.
Quote Leeanne88 3-3-2017 05:25 PM
Yummy. Thanks for the info
Quote samasam90 3-3-2017 06:45 PM
yessssssss
Quote Super-M 3-3-2017 06:51 PM
yummmmmmmmyyyy.
Quote dubuk 3-3-2017 08:02 PM
ini kegemaran dubuk niii nak makan semua sekali
Quote Aizuzu 3-3-2017 08:11 PM
Dapnyaaaaa
Quote Potpouri 3-3-2017 10:36 PM
Wajibbb pi ni.. i love sushii
Quote emelia1509 4-3-2017 02:22 AM
sushi sushi sushi..
syok mehhh...

Quote fikri 4-3-2017 11:28 AM
yeayy sushi !
Quote MsKathryn 5-3-2017 01:03 AM
Favorite ni... yummeh!!
Quote PongKang 5-3-2017 03:07 AM
Sushi king da xsedap..
Quote seramado 6-3-2017 03:41 PM
Wow my fav ni
Quote vanillaninja 7-3-2017 09:48 AM
I kalau pergi Sushi King cuma makan golden balls je. Sushi lain rasa biasa2 sangat.
Quote awaynepian 7-3-2017 11:59 AM
I suka yg ada squid tu....sedapnyaaaaa
Quote EvieWanKenobi 9-3-2017 10:18 AM
main target : Salmon Nishoku..
Quote pearl.silver 9-3-2017 11:03 AM
Semua plate rm3?
Sapa2 je bole mkn?
Quote Mleeen82 9-3-2017 11:10 AM
macam mana harga sushi king ni?
Quote hanisbunny 9-3-2017 11:19 AM
mati la nak..beratur org..mst panjang berjela line tu nnt...teringat I kene beratur wkt beli tealives buy one free one tu..panjang nk mampos barisan ahli jemaah..
Quote armin 17-3-2017 09:39 PM
Kena ada member kad ke apa ke? Maknanya sepinggan rm3 ke

Lihat semua komen(45)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.063795s Gzip On
To Top