Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

"Tercengang Kami"- Netizen Keliru Ini Ayah Ke Abang Gadis Ini Kerana Mukanya Yang Muda

Oleh: Myeonir|9-4-2019 12:17 PM Komen: 45
Lelaki yang dah menginjak ke 40-an biasanya sudah tidak kisah dengan penjagaan badan. Memang normal sangat kalau mereka mempunyai perut boroi dan nampak tua dari usia.

Lain pula dengan kisah ini apabila tular di Twitter gambar seorang lelaki yang kelihatan muda dan sasa walaupun sudah berusia 46 tahun. Kisah ini bermula apabila seorang pengguna Twitter mengatakan lelaki Melayu tak pandai jaga badan selepas berkahwin, tak macam artis Hollywood.

Pun begitu, seorang gadis telah membidas kenyataan tersebut dengan memuat naik gambar ayahnya yang masih kelihatan muda daripada usianya.

Kredit foto: Twitter

Netizen lain tercengang melihatkan ayah gadis itu yang kelihatan muda walaupun sebenarnya dh ada seorang cucu.

Kredit foto: Twitter

Ada juga netizen lain yang tak lepas untuk berkongsi ayah mereka yang awet muda sehingga timbul rasa cemburu dalam hati para netizen yang lain.


Kredit foto: Twitter
Awet muda betul ayah gadis ini. Hai beruntungnya!  -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 45
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote ReginaGeorge 7-7-2019 07:12 PM
Hai.. My number is 555556565656.

Lain-lain Komen

Quote EvieWanKenobi 9-4-2019 12:41 PM
perlu ke nak rasa pelik?
Quote iraizz 9-4-2019 01:05 PM
Waa... Merembes la bapaknyer, memang hensem teruk dan perut tak oroi.. Yg bujang pun perut dah oroi{:childlike{:childlike
Quote Nham22 9-4-2019 01:09 PM
Mesti tak minum air manis...
Quote amyza 9-4-2019 01:17 PM
Gambar last tu, kecik comel je mak dia. Harap2 i pun 10thn lagi maintain muda pergi konvo anak {:shy
Quote RatuDunia94 9-4-2019 01:57 PM
Apa IG bapa sheols???
Quote ikanmasin 9-4-2019 02:08 PM
untunglah awet muda gitu..
Quote MarissaOberlin 9-4-2019 02:17 PM

kalau dapat jangan lupa share dengan hakak yaaa
Quote RatuDunia94 9-4-2019 02:22 PM
MarissaOberlin replied at 9-4-2019 02:17 PM
kalau dapat jangan lupa share dengan hakak yaaa


Haha..
Bahayakan share gambar suami2 org yg lazat... takut ada yg menyondol.. patut simpan je lah.. tp since ank heols dh expose. Why not kita gali... hahaha
Quote frozenfroggie 9-4-2019 02:39 PM
kawin muda
Quote MarissaOberlin 9-4-2019 02:43 PM
RatuDunia94 replied at 9-4-2019 02:22 PM
Haha..
Bahayakan share gambar suami2 org yg lazat... takut ada yg menyondol.. patut simpan je l ...

tasty ya daddy she ols. choke me daddy sangat tau
Quote Artemesiaa 9-4-2019 03:15 PM
Ramai je yang macam ni zaman sekarang hanya kurang ditularkan je
Quote zulka 9-4-2019 03:36 PM
apa yg pelik nye, lelaki perlu boroi ke kalau dah berumur??
aku taun ni 50, alhamdulillah pinggang masih 33
Quote MadameOnion 9-4-2019 03:39 PM
shaarin blackrose pun helok je umor dah 53..takat 47 apa la sangat..atok hans pun dah dekat 50
Quote chinta89 9-4-2019 03:47 PM
x pyh tercengang sgt
Quote fefara 9-4-2019 04:32 PM
mentua aku dah umur 70 pon nmpk mcm 50an lg... tnya rahsia awet muda, ambik vitamin c dari muda without failed
Quote buapakperut 9-4-2019 04:42 PM
anak jiran iols selalu main tepi rumah,suatu ari die tanya laki iols, abang, tu adik ke? merujuk kepada baby kiteorg yang baru setahun. tergelak laki iols,.. memang nampak macam adik beradik je. iols saja yg muka tua,. sebab dimamah stress kot dulu2. huhu
Quote buapakperut 9-4-2019 04:42 PM
zulka replied at 9-4-2019 07:36 AM
apa yg pelik nye, lelaki perlu boroi ke kalau dah berumur??
aku taun ni 50, alhamdulillah pinggang  ...

wow.. buat planking ke.
Quote bellaa 9-4-2019 04:45 PM
asal anak dia muka tua?
Quote vee_zara 9-4-2019 08:49 PM
Kawen muda kot. What do u expect. Si karsinah pun kononnya vogue lagi tak habis2 puji diri sendiri padahal kawen muda.

Lihat semua komen(45)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.185067s Gzip On
To Top