Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Ternyata Wanita Yang Paling Comel Adalah Janda,"-Fasha Sandha

13-2-2019 12:15 PM|Oleh: Saiful| Komen: 96

Siapalah yang boleh menafikan kecantikan Fasha Sandha kan.

Walaupun sering dihimpit kontroversi, aktres ini tak ambil peduli malahan terus maju melangkah ke depan.


Baru-baru ini di Instagram dia ada berkongsi gambar kucing yang menjadi lambang kepada status seorang wanita.

Kelakar pun ada juga bila tengok. Kapsyennya, "Tiba-tiba ramai orang letak gambar ni dan jadi viral. Ternyata kat sini yang paling comel adalah janda. Camana ni? Helpppp"


Macam semua orang tahu Fasha Sandha adalah seorang janda. Dan ini bermaksud inilah fasa yang paling jelita!

Di ruangan komen ramai juga yang bersetuju dan memuji-muji kecantikan Fasha.


Tapi tak kurang juga ada yang berbalah tentang status tersebut.

Terpulanglah masing-masing ada pendapat sendiri. Apa pun didoakan agar Fasha cepat-cepat naik pelamin dengan tunangannya, pelakon Aidil Aziz.



Rami dah tak sabar tunggu ni! -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
8
Marah
8
Terkejut
10
Sedih
11
Lawak
13
Bosan
10
Komen: 96
Komen

Previous : Azizah - Lagu Pertama Dan Terakhir P. Ramlee

Next       : "Baru 19 Tahun Rupanya, Kenapa Nampak Tua?" -Muka Haneesya Hanee Pula Dikritik

Komen Terbaru

Quote katakau 26-2-2019 11:29 AM
shania88 replied at 26-2-2019 10:32 AM
Kawan iols yg dah kahwin 2 tahun kata dia yg dah kahwin secara sah pon segan nak wat video gitew

yela uols.orang yang dah kawin tak gigih nak buat video macam ni.tak sabar2 sangat da rupa gini.

Lain-lain Komen

Quote AwanCikDania 13-2-2019 12:21 PM
Yelah tu. Layaaannnnnnn {:hooray
Quote lolipopi 13-2-2019 12:28 PM
Perasan cantik dan kuruss sgt lahhh??? {:question
Quote ira_229 13-2-2019 12:30 PM
Perasaan bercelaru...? masih mengharapkan mantan.....duda anak orka ke? nak tau sesuai ke tak solat lah istiharah...ngok je statement...!
Quote haryatie 13-2-2019 12:46 PM
hehehe....ada yg jeles nnti
Quote Sazida 13-2-2019 12:52 PM
Tp apesal J kt sekeliling aku perasan lawa??
Quote pavlovachoc 13-2-2019 12:55 PM
dah lame name dia x di up di forum ni  .. ke iolss yg ketinggalan
Quote kecikgurl 13-2-2019 01:10 PM
motip sgt aku bace tp keluar suara die kt telinga
Quote None68 13-2-2019 01:10 PM
Masa suka memanglah puji melangit..hahaha..mcm x biasa tgh wangi.
Quote misc 13-2-2019 01:14 PM
kecikgurl replied at 13-2-2019 01:10 PM
motip sgt aku bace tp keluar suara die kt telinga

Doraemon sgt kan. Nyaring.
Quote jfq 13-2-2019 01:16 PM
Help sana. Help sini
Quote gebugebas 13-2-2019 01:19 PM
kecikgurl replied at 13-2-2019 01:10 PM
motip sgt aku bace tp keluar suara die kt telinga

Haha..same..tbe2 mcm triang2 kat tlnga suara doremon..kikiki
Quote lucky_peace 13-2-2019 02:12 PM
dah tu remain jela jadi janda klu nak fefeeling cantik...
Quote pearl.silver 13-2-2019 02:21 PM
Pastu fasha still nk kawen dan jd mcm kucing serabut tu balik?
Quote makton 13-2-2019 02:35 PM
so pas kawin dgn edel nnti ko dah tak cantik la ye?
Quote naina 13-2-2019 02:43 PM
Halah..nanti kau kawen ngn edel tu serabut dan comot balik..beselah time single dan bercinta memang best.
Quote slavehunter 13-2-2019 02:54 PM
None68 replied at 13-2-2019 01:10 PM
Masa suka memanglah puji melangit..hahaha..mcm x biasa tgh wangi.

Dia ni bercinta riuh sekampung dan cerai pun riuh sekampung.
Quote Sofi_Sofi 13-2-2019 03:13 PM
Ya lah tu....
Quote paz 13-2-2019 03:13 PM
Slim betul yer.
Quote adeqbun 13-2-2019 03:16 PM
Sazida replied at 13-2-2019 12:52 PM
Tp apesal J kt sekeliling aku perasan lawa??

J keliling aku pon lepas jd J trus mendoniya kemahen psg badan dan perasan gojes..asik outing sana sni dan anak ntah kat mana la diorg letak..

Lihat semua komen(96)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.157962s Gzip On
To Top