Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Dari Gelandangan Jadi Hipster, Lelaki Ini Menangis Tengok Transformasi Dirinya

20-3-2017 04:37 PM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 2725| Komen: 35

Hidup bergelandangan selama lebih 25 tahun, seolah-olah tiada sinar buat lelaki dari Sepanyol ini.

Namun tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia tidak dapat dijangkakan apabila dirinya berubah 360 darjah selepas melalui transformasi yang menakjubkan.

Foto: Boredpanda
Dikenali sebagai Jose Antonio, dahulunya dia selekeh dengan jambang yang tidak terurus dan rambut yang kusut masai.

Usaha murni seorang pemilik salon rambut, Salva Garcia yang menjemput Antonio untuk masuk ke dalam salonnya nampaknya berjaya memberikan kehidupan baru buat lelaki yang kurang bernasib baik ini.

Foto: Boredpanda
Selepas rambutnya dipotong dan diwarnakan dari perang menjadi hitam,  jambangnya dipotong dan wajahnya dirapikan, Antonio sendiri tidak percaya itu adalah dirinya. 

Sambil mengesat air mata dia berkata, "Ya Tuhan, adakah ini saya?" 

Foto: Boredpanda
Terlampau teruja dengan perubahan tersebut, Jose mula berjalan-jalan di sekitar bandar.

Memakai persalinan ala hipster, berkemeja putih dan berseluar panjang merah menyebabkan dirinya menjadi perhatian ramai terutamanya dari para wanita.

Foto: Boredpanda
Video tentang Jose ini telah dikongsikan oleh seorang penerbit filem iaitu Dr.Filmgood di Facebook Page - La Salvajeria sebagai ulang tahun ketiga salon itu.

Tengok di sini:

Kesimpulannya, lelaki di luar sana perlulah sentiasa menjaga penampilan diri. Semua manusia memang dilahirkan sudah cantik dan kacak, cuma anda sahaja yang perlu menyerlahkannya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
3
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 35
Komen

Previous : Lelaki Sangap 'Main Seks' Dengan Pagar Rumah Jiran

Next       : Awek Garang

Komen Terbaru

Quote Gadis_sarawak 27-3-2017 03:30 PM
Wow..terus nampak muda..paling penting kemas..

Aku suka tengok orang kemas ni..Tak kisah la muka tak hensem pun kalau kemas sejuk je  mata memandang..

Lain-lain Komen

Quote zameyla 20-3-2017 04:41 PM
macam Logan
Quote Fienomenology 20-3-2017 04:43 PM
Hipster?i think the proper word is gentleman.
Quote mieymiey 20-3-2017 04:46 PM
Transformasi yang
Quote myakayina 20-3-2017 04:52 PM
segak terus..
Quote DeeHanania 20-3-2017 04:54 PM
Waahh,bru nmpk rupa
Quote RatuDunia94 20-3-2017 04:59 PM
mat salleh or org europe ni mmg dh dilahirkan features dorang cantik.. Agak2 ummah malaya berwajah jawa kalo hias siang malam pon ttp rupa jawa..
Quote starzbites00 20-3-2017 05:09 PM
Yelakn features dorg mmg Cantik...Ummah Malaya ttp terserlah jawanya...Klau trim lg skit janggut tu maybe nmpk lg ok...rambut dh Cantik...
Quote MyNameIsIris 20-3-2017 05:31 PM
RatuDunia94 replied at 20-3-2017 04:59 PM
mat salleh or org europe ni mmg dh dilahirkan features dorang cantik.. Agak2 ummah malaya berwajah j ...

walaupun iols ummah jawa tapi adik dan abang iols hensem ok... sumpah tak tipu!
Quote Artemesiaa 20-3-2017 05:57 PM
Baru le nampak kemas dan bersih kalau serabut cam dulu mana le orang nak pandang
Quote Keledek.kepam 20-3-2017 06:23 PM
Waaa gud job. Tampak kemas & muda
Quote katibism 20-3-2017 06:37 PM
Gitu...ko mampoo ?
Quote mirebus 20-3-2017 07:58 PM
amboi hensemnya. terus nampak muda
Quote Izumieza 20-3-2017 09:45 PM
Wahhh.. nampak kemas & muda..
Quote amukgemuk 21-3-2017 08:42 AM
Memakai persalinan ala hipster, berkemeja putih dan berseluar panjang merah menyebabkan dirinya menjadi perhatian ramai terutamanya dari para wanita.
Takderlah--- kalau kau cakap wanita yg dalam video tu, diorang tu teruja pasal memang kenal dia sebagai gelandangan--- tetiba terurus---so it's just interesting thing---> for that day.
Salva Garcia yang menjemput Antonio untuk masuk ke dalam salonnya nampaknya berjaya memberikan kehidupan baru buat lelaki yang kurang bernasib baik ini.
Bukan kehidupan baru la--- tapi penampilan baru--- tapi utk hari tu je la--- 2-3 minggu lagi, sikit demi sikit balik style lama---- cuba la kasi kerja tetap ke, apa ke--- boleh lah beliyaau maintain style hipster itu=====

amboih negatif nya aku
maaf, fact.

Quote buragazz 21-3-2017 09:33 AM

Kann... jadi stunt double hugh boleh ni...
Quote vanillaninja 21-3-2017 12:53 PM
Tapi suara heols tetap macam suara Suneo kawan Giant dalam cerita Doraemon.
Quote kakiselit 21-3-2017 01:55 PM
RatuDunia94 replied at 20-3-2017 04:59 PM
mat salleh or org europe ni mmg dh dilahirkan features dorang cantik.. Agak2 ummah malaya berwajah j ...

apara hangpa ni? asal malaya ja kutuk, mat sale puji. cuba tgk tranformasi ben adam. ok pe.


Quote epal21 22-3-2017 03:25 AM
amazing.semoga dpt kerja bila dah kemas nie.
Quote kokocrunch 22-3-2017 04:42 PM
nampak kemas & muda..

Lihat semua komen(35)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.072695s Gzip On
To Top