Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Ovari Wanita Ini Hampir Meletup Gara-Gara Teruja Bertemu Pemandu Uber Kacak

19-10-2017 07:20 PM Komen: 57
Mary Ann Joy Dima


Seorang wanita berkongsi pengalaman indah sewaktu menggunakan perkhidmatan Uber. 

Menurut pengguna Facebook bernama Mary Ann Joy Dimanlig, seperti biasa beliau menempah perkhidmatan Uber di aplikasi telefon bimbitnya dan setelah beberapa minit kenderaan yang ditempah beliau pun tiba. 

Sebaik sahaja Mary Ann memasuki kenderaan tersebut, ovarinya hampir meletup apabila melihat wajah pemandu Uber tersebut.


Kekacakan pemandu Uber itu membuatkan beliau terkesima dan tidak senang duduk kerana menurut beliau, inilah kali pertama beliau menatap wajah pemandu Uber setampan itu.

Tidak mahu melepaskan peluang yang tidak datang berkali-kali, Mary Ann sempat merakam gambar pemandu Uber itu dan memuat naik dua keping gambar serta sebuah video di laman Facebook beliau.

Loading FB Video...

Apa pun, kejadian ini berlaku di Filipina dan bukanlah di Malaysia. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
18
Marah
18
Terkejut
10
Sedih
16
Lawak
11
Bosan
16
Komen: 57
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote CrowneGlory 23-10-2017 12:13 PM
kalau kat malaysia abam2, nyonya2 & apek2 jah... mimpila nk jumpa sehensem tu...tp still la better dr drebar2 teksi

Lain-lain Komen

Quote Orix 19-10-2017 07:23 PM
Eleh cuba buka sunglasses tu
Quote raradhia 19-10-2017 07:30 PM
Orix: Eleh cuba buka sunglasses tu


KAH KAH KAH KAH, ntah2 juling. .hihi
Quote Sandal 19-10-2017 07:31 PM
Title yang sooooo gayah dari author jantan
Quote AbukRokok 19-10-2017 07:43 PM
check in lah..... konfirm betul betul dua dua tu ovari dan penis meletup
Quote Nenasketum 19-10-2017 07:48 PM
Ngada naw ovaries meletop konon. So kalau dah meletop apa beza ko dengan sajat
Quote AinRaz 19-10-2017 08:03 PM
Bole la tapi takde la hensem gile.. gelitis lak minah ni.. {:question
Quote jerukkedondong 19-10-2017 08:13 PM
Hai guya..hi guya...
Gedik giler..choiii...
Quote Suchi 19-10-2017 08:24 PM
Nenasketum replied at 19-10-2017 07:48 PM
Ngada naw ovaries meletop konon. So kalau dah meletop apa beza ko dengan sajat

Tak phm knp org suke guna metafora ovari meletup ni.. nak sangat ke ovari tu pecah pastu peluang nak ada anak sendiri pun melepas itu pun kalau masih hidup la.. ntah la iols mmg kureng sikit mungkin sbb iols sendiri ada sebelah je tiub fallopio tu pun nasibla ovari masih ada..
Ada kawan satu wad dulu bkn takat tiub fallopio tapi sampai ovari pun kena buang kes yg sama gak mcm iols iaitu kandungan luar rahim. Kandungan tu membesar kat tiub fallopio bkn kat rahim so sgt bahya sbb tiub fallopio bkn leh membesar mcm rahim jd biasanya dlm usia 6-7 minggu blh pecah dan kalo lambat blh maut sbb pendarahan yg teruk.
Jd tak paham cemana org suka sgt buat main gurau duk sebut ovari pecah bagai nih.. iols dulu bila scan tak nmpk kantung baby kt rahim tp bila kuar result bacaan hcg tinggi dlm darah tgh2 malam buta doktor call suh masuk wad secepat yg mungkin.
Quote juanjahaya83 19-10-2017 08:38 PM
handsome ke?
Ntah lah tp xde lah sampai pecah ovari kan
Quote raradhia 19-10-2017 08:53 PM
Suchi replied at 19-10-2017 08:24 PM
Tak phm knp org suke guna metafora ovari meletup ni.. nak sangat ke ovari tu pecah pastu peluang n ...

bahasa bbnu sisturrr dan bebudak twitter. .keh keh keh
Quote hyie 19-10-2017 09:07 PM
so far iols dapat yang pecah rumah...belum ada rezeki lagi
Quote Jeasabri 19-10-2017 09:40 PM
AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA{:laugh{:laugh{:laugh{:laugh{:laugh
Quote Megikari 19-10-2017 09:41 PM
Ovari meletup tu nak imply yang dia orgasm tengok jantan tu ke apa?
Quote Konahhh 19-10-2017 09:51 PM
Entah. Kalau bagi kayu pakai spek hitam, kayu pun boleh nampak better dari biasa. Nak tahu hensem ke idok, cuba bukak spek tu haaa
Quote RatuDunia94 19-10-2017 10:29 PM
Kuya means Abang..
Btw cikki pinoy mmg gedik. Kalo jumpa jantan muka elok sikit kemain siap record video..
Quote missDollie 19-10-2017 10:47 PM
Garitnya Pinoy ni..
Quote alieyrina 19-10-2017 11:04 PM
Biasa ja..gedik lebih..sedih definisi ensem utk dak wicet ni
Quote WhiskeyScotch 19-10-2017 11:27 PM
Anti-pinoy! Thanks.
Quote PyoNaRi 19-10-2017 11:41 PM
Boleh la takat cuci cuci mata over sgt sampai nak meletup ovari bagai.meletup sungguh baru tau

Lihat semua komen(57)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.625207s Gzip On
To Top