Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Kenapa Hati Tu Sakit Sangat Tengok Adik-beradik Kami? - Yaya Maembong

Oleh: Ain|3-1-2018 02:32 PM Komen: 79
Siapa tak kenal aktres Emma Maembong yang terkenal dengan sifat manja dan gila-gilanya terutama ketika bersama keluarga hingga membuat beberapa netizen meluat dengan kemesraan dipaparkan.




Dalam posting terbarunya, Emma sekali lagi diserang netizen kerana dicium seorang 'Mat Salleh'.


Tak ada maruah ke?



Amboi, sedapnya jari-jemari netizen menari di atas papan kekunci menaip kata-kata menghina dan menuduh Emma tanpa usul periksa terlebih dahulu.

Kalau mereka mengkaji dulu sebelum menuduh membuta tuli, pasti mereka akan tahu bahawa lelaki terbabit sebenarnya adik kepada Emma, Ahmad Maembong.

Hubungan mereka memang rapat, lebih-lebih lagi Emma menjaga Ahmad yang lumpuh separuh badan.


Haram ke kalau adik cium kakak?





Kakak Emma, Yaya turut 'mencelah' memberi sepatah dua kata kepada netizen yang mempunyai penyakit hasad dengki.


Haters di mana sahaja


Foto: IG Emma Maembong

Ada-ada saja netizen mencari bahan untuk mencaci dan mengkeji orang lain. Kalau dah tak suka tu, buat benda baik sekalipun akan dikata buruk dan sengaja mencari perhatian. Kalau buat benda tak elok, lagilah berbakul cacian mereka. Memang susah nak puaskan hati mereka, kan? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
11
Marah
7
Terkejut
10
Sedih
10
Lawak
6
Bosan
7
Komen: 79
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Jorja 25-1-2018 11:33 PM
Biasa aja sibs I pun mcm ni.. tak guna otak ke fikir tak kan lah dia berani upload pic mcm tu kalau bukan family dia

Lain-lain Komen

Quote mieymiey 3-1-2018 02:41 PM
Rasanya takder la berkaitan dengan sakit hati kot. Cuma lebih kepada salah paham sebab taktau mamat tu adik kandung Emma. Netizen biasa la, main serkap jarang.
Quote aciik 3-1-2018 02:55 PM
nak cium2 ala2 romen kalau ngan adik beradik sekali pun tak yah la nak show off  sangat...kalau kecik tak pa....dah macam gampang tua2 camtu nak bercium ala2 nak beromen... tolong ema kembong jangan buat camtu lain kali....
Quote sharlenetexas 3-1-2018 02:56 PM
tokpit @sepitsiput selera tak dgn ahmad maembong?

Quote zulka 3-1-2018 03:08 PM
kurang bijakla ko ni
Quote pngky 3-1-2018 03:09 PM
salah tu tak ler, harap jangan lah d share kat ig kalau tak tahan di kecam
Quote sheqim 3-1-2018 03:11 PM
Ahmad tu nmpk cam dh kurus sikit kn? Sian dia xleh jln.. mmg dpd kecik ke cmtu?
Quote Atata 3-1-2018 03:15 PM
Emma ni byk support (financially) adik2 dia kan sbb tu adik2 dia sayang sgt kat dia. sobss
Quote Burong_Hantuk 3-1-2018 03:18 PM
biarlah dia
Quote de_ikea 3-1-2018 03:54 PM
aduhai netizens. apasal biadap sgt serang ig org mcm tu. haish.
Quote tetiberjer 3-1-2018 03:57 PM
bersabarlah adik beradik emma
Quote chinta89 3-1-2018 03:59 PM
ni bukan mslh org dengki ke ape.. mslhnya bukan smeua org tau itu adik dia.

dan usia msg2 dh baligh.. rapat mcm mne pun, x sesuaiiiiii cium2 mcm tu oke..
Quote kiah_mai_pulak 3-1-2018 04:01 PM
Budak2 bodoh mana ntah yg duk komen tu... ilmu xda, sibuk nk jaga aib org
Quote bukan_ustazah 3-1-2018 04:04 PM
mak cik bawang detected.  kah kah kah
Quote yangsemb 3-1-2018 04:16 PM
Awat laaa semua gambar hupload dlm socmed, some pics tu simpan buat kenangan peribadi dah laa {:question
Quote noreen 3-1-2018 04:18 PM
Iolls punya peel iolls xfollow, xkomen sbb iolls xnak skt hati nengok nye...

Kang kalo iolla skt hati iolls ssh nak bahagia...
Quote asmara_me 3-1-2018 04:24 PM
ade je tag nama tu, kalau netizen rajin sikit kan, kalau rajin sikit la, tapi ape nak harap netizen melayu ni, tuduh tuduh 1st, then baru siasat and then sorry. huhuhu ..
Quote Cekgushilla 3-1-2018 04:33 PM
Taste jugak ahmad ni berbanding adik ruhainis haha
Quote aleesyasofia 3-1-2018 04:55 PM
iolss dgn adk2 adk xkosser nak cium2 gini.. bior ler kalo sheolss nk kiss2 dgn adk pon.. cbuk jer netizen nie.
Quote YuyaToma 3-1-2018 06:05 PM
Ai pun xselera cium abg ai... Huhuhu.... Tp ikut dia la

Lihat semua komen(79)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.142134s Gzip On
To Top