Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Nak Elak Disaman, Lelaki Telan Lesen Memandu

19-1-2018 05:38 PM Komen: 21
Nak elak disaman polis tradik, lelaki ini sanggup makan lesen memandunya.

Walau bagaimanapun nasib tidak menyebelahinya apabila lesen yang dikunyah gagal ditelan, sekaligus meaksanya untuk mengeluarkan kembali dari mulut.

Akhbar Guiyang Evening Post menyatakan, lelaki dari Guizhou, China itu baru sahaja lulus ujian memandu dan sekarang memiliki lesen memandu percubaan.

Dia ditahan polis untuk pemeriksaan biasa berdekatan dengan plaza tol di Lebuh raya Dao Zhen-Weng An.

Namun kemudiannya olis mendapati kenderaan yang dipandunya tidak dihantar untuk pemeriksaan dan dia juga tidak mempamerkan plat percubaan.

Disebabkan rayuannya tidak dilayan, dia bertindak cuba memakan lesen memanduunya.

Lelaki itu akhirnya disaman sebanyak 400 yuan (RM246) dan merit lesen percubaannya ditolak 15 mata. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
18
Marah
24
Terkejut
10
Sedih
18
Lawak
16
Bosan
10
Komen: 21
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote MH3707 22-1-2018 04:46 PM
org china mmg pelik2

Lain-lain Komen

Quote noor2 19-1-2018 05:40 PM
Tersembur air teh ni sebab gelak. ...
Quote senahsanasini 19-1-2018 05:43 PM
masuk bod lawak sesuai niii

chinot dan piang berbeda tedaaaa
Quote MeghanK 19-1-2018 05:53 PM
last2 kena saman jugak..baik awal2 lagi ko redha dik..tade la sakit anak tekak nak telan lesen tu
Quote batmana 19-1-2018 05:56 PM
pasni suh JPJ china wt kad memandu mesra alam
bole kunyah ngn telan aja.
Quote Artemesiaa 19-1-2018 06:03 PM
Banyak sangat tengok citer kartun cam tu ler jadinya
Quote yangsemb 19-1-2018 06:10 PM
Hahahahaaaa....tbleh tahan laaa taktik ngong dier nih{:hero
Quote Pink_Purple 19-1-2018 07:20 PM
jangan ada yang cuba tiru
Quote Jorja 19-1-2018 08:44 PM
Takut kena tolak merit
Quote Supersirap 19-1-2018 09:36 PM
Sayang, teknik dia tidak menjadi{:kill
Quote ice_sky92 20-1-2018 11:44 AM
Bimbonya kau bang.
Quote tumpanglalu74 20-1-2018 12:59 PM
Plet kete tu tak boleh ditrace..
Quote moonbug 20-1-2018 03:53 PM
Choiiii motip nak telan bagai. Saman je pun
Quote nooriesz 20-1-2018 04:08 PM
mcm ni punye org pun ade ke... haihh
Quote rosasen 21-1-2018 10:46 AM
bodoh2 betul la orang negara ni...
Quote Konahhh 21-1-2018 04:09 PM
hahaha sayang teknik tak menjadik, kalau ditelan pun nak lalu usus semua macamana la agaknya kan
Quote meisapoya 21-1-2018 09:29 PM
Eww sah2 kad tu keras {:laugh
Quote devilito2 22-1-2018 08:41 AM
hahaha... yang ni lawak
Quote ell768 22-1-2018 08:50 AM
hahhahaha awat laaa sampai mcm tu skali
Quote chinta89 22-1-2018 01:16 PM
eh bangang abadi

Lihat semua komen(21)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.327488s Gzip On
To Top