Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Keluarga 'Pemburu Buaya' Bakal Kembali Di Animal Planet!

19-10-2017 12:32 PM|Oleh: Maly Rosli| Komen: 13

Wah, keluarga Steve Irwin bakal membuat kemunculan semula di kaca televisyen (TV) Animal Planet selepas 11 tahun pemergian 'pemburu buaya' itu!


Foto: AP

Balu Irwin, Terri dan anak mereka, Bindi dan Robert bakal muncul semula menerusi saluran Animal Planet mulai tahun hadapan, lapor AP.

Sejak pemergiannya, keluarga itu meneruskan kerja pemuliharaan alam sekitar yang dimulakan Steve sekitar Australia, menguruskan zoo serta memelihara haiwan liar dan menyelamatkan haiwan terancam di seluruh dunia.


Foto: IG Bindi

Pada usia 44 tahun, Irwin meninggal dunia pada September 2006 selepas ditikam ekor ikan pari yang menembusi jantungnya ketika penggambaran episod siri Crocodile Hunter.

Ketika itu, Bindi dan Robert masing-masing berusia 8 dan 3 tahun dan membesar dengan meneruskan apa yang diperjuangkan ibu bapa mereka. Jadi, mereka tidak asing lagi dengan dunia di sebalik kaca TV.



Bindi, kini 19, menjuarai pertandingan Dancing With the Stars pada 2015, manakala Robert, 14, pernah muncul dalam rancangan The Tonight Show bersama Jimmy Fallon.



Foto: Mail Online


Apa yang akan ditonjolkan mereka dalam rancangan baharu itu nanti ya? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
19
Marah
28
Terkejut
26
Sedih
21
Lawak
22
Bosan
24
Komen: 13
Komen

Previous : Aishwarya Rai Nyaris Jadi Mangsa Kerakusan Seks, Nasib Baik Selamat

Next       : Teringin Jadi Bapa, Justin Bieber Tawar Diri Nak Jaga Anak Kylie Jenner

Komen Terbaru

Quote sungaiseram 23-3-2018 05:36 PM
tetiba teringat iklan adibah noor yg konon jd crocodile hunter tu, ahhahhahahaha.

la, dh RIP ke, baru tauu...

Lain-lain Komen

Quote Artemesiaa 19-10-2017 12:41 PM
Dah dari kecil dah didedahkan dengan kehidupan sebegitu jadi tak mustahil bidang kerja sebegitu juga akan jadi pilihan mereka bila dewasa
Quote alieyrina 19-10-2017 01:06 PM
Aku folo ig si robert nii..best tgk gambar2 dia..sebijik pak dia bekeja
Quote Megikari 19-10-2017 01:06 PM
Bindi masa kecik kurang comel.. Dah besar ni lawa pulak i tengok
Quote DeeHanania 19-10-2017 01:08 PM
Bindi abis kopipes wajah Mendiang ayah yer...
X sabar nak ngok...
Quote Ratutulip 19-10-2017 06:42 PM
suke tgk rancangan pak dorng dl... mmg berani btl..
Quote manehnya 20-10-2017 10:07 AM
cantik dan kacak anak2nya bila dh besar, mmg rindu show ngan steve dulu kt animal planet, x sabaq nk tgok show baru ngan budak2 ni
Quote nooriesz 20-10-2017 10:39 AM
lawoo pulak tgk kn bindi tu..

xtau pulak penah join dancing with the star.. siap juara lg
Quote sxxsso 31-12-2017 09:30 PM
dah besar dah anak anak steve.
dulu kecik je
Quote haniryan 1-1-2018 01:23 AM
Masih ingat lagi waktu steve irwin ni meninggal.. tv n newspaper oz penuh dengan gambar2& crita2 dia saja  berhari hari.
Quote ReginaGeorge 20-3-2018 05:56 PM
Dulu kecik comeiiii.. Sedey ingat ayah dia dah takda {:cryrun
Quote borrow 20-3-2018 11:15 PM
Dulu ada tgk show Bindi the jungle girL.

Sheols sejenis ceria & friendly , sesuai la masuk saluran Animal planet.
Quote mummydarling 21-3-2018 05:03 PM
steve irwin rip
Quote sungaiseram 23-3-2018 05:36 PM
tetiba teringat iklan adibah noor yg konon jd crocodile hunter tu, ahhahhahahaha.

la, dh RIP ke, baru tauu...

Lihat semua komen(13)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.092198s Gzip On
To Top