Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Elfira Loy Dan Nabil Aqil Mabuk Bercinta, Sufian Suhaimi Perli Di Twitter?

21-5-2018 10:53 AM|Oleh: Saiful | Komen: 107

Kalau ditanya, semua orang mesti masih ingat isu putus tunang yang berlaku di antara Sufian Suhaimi dan Elfira Loy.

Agak tragis kerana ia berlaku sebulan sebelum hari perkahwinan berlangsung.

Kalau dilihat secara mata kasar, Sufian lebih menderita nampaknya sementara Elfira Loy pula dikhabarkan sudah bertemu dengan penggantinya.

Kecoh bila gambar selfie Elfira bersama Nabil Aqil tersebar di media sosial selepas dimuat naik lelaki itu di Instagram.



Kapsyennya, "Mine" dan lebih menguatkan spekulasi bila Nabil menulis "EL" dengan lambang hati di Insta Story miliknya.

Buat pengetahuan Nabil Aqil adalah finalis Hero Remaja 2017 dan merupakan salah seorang pelakon dalam drama Mr. Grey.

Foto: IG Nabil
Kemesraan mereka berdua sampai terbawa-bawa ke komen. Memang sedang mabuk bercinta ke?

Foto: Beautifulnara
Sementara ramai yang sedang hangat dengan percintaan Elfira, Sufian pula didakwa memuat naik status berbaur sindiran.

Namun tidak pasti pula betul atau tidak tweet itu ditujukan kepada Elfira.

Foto: Twitter Sufian Suhaimi
Kalau benar Elfira dan Nabil bercinta, doa sahaja yang baik-baik untuk mereka. Tunggu sahaja penjelasan dari mereka berdua, kalau-kalau sekadar gimik sahaja. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
21
Marah
9
Terkejut
12
Sedih
9
Lawak
17
Bosan
22
Komen: 107
Komen

Previous : Ayda Jebat Masih Relevan, Tak Melatah Didakwa Sudah Tidak Popular

Next       : Otak Cetek, Sharnaaz Ahmad Takde 'Life' Nak Pukul Anak Orang - Netizen

Komen Terbaru

Quote ilihanson 14-7-2018 10:54 AM
tensic~: Dan takkkkkkkkkkkk seharusnya aku

{:run{:run

Lain-lain Komen

Quote indenial 21-5-2018 11:01 AM
Kalau betul, rasain loh el! {:laugh lapar perhatian betul.
Quote kodoksilver 21-5-2018 11:02 AM
ntah pape je, nak lakukan drama lettewww
Quote tensic~ 21-5-2018 11:03 AM
Dan takkkkkkkkkkkk seharusnya aku
Quote besarkecik 21-5-2018 11:07 AM
Iols memang berharap benar yang cikloi ni putus tunang dari dulu lagi, dah jadi kenyataan pun. Sekarang ni i sangat berharap dia putus cinta.
Biar cikloi hidup dalam kesombongan seorang diri.
Quote honeylynn 21-5-2018 11:07 AM
haha..sure sentap habis si el baca status pian
Quote beeeee 21-5-2018 11:09 AM
memang si el ni cheap kan? mengendeng dgn memana jejansz demi sesuap fofuleriti
Quote Cikkebom 21-5-2018 11:15 AM
Dia ni fofular sebab apa eh..gosip semata ke apa. Mcm dah lama je x tgk sheolls ni berlakon..
Quote ckenj 21-5-2018 11:17 AM
nabil aqil is who?owhh hero remaja ek..mampu tak..ok el, teruskan.bye.
Quote nisako 21-5-2018 11:17 AM
cepatnye EL move on...................
Quote LostStar 21-5-2018 11:17 AM
kalau btl tweet tu ditujukan kepada El.. malunya... nampak naw murahan..
Quote cha-cha 21-5-2018 11:21 AM
Hahaha short n sweet jah pian.
Quote Budakmomok 21-5-2018 11:21 AM
owh lepas ni nabil who is it akan popular la jugak kan
Quote ahlisihircute 21-5-2018 11:23 AM

dah tak de cite lain ke pompuan nie...
asyik pasal jantan jer.....
Quote TabletSusu 21-5-2018 11:24 AM
kata dah move on, tp kenapa nak tweet perli2 pulak?

Teruskan hidup happy2 je lah kakpian ni pun. xyah nak amik tau hal dia lg. jap lg org tny ko pulak sentap
Quote joy_ah 21-5-2018 11:29 AM
Si kening ulat bulu ni dari dulu mesti pasal jantan
Quote kurunsing 21-5-2018 11:40 AM
Menjalang at its finest si kening beluncas ini tau. kikiki
Quote simatakucing 21-5-2018 11:42 AM
Bace kat mane tah nabil ni anak sedare shafiq kyle
Quote umbut 21-5-2018 11:42 AM
El nak lawan emma maembong ker....
Quote onexox97 21-5-2018 11:43 AM
mesti ss nafi kalau reporter tnya nanti
senang je keje wartawan skrg
skodeng medsoc artis buat bahan berita

Lihat semua komen(107)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.145077s Gzip On
To Top