Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Muka Bengkak-Bengkil, Katrina Kaif Buat Pembedahan Plastik?

19-1-2018 05:06 PM|Oleh: Saiful | Komen: 16

Tidak dinafikan, golongan artis memang suka sangat buat pembedahan plastik.

Hidung penyek boleh dimancungkan, kulit kasar boleh dilembutkan, bibir nipis boleh ditebalkan dan bermacam lagi semata-mata nak kelihatan cantik 'meletup'.

Tapi macam biasa, bila lakukan pembedahan plastik mestilah ada kesan bengkak di muka dan disebabkan itulah ramai yang menuduh aktres Bollywood, Katrina Kaif juga melakukan prosedur tersebut.

Foto: Pinkvilla
Menurut Pinkvilla, wajahnya kelihatan bengkak sejak akhir-akhir ini, berbeza betul dengan penampilan sebelumnya.

Ramai yang kecoh namun akhirnya segala persoalan terjawab bila sumber terdekat dengannya menafikan dakwaan tersebut.

"Katrina tidak pernah melakukan pembedahan plastik seperti yang didakwa nitezen.

"Wajah Katrina mungkin agak berbeza sedikit sejak akhir-akhir ini kerana dia sedang mengalami masalah sakit gigi sehingga mengalami perubahan pada wajah.

Foto: IG Katrina Kaif
"Untuk mengatasi masalahnya itu, Katrina telah berjumpa doktor untuk mendapatkan rawatan dan akibat ubat yang diberikan membuat wajahnya bengkak.

"Katrina juga berterima kasih kepada peminatnya yang prihatin dengan masalah yang dihadapi olehnya itu."

Foto: IG Katrina Kaif
Kesian Karina kena fitnah. Tak perlu pembedahan plastik pun, Karina memang dah semula jadi cantik. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
17
Marah
29
Terkejut
17
Sedih
19
Lawak
26
Bosan
17
Komen: 16
Komen

Previous : Artis Ini Dulu Muslimah Berhijab Kini Bintang Erotik

Next       : Selepas North Dan Saint, Peliknya Nama Bayi Ketiga Kim Dan Kanye Ni

Komen Terbaru

Quote hasniey 13-4-2018 01:35 AM
artis cantik mana pon mesti nak buat PS.paling2 pon cucuk botok
susah nak maintain cantik bila usia makin meningkat.d
gn ramaiii lg artis muda yg lawo brgetah

harap2 xjd mcm artis malaysia yg jd makin huduh

Lain-lain Komen

Quote ntahhapehape 19-1-2018 05:46 PM
Dah sedia cantik..janganla buat pembedahan plastik..terus hilang kecantikan tu..
Quote yangsemb 19-1-2018 06:12 PM
Cantiknya sheollsssss{:cryrun
Quote Iema5008 19-1-2018 06:19 PM
Artis bollywood slalu nya lawa dan cantek.. wlaupun kdg2 serabai... bila make up depa senang sja. Sbb kbanyakan hidung mata dan pipi dah sedia tinggi dan cun.. beza dgn artis china dan korea... perlu extra modification
Quote Jorja 19-1-2018 08:39 PM
Perempuan latina,, arab n hindustani 99.9% perfect tak perlu plastic surgery pun
Quote Zaien 19-1-2018 09:17 PM
Cantik dah.. x perlu nk alter ape lgi....
Quote shernazz 19-1-2018 09:22 PM
Kalau sakit gigi
Mmg.effect.pada bibior skali ke?
Quote MsKathryn 19-1-2018 09:33 PM
Dh cantik x payah plastik surgeri pn..
Quote nooriesz 20-1-2018 04:19 PM
da cantik kot.. repair ape lagi???
Quote veYron 20-1-2018 05:28 PM
Betul ke dia tipu umur dia?
Quote RooneyMara 21-1-2018 11:03 AM
Haih, ppl these days mmg too obsess dgn kecantikan. Benda minor gila2 pun nampak tu yg sibuk nak repair sana sini. Padahal kt mata kita dah perfect dah, tp empunya diri nampak the flaw
Quote sarah_ary2 21-1-2018 06:21 PM
Kalau tgk wajah waktu muda masa berlakon filem tamil segala memamg ada lain kat part bibir ngan hidung, dulu her face looks more indian dr sekarang yg nampak lebih mix, bibir pun dulu agak nipis x mungil cam sekarang, but all in all she looked more beautiful now than in her earlier days
Quote mieymiey 22-1-2018 09:33 AM
Sheols dah cantik, takyah la alter nanti makin pelik
Quote chikumanis 23-1-2018 04:37 PM
shernazz replied at 19-1-2018 09:22 PM
Kalau sakit gigi
Mmg.effect.pada bibior skali ke?

ha'ah...lepas dia pakai braces...

tapi dia tak pakai braces pun...gigi aku ni bnyak dah sakit n cabut, tak ploles pun...
Quote shernazz 23-1-2018 04:40 PM
chikumanis replied at 23-1-2018 04:37 PM
ha'ah...lepas dia pakai braces...

tapi dia tak pakai braces pun...gigi aku ni bnyak dah sak ...

Cait..hahaaha
Kalau.nak.cengkung
Kasi.habis gigi geraham
Sure cengkung

Ploles uols gi dr ko je ..hahahahaa
Quote Levespa 9-4-2018 06:13 PM
ye la tu sakit gigi.. obvious sangat bibir bengkak sebab cucuk.. yg kylie jenner buat nampak cantik dan natural.. dia ni nampak lain
Quote hasniey 13-4-2018 01:35 AM
artis cantik mana pon mesti nak buat PS.paling2 pon cucuk botok
susah nak maintain cantik bila usia makin meningkat.d
gn ramaiii lg artis muda yg lawo brgetah

harap2 xjd mcm artis malaysia yg jd makin huduh

Lihat semua komen(16)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.093858s Gzip On
To Top