Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

"Ini Bilik Ke Kedai?" - Netizen Teruja Lihat Bilik Cik B Yang Luas Seperti Kedai

Oleh: Mat|13-5-2019 10:21 AM Komen: 49
Datuk Seri Vida (DSV) sangat sinonim dengan gelaran jutawan wanita Malaysia terkenal dengan pakaiannya yang persis seorang permaisuri kayangan dan  trademark "Qu Puteh Qu Puteh Barulah Putih". 

DSV atau nama sebenarnya Hasmiza Othman serta anak perempuannya, Cik B sering mencuit hati rakyat Malaysia dengan gelagat mereka di laman sosial.


Sumber Gambar: BeautifulNara

Baru-baru ini, Cik B ada membuat sesi soal jawab bersama pengikutnya di Instagram dan menerima permintaan untuk membuat room tour di biliknya. Cik B dengan murah hatinya berkongsikan pemandangan di sekitar biliknya. 

Yang memeranjatkan netizan adalah keluasan biliknya yang seperti kedai di dalam pusat membeli belah!



Rata-rata netizan teruja dengan bilik Cik B yang cantik dan luas itu.




Jangan pula ada yang cemburu dan tidak suka dengan rumah sendiri, bersyukur dengan apa yang kita ada dan InsyaAllah kita akan dicurahkan rezeki. Apa-apapun, Cik B memang sempoi! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
3
Komen: 49
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote videcloset 10-7-2019 11:49 AM
syg nya mak nya mcm tu. when money cant really buy class..

Lain-lain Komen

Quote helicornia 13-5-2019 10:34 AM
idok le aku nak tido bilik luas2 gini.rasa tak secure.bos aku ada sorang gini.dia jusa tapi rak mau bilik besar2 dia rasa takut/tak selamat
Quote RatuDunia94 13-5-2019 10:49 AM
Mmg best ada bilik besar2. Lg2 bilik sendiri. Ada privacy. Semua benda buat dlm tu je.. tp bila tidor malam mesti rasa mcm tidur kat ruang tamu..
Quote manehnya 13-5-2019 11:01 AM
bestnya life cik B, cam princess, semua ada, semua dapat.......... cuma... cik B kena kuruskan badan cikit ha..
Quote AbukRokok 13-5-2019 11:08 AM
helicornia replied at 13-5-2019 10:34 AM
idok le aku nak tido bilik luas2 gini.rasa tak secure.bos aku ada sorang gini.dia jusa tapi rak mau  ...

takut antu le tu

Quote MsKoreanfanatic 13-5-2019 11:25 AM
Untung nyer Cik B~ diberi segala kemewahan

dan satu kekurangan mungkin paras rupa..

mak iols ckp pasti ada satu yg kurang.. Allah tk beri semua..

nanti besar elok la Cik B kan.. masa Cik B pakai tudung muka Cik B sama mcm Datuk Vida~

janji Cik B sihat
Quote dekmieDandy 13-5-2019 11:33 AM
kalau nak bersenam ni cukup jog dalam bilik je, luas bebenau
Quote MariaClara 13-5-2019 11:47 AM
mcm sebuah aprtment 3 bilik umah akuje....dan lg besar rasenye huaaaaaaaaaa
Quote gummygummy 13-5-2019 12:05 PM
besar lagi bilik dia dari apartment aku
Quote pavlovachoc 13-5-2019 12:20 PM
dah mcm sebijik rumah dh bilik cik bi ni  
Quote cicicumel 13-5-2019 12:21 PM
besnya kunci pintu naked all day.. bebas
Quote sharlenetexas 13-5-2019 12:26 PM
Tokvida persis puteri kayangan?
Quote sharlenetexas 13-5-2019 12:28 PM
Design bilik untuk orang dewasa. Maybe cik b lebih suka mcm tu takde kartun mcm budak2 seusia dia.
Quote ikanmasin 13-5-2019 12:42 PM
untunglah dia..alhamdulillah
Quote rina0602 13-5-2019 12:48 PM
aku suka cik B..kelakar orangmya
Quote Miss.Rara 13-5-2019 12:49 PM
syiokknyaaaa...

bilik tido saja dah seluas sebiji umah....

rasa macam takmo keluar bilik kalau dapat macam ni...

bilik air dia, duk lelama pun dah syiokk hahahhaha....

tapi cik b... amik laa bideo helok sikit... huhuhu
Quote whadda 13-5-2019 01:10 PM
gile besar bilik.. dah macam besar sebijik apartment
Quote kucingitam 13-5-2019 02:17 PM
bestnya..rasa mcm citer princess diary dah
Quote lattehazelnut 13-5-2019 02:54 PM
Whoah.. kalau I mmg xkuar bilik da camni..
Quote LipasComel 13-5-2019 04:21 PM
Edited by LipasComel at 13-5-2019 04:23 PM

apak beso bilik!!
tapi tt, kenapa posting ni dalam gosip kenamaan. cik b bukan royalty pun

Lihat semua komen(49)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.224465s Gzip On
To Top