Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Maybank2u Tawar Duit Percuma Dengan Hanya Bermain Game! Baca Langkah Berikut..

11-3-2019 10:46 AM|Oleh: M. Amir| Komen: 51

Maybank baru sahaja melancarkan fungsi e-wallet di aplikasi Maybank2u baru-baru ini dan mereka menawarkan duit percuma dengan hanya bermain game! Daripada korang main PUBG tu, apa kata korang main game ni dan dapat duit secara percuma. Ya, Maybank bagi duit secara percuma!


Ikuti langkah berikut untuk main game dan jana duit korang sendiri:

Langkah 1: Download/Update Aplikasi Maybank2u 

Seperti yang dinyatakan, permainan ini hanya terdapat di aplikasi Maybank2u, jadi buat mereka yang masih tiada aplikasi tersebut, boleh download sekarang. 

Buat mereka yang sudah ada aplikasi Maybank2u, update aplikasi anda untuk mendapatkan features baru daripada Maybank iaitu Maybank Anytime Everyone (MAE).


Langkah 2: Register MAE Di Maybank2u (Invite Code: ahb0413)

Register di MAE dan gunakan invite code "ahb0413" untuk dapatkan peluang percuma bermain game! Kegunaan invite code tersebut adalah untuk mendapatkan peluang lagi bermain game MAE. Duit pun boleh beranak okay!


Langkah 3: Main Game Dan Dapatkan Duit!

Permainan MAE ini seperti Ninja Fruit, korang kena slash duit dalam tempoh 15 saat dan elakkan dari tersentuh bomb. Lagi banyak slash duit, lagi banyak duit yang masuk!




Mungkin korang tertanya-tanya, apa guna main game ni kalau duit hanya masuk ke e-wallet. Sebenarnya, korang boleh transfer semua duit di e-wallet tersebut ke akaun peribadi sendiri, silap-silap boleh bercuti dan shopping lagi lepas main game ni.

Tunggu apa lagi? Main game MAE sekarang untuk dapat duit secara percuma! (Jangan lupa share invite code korang di comment) - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
4
Marah
6
Terkejut
6
Sedih
6
Lawak
6
Bosan
6
Komen: 51
Komen

Previous : SpaceX Milik Elon Musk Bakal Tunai Impian Billionaire Jepun Jadi Pelancong Pertama Ke Bulan

Next       : Mbeeekkk! Kambing Betina Dipilih Sebagai Datuk Bandar Fair Haven

Komen Terbaru

Quote MahafizMafiz 10-6-2019 06:19 AM
Edited by MahafizMafiz at 10-6-2019 06:22 AM

Ass'mualaikum sahabat. Ade x group tele/wassap yg boleh sy hubungi. Sy bru nk berjinak dlm industri game. Tapi xtau hala tuju. Minat jgk nk jadi tester gamer. Kt malaysia ni ade ke? Sy tinggalkan no tele sy 0166643849. Year 2019

Lain-lain Komen

Quote prettyuglybabe 11-3-2019 11:19 AM
dah register pastu kat mana nak cari mae nya?
tak de apa pun..
Quote rosevelvet 11-3-2019 11:28 AM
Ada kemungkinan terpotong duit kt dlm akaun kita x... Xpun tgalkan 50sen jer kt dlm tu baru register utk main
Quote umbut 11-3-2019 11:31 AM
Kat mana...maybank 2u memang dah ada
Quote lee_sakura 11-3-2019 11:49 AM
mcm best je ni, tp knp maybank nk bg duit free...
Quote Artemesiaa 11-3-2019 12:39 PM
Tak minat nak layan permainan sebegini
Quote hafiz.ahmad 11-3-2019 12:45 PM
prettyuglybabe replied at 11-3-2019 11:19 AM
dah register pastu kat mana nak cari mae nya?
tak de apa pun..

Boleh buka kotak kecil warna warni tu. Macam gambar di article
Quote hafiz.ahmad 11-3-2019 12:47 PM
rosevelvet replied at 11-3-2019 11:28 AM
Ada kemungkinan terpotong duit kt dlm akaun kita x... Xpun tgalkan 50sen jer kt dlm tu baru register ...

Tak potong. Ni cara Maybank promosi features e wallet baru mereka di apps, so mereka buat game ni bagi ramai register e wallet. win-win situation lah camtu haha
Quote meisapoya 11-3-2019 12:51 PM
Ye ke kene pakai invite code? I main x de pon pakai invite code.
Btw, camana nak tambah point utk main benda tu?
Quote manjalara_01 11-3-2019 12:57 PM
lee_sakura replied at 11-3-2019 11:49 AM
mcm best je ni, tp knp maybank nk bg duit free...

hari tu manja ade tgk dokumentari tp x tgk habis tajuk "Heading Towards a Cashless Society" x silap..

so rasa2nye ni antara langkah permulaan bank2 utk menggalakkan pengguna membiasekan diri utk buat bayaran tanpa wang..

ni bukan dokumentari tu...tp manja sj share..




Quote missinpiece 11-3-2019 01:26 PM
Uols ada joint x spin n win kt aps maybank2u tu? SIkit lagi nak smpai point 150 terus stop x bergerak 2
Quote mrs_adr 11-3-2019 01:45 PM
missinpiece replied at 11-3-2019 01:26 PM
Uols ada joint x spin n win kt aps maybank2u tu? SIkit lagi nak smpai point 150 terus stop x bergera ...

yang tu spin smpai 1march je... mmg skrg dah xgerak... i dah 300 xsempat spin utk hadiah... huhuhu... yg masa point 50 tu dpt la voucher watson.. 150 dapat cashback voucher utk fav...
Quote rosevelvet 11-3-2019 01:52 PM
hafiz.ahmad replied at 11-3-2019 12:47 PM
Tak potong. Ni cara Maybank promosi features e wallet baru mereka di apps, so mereka buat game ni  ...

Kena ada rm10 dulu baru leh main
Quote rosevelvet 11-3-2019 02:03 PM
I dah register tp mn button utk game
Quote prettyuglybabe 11-3-2019 02:10 PM
hafiz.ahmad replied at 11-3-2019 12:45 PM
Boleh buka kotak kecil warna warni tu. Macam gambar di article

tak ada pun kotak warna warni tu..
sebelum register ada je nampak mae kat atas sekali..
lepas register hilang terus..
jenuh kobek kat mana dia pegi..
Quote rosevelvet 11-3-2019 02:22 PM
prettyuglybabe replied at 11-3-2019 02:10 PM
tak ada pun kotak warna warni tu..
sebelum register ada je nampak mae kat atas sekali..
lepas re ...

Kan.. Jenuh nk beranakkan duit. Xde pun kotak tu
Quote prettyuglybabe 11-3-2019 02:29 PM
rosevelvet replied at 11-3-2019 02:22 PM
Kan.. Jenuh nk beranakkan duit. Xde pun kotak tu

tu la.. klu u jumpa bagitau kat mana
Quote munchkin 11-3-2019 04:25 PM
Takde pun...
Quote kivio 11-3-2019 08:50 PM
meisapoya replied at 11-3-2019 12:51 PM
Ye ke kene pakai invite code? I main x de pon pakai invite code.
Btw, camana nak tambah point utk m ...

Haha invite code tu untuk dapat bonus referral kepada penulis artikel la.
Hahaha.

Pandai clickbait.
Quote hafiz.ahmad 11-3-2019 09:11 PM
rosevelvet replied at 11-3-2019 01:52 PM
Kena ada rm10 dulu baru leh main

saya main dengan 0 di e wallet. boleh jee hehe

Lihat semua komen(51)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.096535s Gzip On
To Top