Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Mayat Tergantung Di Pokok

21-12-2017 10:13 AM Komen: 10
Orang awam digemparkan dengan penemuan mayat lelaki berbaju putih dan seluar biru, tergantung pada dahan pokok, lapor BH Online.


Foto: BH Online/NSTP

Menurut laporan, mayat itu ditemui di kawasan hutan di Saujana Akasia, Kuang, kira-kira jam 12.30 tengah hari, semalam.

Ketua Polis Daerah Sungai Buloh, Superintendan Somu Subramaniam mengesahkan pihaknya menerima laporan berhubung penemuan itu.

"Siasatan dijalankan dengan bantuan pihak Forensik Ibu Pejabat Kontinjen Selangor di lokasi kejadian dan mendapati tiada unsur jenayah.

"Mayat dihantar ke Jabatan Forensik Hospital Sungai Buloh untuk bedah siasat.

"Setakat ini, kes diklasifikasikan sebagai mati mengejut," katanya. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
16
Marah
9
Terkejut
10
Sedih
18
Lawak
9
Bosan
7
Komen: 10
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote arman98 23-12-2017 11:29 AM
suicide case. Foreigner, very likely Nepalese. Ada witness (makcik jual nasi lemak) nampak dia yg deceased tu wandering around, x pakai selipar jalan masuk dlm semak.

Waktu tengahari dah nampak tergantung kat pokok.

Lain-lain Komen

Quote moonbug 21-12-2017 10:15 AM
Bunuh diri ke
Quote lolita737 21-12-2017 10:17 AM
macam2 kes berita kematian sekarang..
Quote yangsemb 21-12-2017 10:19 AM
Allah Allah...apa laa masaalah dia agaknya
Quote prettyuglybabe 21-12-2017 10:44 AM
berani la nak bunuh diri masuk hutan diam-diam gantung diri..
dari naik bangunan menyusahkan bomba datang berlumba-lumba..
ujung-ujung tak jadi terjun..
Quote mizruncing 21-12-2017 11:38 AM
scary nyeee
Quote samasam90 21-12-2017 12:46 PM
kalau dia dtg dgn kawan2 dia, panjat pokok, terjatuh lalu mati, kawan2 lari tak report apa2 sampai polis jumpa mayat.. acahne kalau macam tu? #kalau
Quote Deidra 21-12-2017 01:00 PM
Nekad benar
Quote EvieWanKenobi 22-12-2017 01:03 PM
apa kes ni?
Quote mieymiey 22-12-2017 01:32 PM
Macam kes haritu yang kat Sabah kan?
Quote arman98 23-12-2017 11:29 AM
suicide case. Foreigner, very likely Nepalese. Ada witness (makcik jual nasi lemak) nampak dia yg deceased tu wandering around, x pakai selipar jalan masuk dlm semak.

Waktu tengahari dah nampak tergantung kat pokok.

Lihat semua komen(10)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.301183s Gzip On
To Top