Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Tunjuk Isyarat Lucah, Lana Nodin Dan Suami Jadi Pembuli Jalan Raya?

17-3-2017 11:46 AM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 20202| Komen: 383

Sebuah video yang menunjukkan seorang lelaki menunjukkan isyarat lucah kepada seorang pengguna jalan raya baru-baru ini telah menjadi tular.

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Sebuah video yang menunjukkan seorang lelaki menunjukkan isyarat lucah kepada seorang pengguna jalan raya baru-baru ini telah menjadi tular.

Apa yang menjadi perhatian adalah lelaki tersebut adalah David McKienzie, suami kepada selebriti Malaysia, Lana Nodin.


David dikatakan telah terlanggar bahagian depan kereta mangsa ketika trafik sesak. Walau bagaimanapun, David turun dari kereta dan mula menyerang mangsa dengan mengeluarkan kata-kata kesat.

Tidak cukup dengan itu, pemain bola tampar dunia itu juga turut mengeluarkan jari dan menunjukkan isyarat lucah. Lana juga turut dilihat keluar dari kereta dan mengambil beberapa keping gambar.

Menurut laporan portal Stomp.com.sg, kemalangan ini berlaku di Johor Bahru (JB) sebelum Laluan Kedua Malaysia-Singapura pada Selasa (Mar 14) pada kira-kira 6.30 petang.

Rata-rata netizen yang melihat rakaman ini kesal dengan sikap David dan Lana kerana tidak menyangka mereka berperangai seperti itu.

Sebagai selebriti, mereka seharusnya menjaga tindak tanduk dan kelakuan kerana pasti ia akan menjadi perhatian orang ramai. Apa-apa pun tunggu sahaja penjelasan dari keduanya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 383
Komen

Previous : Memandai Keluar Fatwa Solat, Fynn Jamal Ditegur Ulama

Next       : Terap Disiplin Ala Tentera, Rahsia Anak Noniswara Dapat 9A Dalam SPM

Komen Terbaru

Quote RatuDunia94 23-3-2017 12:22 PM
Tgok Lana n husband kt Wow Bersama Genki...iols nk ckp 1 je.. Kepammmnya laki separa kokesen dia.. Nampak makin busuk..
Anak sheols berwajah bumiputera sgt..

Lain-lain Komen

Quote juliez 16-3-2017 05:03 PM
Edited by juliez at 16-3-2017 11:26 PM

Video lana jgn tergedek2 boleh tgk kat sini

http://www.stomp.com.sg/singapor ... b-before#xtor=CS1-2

Quote ramaramu 16-3-2017 05:06 PM
OMG.. nampak kat ig macam soft and sweet je.. hmmmm
Quote lasagna 16-3-2017 05:06 PM
betul ke tu Lana n hubby dia? Mcm lain jer rupanya..
ada sape2 dpt tlg check car plate ke?
Quote Orix 16-3-2017 05:07 PM
dlu iols tgok laki lana ni not bad. dlm video ni rupa dia nmpak cm org asli lak
Quote Lavender_Violet 16-3-2017 05:08 PM
Tengah sesak jem mcm tu dgn Alphard bagak ko, ko nk menyelit overtake sana sini, mmg  big possibility la kereta ko bakal bergesel atau bercium dgn keta2 lain
Meols rasa laki Lana himpit, yg stomper pulak degil kepala batu tak kasi dia lalu, maka...bergesel lah!
Quote juliez 16-3-2017 05:10 PM
lasagna replied at 16-3-2017 05:06 PM
betul ke tu Lana n hubby dia? Mcm lain jer rupanya..
ada sape2 dpt tlg check car plate ke?



Cakk!!!




Quote shernazz 16-3-2017 05:10 PM
aiyo..tunjuk middle finger is a big no no okeh...
tolong tunjukkan mat saleh.pinoy ni jalan yang luruss
Quote lasagna 16-3-2017 05:12 PM

mata iols ni senget kot arini uols.. adooiiyaiii
Quote lilpurplelady 16-3-2017 05:12 PM
slh sendiri lepastu blame others?
Quote ramaramu 16-3-2017 05:12 PM
Orix replied at 16-3-2017 05:07 PM
dlu iols tgok laki lana ni not bad. dlm video ni rupa dia nmpak cm org asli lak

dia bukan pure mat saleh uols.. half pinoy!
Quote adm7 16-3-2017 05:13 PM
Yg last sekali tu apsal tergedik-gedik nak selfie? Nak upload kat socmed ke?
Quote ramaramu 16-3-2017 05:13 PM
Lavender_Violet replied at 16-3-2017 05:08 PM
Tengah sesak jem mcm tu dgn Alphard bagak ko, ko nk menyelit overtake sana sini, mmg  big possibilit ...

uols.. kalau dah jam berjam2 pastu tetibe nak cut through mmg sapa pun sakit hati.. pastu agaknya kerek plak mementang bwk kete besar.. mendapat laaa!
Quote munchkin 16-3-2017 05:15 PM
Himpit tak kasi signal. Tak angkat tangan siapa yg dickhead sekarang. Beli kereta mahal tapi tak de signal. Bongkak sombong tak leh bukak window minta laluan baik baik ke dickhead? Ko rasa entitled to cut blardy queue??
Quote guesswho09 16-3-2017 05:15 PM
mat salleh pprt sgt
nak jump q :
Quote andrea_ester 16-3-2017 05:16 PM
eeee bole plak aku layan lagu cina dlm kereta mangsa buli..mcm best
Quote bobok_berhabok 16-3-2017 05:21 PM
obvious sgt muka laki Lana tu . macam mana ada orang boleh kata 'macam bukan je'
Quote prettyuglybabe 16-3-2017 05:21 PM
semoga mampus digelek lori jah pembuli jalanan ni..
Quote fuzzyfuzzy 16-3-2017 05:22 PM
eee pprt nyer perangai..dia himpit orang pstu dia nak finger F kat orang pula...
both laki bini pprt sgt!!

kt IG bukan main tunjuk korang la paling  sweet...
Quote barfi 16-3-2017 05:27 PM
Yg last sekali lana jalan ngengkang ambil gambo. Adoyaii

Lihat semua komen(383)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.070326s Gzip On
To Top