Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Faradhiya Idam Lelaki Melayu, Gigi Cantik Dan Kaki Gim

18-3-2017 02:43 PM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 5541| Komen: 96

Biarpun bakal menginjak usia 33 tahun, Faradhiya mengakui yang hatinya masih belum dimiliki.

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Biarpun bakal menginjak usia 33 tahun, Faradhiya mengakui yang hatinya masih belum dimiliki.

Penyanyi cantik kacukan Melayu-Inggeris ini sebenarnya mengimpikan seorang jejaka Melayu yang mempunyai gigi cantik dan gusi yang bersih.

Foto: Berita Harian
"Ini paling penting buat saya kerana dengan senyuman yang menampakkan gigi dan gusi yang bersih, ia akan membuatkan raut wajah lebih bersinar," katanya kepada Berita Harian Online.

Pelantun lagu `Bertakhta Di Hati' ini juga meletakkan syarat yang bakal suaminya perlulah seorang 'kaki gimnasium' dan pandai menjaga penampilan diri.

Foto: Berita Harian
"Dia tidak perlu terlalu kacak atau cukup sekadar kulit hitam manis. Tapi kalau dia suka mengawal dan mengatur apa yang perlu saya buat, lupakan hasrat itu," katanya.

Pernah mengharap cinta dari seorang jejaka sebelum ini, namun kesudahannya tidak membahagiakan.

Namun, artis jelita ini tidak pernah serik untuk bercinta sekali lagi. Sama-sama kita doakan agar Fardhiya segera bertemu jodoh dan berbahagia selamanya. -CARI
Foto: Berita Harian

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
0
Komen: 96
Komen

Previous : Insaf Dari Kemalangan, Awi Rafael Mahu Berdakwah Dalam Lagu

Next       : Kemelut Berpanjangan, Adi Putra Fail Cerai Dengan Isteri Pertama

Komen Terbaru

Quote caprut 23-3-2017 11:26 AM
beni_nikaido replied at 20-3-2017 01:06 AM
aisey...susah la kalo nak cari jodoh yang encem2 kat gym ni
sebab kebanyakannye geng kunyit
tap ...

Knp ko ckp majoriti kaki gym gay? Sbb dgar2 je? Tah pape la

Lain-lain Komen

Quote fw280289 18-3-2017 02:50 PM
bagus.. x desperate
Quote hotmak 18-3-2017 02:50 PM
sapa nak mengorat dia ni, mohon pergi repair gigi dulu, suka tgk ig dia, rajin masak
Quote samshik 18-3-2017 02:54 PM
cun ex dato hattan nehhh..
Quote CiliPadiSedap 18-3-2017 03:29 PM
belum apa2 dah demand.. ok next
Quote wanawina 18-3-2017 03:38 PM
sorry. tapi meols setuju bab gogi. penah ada ex smoker. meols sgt urghhh tgk gigi heols. gigi meols semula jadi cantik.
Quote offwhite 18-3-2017 03:40 PM
masih mencari ghope dia ni..nk gigi cantik teringat kat pasah sandah..
Quote Yongpallie 18-3-2017 03:52 PM
Bagus kak dhiya clearkan awal awal taste uolz, tak salah pun.. bior lambat asal puass
Quote intanumbrella 18-3-2017 03:54 PM
main gym/sado,hitam manis,gigi cantik..

eh ciri2 mcm abam kj
Quote stayathomemom 18-3-2017 04:02 PM
Gigi tu iolss setuju....iols berjaya buat laki benti rokok and scaling gigi.....hauk sangat gigi smokers....
Quote mieymiey 18-3-2017 04:05 PM
Sesambil sheols bagi hint taknak yang merokok. So pada smokers yang gigi kuning, gusi hitam, bibir lebam lupakan la niat anda
Quote stayathomemom 18-3-2017 04:07 PM
intanumbrella replied at 18-3-2017 03:54 PM
main gym/sado,hitam manis,gigi cantik..

eh ciri2 mcm abam kj

Mau hamukan la burung nuri kalau abang kj.....
Quote Aduradura 18-3-2017 04:11 PM
Edited by Aduradura at 18-3-2017 04:12 PM

.....nah..
Quote kucen_miang 18-3-2017 04:26 PM
kak parah sindir bini sanaz ka ni
Quote Sayaaa 18-3-2017 04:30 PM
sayaaa pun tk mau perokok. tk sanggup
Quote aleesyasofia 18-3-2017 05:12 PM
msti la nak gigi gusi bersih.. nk cmolot pon xragu2..
Quote Madel 18-3-2017 05:14 PM
Aku punya nak clearkan aku bya taste..
Taste aku lelaki melayu yg bermata mcm pelakon korea park seo joon or ji sub .nak yg bibir terbelah sekali mcm jo jin moo juga
Quote apiang 18-3-2017 05:15 PM
Hahahahaha kannnn
Quote fadz84 18-3-2017 05:41 PM
CiliPadiSedap replied at 18-3-2017 03:29 PM
belum apa2 dah demand.. ok next

Ini bkn demand u.. mmg perlu pilih yg sedap mata memandang.. dah kata nk hidup bersama till jannah gitu.. xkn tangkap muat je kot..
Quote hzln 18-3-2017 05:51 PM
nah...mr bean

Lihat semua komen(96)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.072511s Gzip On
To Top