Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Degup Ramadan 2018 Lihat artikel

"Dah Macam Pakai Baju Raya Ja" - Netizen Teruja Bintang Spiderman Berbaju Melayu

Oleh: Azza|18-5-2018 02:41 PM Komen: 13


Biarpun The Avengers : Infinity War sudah pun tiga minggu ditayangkan dan para penonton sendiri seperti sudah menerima hakikat bahawa hero mereka 'hilang', namun demam hero Marvel ini masih dirasai peminat setianya. Apatah lagi mereka begitu obses dengan apa sahaja yang dilakukan oleh pelakon yang menerajui filem tersebut.

Antara yang comel dan lucu di Twitter ialah post NadiahVerse yang memaparkan gambar bintang Spiderman, Tom Holland memakai sepasang baju berwarna biru. Menariknya baju tersebut kelihatan seperti baju Melayu yang biasa dipakai oleh lelaki Melayu Malaysia. Post tersebut membuatkan dia terasa Tom sangat comel.

Foto : Twitter Nadiahverse

Post tersebut ternyata mendapat perhatian ramai netizen lain. Ada yang mengatakan ia bukan baju melayu kerana nampak tali pinggang. Tetapi, ada juga yang mengatakan ia seperti baju Melayu. Macam-macam mata manusia kan?


Ada pula netizen yang mengusik dengan menyatakan bayangkan Tom memakai persalinan lengkap dengan samping, pastinya nampak segak sekali hingga mencairkan peminat bintang Avengers ini.

Namun, ada saja yang salah faham dengan post Nadiah. Beriya-iya menyatakan ia bukannya baju Melayu, sedangkan ayat asal pun menunjukkan ia kelihatan 'seolah-olah' memakai baju melayu, bukannya betul-betul baju Melayu. Baca betul-betul ya dik!

Paling lucu, bila ada remaja perempuan yang menulis bahawa dia akan memberitahu emaknya untuk bersedia dengan perkahwinan, dek kerana terpikat sangat melihat Tom memakai baju Melayu.


Oh! Sebelum terlupa, ada satu lagi yang membanggakan kita rakyat Malaysia, apabila Tom Holland telah retweet video anak muda Malaysia yang membuat parodi filem Avengers :Infinity War. Ya! Pencapaian yang menakjubkan.


- CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
3
Bosan
1
Komen: 13
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote annehuda 22-5-2018 07:43 AM
aku rasa ni mcm baju tido yg satu suit tu.

Lain-lain Komen

Quote pearl.silver 18-5-2018 03:11 PM
X pecah ovary ke
Quote RatuDunia94 18-5-2018 03:12 PM
Pemuda BN ke heols?
Quote mdhelmi 18-5-2018 03:16 PM
terujanya saya
Quote besarkecik 18-5-2018 03:19 PM
Hati aku membuak buak nak melontar batu kerikil dekat vagina pompuan pompuan ni!!!!
Quote grizz 18-5-2018 03:36 PM

xpecah pon..hancor bekecai je..
Quote salmon-suki 18-5-2018 08:33 PM
Parents budak2 ni tgk xde rasa malu ke especially y komen menggeletis menggelenyar tu?
Quote Sazida 18-5-2018 09:06 PM
best ke twidderrrr ni
Quote munchkin 18-5-2018 11:12 PM
Ah ah macam baju melayu
Quote Themilo 19-5-2018 01:50 PM
ini la budak yang berlakon cerita tsunami kat thailand dulu tu kan? dah besar, rembes plak iols  
Quote chinta89 20-5-2018 12:29 PM
takde komen pecah ovari kali ni?
Quote precious_chicas 21-5-2018 04:07 AM
heleh....nak cakap ovari terasa nak pecah la tu.
Quote Fafaa 22-5-2018 07:31 AM
adik tom ni dlu ada tahi lalat maneh kt dagu kan?  sejak jd spiderman makin naik saham. sangat down to earth budak ni
Quote annehuda 22-5-2018 07:43 AM
aku rasa ni mcm baju tido yg satu suit tu.

Lihat semua komen(13)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078015s Gzip On
To Top