Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Demi Aksi EPL Di Manchester, Lelaki Dari Klang Sanggup Tangguh Perkahwinan

18-3-2017 11:10 AM |Dilihat:3534| Komen: 92

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Foto: Berita Harian Online
Betapa besarnya cinta kepada bola sepak, Muhammad Fareez Farid Mohd Fuzi sanggup menangguhkan perkahwinan semata-mata untuk menyaksikan perlawanan bola sepak antara Manchester City dan Liverpool dalam Liga Perdana Inggeris (EPL), awal pagi Ahad nanti.

Fareez, 24 adalah antara 10 pemenang peraduan 'Dashing - Hey Bro, Anda Akan ke Manchester', yang dipilih untuk menyaksikan perlawanan City - Liverpool di Stadium Etihad.

Lelaki yang berasal dari Klang ini menunda tarikh perkahwinannya yang sepatutnya berlangsung hari ini dengan Rawaida Aifa, 24, kepada 25 Mac ini.

"Memang menjadi impian saya untuk menyaksikan mana-mana perlawanan EPL. Saya tak sanggup lepaskan peluang keemasan ini. Syukur kerana keluarga kedua-dua pihak memahami situasi saya," katanya kepada Berita Harian Online.

Menurutnya dia bagaikan bermimpi kerana berpeluang untuk masuk ke stadium Old Trafford serta bilik persalinan pemain selain turut dibawa melawat ke Muzium Bola Sepak dan sekitar City, dan Stadium Anfield. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 92
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Mulan 20-3-2017 12:23 PM
So kenalah wartawan tu laporkan tarikh baru pernikahan budak ni utk memuaskan hati korang?

Lain-lain Komen

Quote alinone78 18-3-2017 01:54 AM
mantin pompuan..nasihat aku..
ko lupakan lah hajat tu..
takut nanti tiap2 malam...
dia tinggal ko sebab bola..
mengerang la sorang2
Quote alinone78 18-3-2017 01:55 AM
tang mana hensem ny tt hoi
Quote WhiskeyScotch 18-3-2017 01:58 AM
Hahahaha. Tahniah sebab menang. Marriage can wait football can't.
Quote FOTHER-MUCKER 18-3-2017 02:03 AM
alinone78 replied at 17-3-2017 05:55 PM
tang mana hensem ny tt hoi

Bagi saya orang Melayu semuanya handsome.
Quote Dwdrum 18-3-2017 06:39 AM
Apa yang seronok tengok bola dari buang masa?
I
Quote FanTasyCreaTioN 18-3-2017 06:55 AM
Awal-awal dah tunjuk sikap penting diri ..
majlis untuk esok .. bukan senang nak tunda .. rasa nya dah siap semua bahan masakan untuk majlis
harap tak ada la yang keracunan nanti bila ayam yang dah d tempah kena simpan balik

Respek kat family bakal pengantin perempuan tak banyak bising

Quote nikaido 18-3-2017 07:07 AM
FanTasyCreaTioN replied at 18-3-2017 06:55 AM
Awal-awal dah tunjuk sikap penting diri ..
majlis untuk esok .. bukan senang nak tunda .. rasa nya  ...

Menang peraduan mcm ni maybe sekali seumur hidup. Majlis kahwin kl jodoh banyak boleh buat 3,4 kali
Quote FanTasyCreaTioN 18-3-2017 07:14 AM
nikaido replied at 18-3-2017 07:07 AM
Menang peraduan mcm ni maybe sekali seumur hidup. Majlis kahwin kl jodoh banyak boleh buat 3,4 kal ...
ah ..
yer tak yer juga

kalau bakal isteri baca ni .. mau


Quote MissNigga 18-3-2017 07:18 AM
ncemnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Quote Pajeri_Nenas 18-3-2017 07:31 AM
mesti Bakal Bini hado
Quote harkktuih 18-3-2017 07:31 AM
Dia mesti dpt berita menang peraduan ni dah lama..bkn nya dpt tau sehari sebelum nak kawen..
Quote exclusive_vvip 18-3-2017 07:36 AM
baca tajuk rasa nak hencap..bila tgk gmba muka laki ni n berita, rasa x smpai hati plak...agaknya,kalu dia sendiri nak gi sana guna belanja sendiri,mungkin x mampu kot...tu yg dia sanggup postponed majlis kawen kot...lagipun, result peraduan ni mesti di dah dpt 2,3 bulan sebelum ni..takkan la baru 2,3 hari sebelum pegi baru dapat tau...tu yg dia ada masa nak bincang dgn family kedua2 pihak utk postponed..kebetulan plak bila wartawan dok interview pemenang2 ni,cerita dia cam menarik sikit...
Quote eizarz 18-3-2017 07:52 AM
sian ko dik,xde nye best sgt manchester tu,..
Quote mbhcsf 18-3-2017 07:53 AM
amboihhhhh ....hmmm....boleh  ye... nak pi Manchester punya pasal ...hahahahahaha

tahniah untuk kemenangan dah tahniah untuk bakal majlis.

Quote flying_cow 18-3-2017 08:54 AM
Eksotik taste pembuka thread ini. Well to each their own konsepnya.
Quote samasam90 18-3-2017 09:15 AM
haha, tahniahhh bro. seb baik tunang sporting.

ingatkan pergi guna duit sendiri. rupanya menang peraduan. so tak boleh nak hencap.
Quote abangbikerz 18-3-2017 09:15 AM
Ehhhhh handsomenyerrrrrrr
Quote cHimo 18-3-2017 09:24 AM
Minat punya pasal..
Quote whitemagic 18-3-2017 09:26 AM
All-expense paid trip for 1 pax to watch Manchester City live in action each, which       includes:
City Tour
Stadium Tour
VIP match tickets (subject to availability)
Return economy flight ticket
Hotel Stay with breakfast included         


Lihat semua komen(92)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.111788s Gzip On
To Top