Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Terlajak Mewah, Kad Jemputan Sharnaaz Dan Nabila Bertatahkan Batu Swarovski

14-3-2017 11:39 AM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 23575| Komen: 433

Masing-masing nampak teruja dan tidak sabar nampaknya untuk bergelar suami isteri tak lama lagi.

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Masing-masing nampak teruja dan tidak sabar nampaknya untuk bergelar suami isteri tak lama lagi.

Bakal disatukan hujung bulan ini, pelakon Sharnaaz Ahmad dan bakal isteri, Noor Nabila Mohd Noor berkongsi kegembiraan mereka di laman sosial Instagram.

Antara yang dikongsikan termasuklah foto persiapan perkahwinan, sesi penggambaran pra-perkahwinan dan banyak lagi.

Namun apa yang paling menarik perhatian adalah kad perkahwinan pasangan merpati dua sejoli ini yang bertatahkan batu Swarovski.

Ruangan komen dibanjiri ucapan tahniah dari para peminat yang kagum dengan kecantikan dan kemewahan persiapan yang dilakukan.

Sementara itu, Sharnaaz juga tak putus-putus memuji kecantikan Nabila.

Antara kapsyennya, "19 days to go , makin hari makin lawaaa and may Allah berkati perhubungan ini dan masjid yg bakal di bina. Kita manusia cuma hambanya.Yang tak elok kita perbaiki #sharnaaznabila"

Manis sungguh, sama-sama kita doakan agar semuanya berjalan lancar untuk pasangan ini. Kalau kad pun sudah mewah, apatah lagi majlis nanti kan? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
3
Bosan
4
Komen: 433
Komen

Previous : Ayda Jebat Beralih Arah, Bercinta Dengan Redza Rosli Pula?

Next       : Gara-Gara Tweet Ini, Ketebalan Iman Fazura Dipersoal Netizen

Komen Terbaru

Quote lazyboss 22-3-2017 11:28 AM
............membazir

Lain-lain Komen

Quote ALDRIN 14-3-2017 11:41 AM
trying hard to look mewah....tapi ntah ngape ku lihat pprt jua....lelebih tgk muka mamak karipuley tu...hauk
Quote pngky 14-3-2017 11:41 AM
tak tau nak cakap aper, kad jemputan kahwen tu akhirnya akan masuk ke sampah jugak
Quote terpaku 14-3-2017 11:42 AM
lepas ni boleh la bergesel tetet secara halal
Quote eldacute 14-3-2017 11:45 AM
Bau kari..
Quote AshkieLa 14-3-2017 11:46 AM
makin luas dahi nanaih...
Quote TeROtErOBoZu 14-3-2017 11:49 AM
markonaz x sabau nak berbiras anak raja
semoga berpanjangan lah hendaknya yer
bakal menantu yg hebat
pelindung keluarga datin tini
Quote ballerinabiru 14-3-2017 11:51 AM
Lawanya nabila
Quote stayathomemom 14-3-2017 11:51 AM
Eloklah tu...jadik pelindung keluarga paki di istana....jangan buat peleceh katenyaa.....
Quote drivethru 14-3-2017 11:51 AM
Tahniah....

Adik nyer nanti bertatahkan batu nissan.
Quote adn 14-3-2017 11:52 AM
ALDRIN replied at 14-3-2017 11:41 AM
trying hard to look mewah....tapi ntah ngape ku lihat pprt jua....lelebih tgk muka mamak karipuley t ...

tergelak aku baca komen ko...ehehehe
Quote wonderwhy 14-3-2017 11:52 AM
pngky replied at 14-3-2017 11:41 AM
tak tau nak cakap aper, kad jemputan kahwen tu akhirnya akan masuk ke sampah jugak

Ni baru kad kawen kakak lopak... Bayangkan kad kawen lopak bertahtakan batu apa yek    
Quote CiliPadiSedap 14-3-2017 11:53 AM
pengantin paling hauk this year..
Quote kodoksilver 14-3-2017 11:55 AM
biaseeee jeee
Quote mieymiey 14-3-2017 11:55 AM
wonderwhy replied at 14-3-2017 11:52 AM
Ni baru kad kawen kakak lopak... Bayangkan kad kawen lopak bertahtakan batu apa yek

Batu bata cukup
Quote cikkuntum 14-3-2017 11:55 AM
tgk kad die cm biase2 je...
Quote kodoksilver 14-3-2017 11:55 AM
wonderwhy replied at 14-3-2017 11:52 AM
Ni baru kad kawen kakak lopak... Bayangkan kad kawen lopak bertahtakan batu apa yek

jangan batu nisan udah
Quote virgo19 14-3-2017 11:56 AM
TeROtErOBoZu replied at 14-3-2017 11:49 AM
markonaz x sabau nak berbiras anak raja
semoga berpanjangan lah hendaknya yer
bakal menantu yg heb ...

Best ke kalau berbiras dgn anak raja? Tak terasa nanti dibezakan layanan ke.. contoh family kita datang, mertua sambut biasa2 je, tapi family diraja biras datang disambut dgn penuh kehormatan..  
Quote green~tea 14-3-2017 11:56 AM
Edited by green~tea at 14-3-2017 11:57 AM

Cantik nya nabila.. such a waste kawen ngn nenaskari

Kad jemputan tu ok lah.. dah nak menjemput vvip2 kan
Quote chinta89 14-3-2017 11:58 AM
kalau aku kata berlebihan, kang org marah plk, maklumlah dia mampu kan.. hehehe.


tak merujuk kpd nanas-bila nih... ak tgk majlis kwin kemain grand tapi kes cerai pun meningkat.. hmmm...

Lihat semua komen(433)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.066913s Gzip On
To Top