Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Dah Kenapa Bertudung Tapi Skirt Senteng?" - Sherry Ibrahim Dikecam Cemar Imej Muslimah

12-6-2018 12:15 PM|Oleh: Ain| Komen: 100




Anggun, manis, dan bergaya melihat Sherry Ibrahim mengenakan skirt ketika hadir di PWTC bagi manjual produk tudungnya.



Bagaimanapun, penampilannya itu dipandang negatif oleh netizen yang menyifatkan ia tidak sesuai dipakai wanita Muslimah terutama yang bertudung.



Lantaran itu, ruangan komen Instagram pelakon berkenaan dibanjiri kritikan netizen yang mendakwa skirt 'labuh' Sherry terlalu singkat.


Fesyen pun, fesyen juga ya...


"Kak, dah kenapa bertudung pakai skirt macam tu?"
komen netizen.




Bagaimanapun, ada netizen berpendapat Sherry terpaksa mengenakan skirt itu kerana dia sendiri kelihatan tidak selesa mengenakannya.


Gambar semua dari pinggang ke atas


Foto: IG Sherry Ibrahim

Mungkin Sherry perlu lebih berhati-hati dalam memilih pakaian selepas ini dan periksa terlebih dahulu gambar atau video sebelum dimuat naik ke laman sosial. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
27
Marah
21
Terkejut
24
Sedih
16
Lawak
13
Bosan
19
Komen: 100
Komen

Previous : Nabila Huda Mengamuk, Gelar Ibu Tiri Bekas Pelacur

Next       : Didakwa Berkhalwat, Polis Serbu Rumah Fatin Afeefa

Komen Terbaru

Quote chicozinn 20-6-2018 12:56 PM

Ya ALLAH, sungguh HAZABEDAH tol si HaZabedah ni..polis fesyen tolong tangkap ini orang please!!

Lain-lain Komen

Quote fliphair8 12-6-2018 12:25 PM
Dia ni pakai laaa kebabom camne pun....tetap tak menarik pada aku....aura desa kuat sangat...tone down laa make up tu....semua pic make up tebal 6 inch
Quote hyie 12-6-2018 01:17 PM
fliphair8 replied at 12-6-2018 12:25 PM
Dia ni pakai laaa kebabom camne pun....tetap tak menarik pada aku....aura desa kuat sangat...tone do ...

boleh bersaing dengan zarazya n Dr amalina bakri
Quote cutebaby5907 12-6-2018 01:20 PM
fliphair8 replied at 12-6-2018 12:25 PM
Dia ni pakai laaa kebabom camne pun....tetap tak menarik pada aku....aura desa kuat sangat...tone do ...

aku ingat aku sorg je npak cmtu
bagi aku dier xde aura
cantik tp x menarik

selamber je aku ckp org xde aura..
Quote babyhubby85 12-6-2018 01:22 PM
aku pernah jumpa dia kat gardens mall, aku dulu mati2 igt dia tall sekali dia rendah dari aku and yes she aint pretty you all, muka so plain... aku kalau betul lawa aku cakap lawa but this girl just plain
Quote no_el 12-6-2018 01:31 PM
No wonder bam tah cari org lain
Quote reenz013 12-6-2018 01:31 PM
nmpk cm tua lak
Quote Nenasketum 12-6-2018 01:32 PM
Macam fashion victim la pulak. Tapi ramai jerk kat luar sana pakai pelik macam ni. Niat ati (mungkin) nak menyeksi. Tudung ada, make up tebal, pakai plak ketat2, baju tuck in, nampak ms V. Kalau tak pakai tudung jantan melayu tarbiyah, tak masuk sorga.
Quote Classyku3 12-6-2018 01:37 PM
Me tgk Dia ni badan mcm x balance muka panjang kepala besar bahu bidang bila tang kaki pendek. So pakai apa pun mcm x kena. Pernah beberapa kali jumpa dia masa zaman dia dgn asrap biasa2 je, tapi setiap kali jumpa mesti d kelilingi jejantan atau ponen.tinggi Dia kira2 takat telinga me aje kut..
Quote babyhubby85 12-6-2018 01:46 PM
fashion victim sungguh... cuba tgk those arabs yang berhijab but still manage to look stylish. takde pun aku tgk deme nak pakai seluar besar mcm karipap ikea nie
Quote sayang_mulut 12-6-2018 01:53 PM
haah.. die very desa.com .. ingat mata aku je nampak
Quote besarkecik 12-6-2018 01:57 PM
Muka dia cuma basic.
Kalau dia lalu sebelah aku, umpama batu tepi jalan. Tak terlintas di hati utk kutip.
Quote Jajabeans 12-6-2018 02:00 PM
Seluar ke khemah tu
Quote whadda 12-6-2018 02:01 PM
fesyen hauk btol dari depan.. pusing belakang lagi lah.. macam
Quote minahmanja 12-6-2018 02:18 PM
aku tggu je sapa nk bukak benang psl pakaian ceri ni... kembang semacam, tk tau nk pggl apa .. palazo ke apa tah...  video first tu mcm nmpk bekas bra dia.. adoiii ceri oiii..
Quote bukan_ustazah 12-6-2018 02:29 PM
alahai pasal aurat lagi ke uolss ... netizen dan aurat berpisah tiada
Quote MadameOnion 12-6-2018 03:45 PM
Edited by MadameOnion at 12-6-2018 03:47 PM

teringat masa dia berlakon teduhan kasih tu kawan i cakap " eeeiii sapa ni? muka senduk..berlakon keras kejung" hahaha
Quote Redhead 12-6-2018 03:48 PM
Edited by Redhead at 12-6-2018 03:53 PM

Dia ni bila nak kawin? Ex dia yg dia beriya2 nak ajak kawin dulu tp kena reject pun dah bahagia skrng ni yg sorg lg bini pun 2 dah
Quote BoongaKertas 12-6-2018 03:52 PM
patutlah sheols off comment kat posting ni. dah boleh agak kot bakalan dihencap.
Quote yellowfish 12-6-2018 04:02 PM
Dia ada kat sini ehh

Lihat semua komen(100)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.122434s Gzip On
To Top