Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Kejam Tak Terkata! Cincang Daging Kekasih, Tulang Dicampak Ke Sungai

8-8-2018 04:57 PM Komen: 22
Tergamaknya seorang lelaki membunuh dan mengerat mayat teman wanitanya.

Daily Mail melaporkan, lelaki tersebut turut mencincang daging mangsa sebelum membuangnya ke dalam lubang tandas.

Tulangnya pula dicampak kes sungai gara-gara tidak mahu wanita tersebut mengetahui yang dia sudah pun berkeluarga.

Tatiana, Foto: Daily Mail
Dmitry Zelensky, 36, dikatakan berjanji dengan Tatiana Melekhina, 27, untuk membawanya keluar dari pekan  kecil mereka, Gubakha  ke Perm untuk memulakan kehidupan baru.

Namun Tatiana tidak mengetahui yang Zelensky telah pun berkahwin dan mempunyai seorang anak perempuan.

Polis berkata, Dia bukan saja mengerat mayat mangsa, malah mengasingkan daging dengan tulang. Daging itu pula dicincang sebelum dibuang dalam sistem kumbahan dan tulang dicampakkan ke dalam sungai."

Sehingga kini polis masih belum dapat memastikan lokasi sebenar mangsa dibunuh.

Zelensky dan isteri, Foto: Daily Mail
Isteri Zelensky yang juga bernama Tatiana, 44 berkata, Saya tidak tahu nak kata apa. Saya tidak sangka dia mampu sekejam ini.

Dia dan suami kini hidup berasingan namun tidak bercerai secara rasmi. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
21
Marah
22
Terkejut
15
Sedih
15
Lawak
18
Bosan
22
Komen: 22
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Pink_Purple 10-8-2018 06:57 PM
takut kantoi curang, terus jadi pembunuh

Lain-lain Komen

Quote nobito 8-8-2018 10:23 AM
Pepe* Nye Pon di cincang selepas beri kesedapan????
Quote nbtech78 8-8-2018 10:23 AM
manusia ke apa ni...

tak tahu lah nak cakap apa jenis spesis ni....
Quote Artemesiaa 8-8-2018 11:09 AM
Penat je mengerat cincang sana sini tapi tertangkap juga
Quote reeny 8-8-2018 11:12 AM
walau sebaik mana barang bukti cuba dihapuskan tetap kantoi jugak...
Quote duri_durians 8-8-2018 11:14 AM
nak berkata benar tu susah.

lagi senang membunuh smpai mengerat cincang orang.

Quote gdspls 8-8-2018 11:44 AM
rajin lelaki ni..
Quote BoLapciOus 8-8-2018 11:51 AM
scandalous lead to murderous route..motipnye jgn berskandal ye kwn2
Quote EvieWanKenobi 8-8-2018 11:57 AM
nasib baiklah dah ditangkap
sebelum lebih ramai jadi mangsa..
Quote grizz 8-8-2018 02:36 PM
bini ngan gf same name..mmg cari same name ke pe..
Quote lolita737 8-8-2018 04:00 PM
scary nya brother ni..
Quote chazey 8-8-2018 04:11 PM
Russians. Perlu ka takajut?
Quote tikusmontok 8-8-2018 04:15 PM
Artemesiaa replied at 8-8-2018 11:09 AM
Penat je mengerat cincang sana sini tapi tertangkap juga

kan. penat jer debone, akhirnya kantoi jua. giler.
Quote hoitytoity 8-8-2018 07:45 PM
scary and kejam nya!
Quote Foxey 8-8-2018 09:04 PM
Ih ih ih... Perlu ke sampai cincang and deboned just because taknak girlfriend tau status kawen nya tu? Mengong arr... Padan muka kena tangkap.
Quote anisanim 8-8-2018 09:12 PM
X ade koje setakat nak sorok ko dah kawin.. Agaknye klu lelaki ni x bunuh kekasihnye, dia yg kena cincang lumat dgn pompuan tu. {:question
Quote armin 8-8-2018 09:58 PM
Tengok muka pun dah tahu heols tu dah kahwin. Dgn perut boroinya.
Quote lolabubu 9-8-2018 01:23 AM
rajin glee weiiiiiiii
Quote mjla 9-8-2018 02:21 AM
Msia lg hebat
Pukul tikam bakar idup2 dan buang
Quote irwansuhadi 9-8-2018 10:26 AM
psycho ni...

tapi sayang awek dia lawa...

Lihat semua komen(22)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
3.883365s Gzip On
To Top