Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Ini Bayi Atau Kuih Pau? Jom Kenali Bayi Comel Pipi Pau Ini!

13-5-2019 10:28 AM|Oleh: Nia M| Komen: 31

Semua bayi sememangnya dilahirkan comel tidak mengira bangsa atau agama sekalipun. Kalau tidak comel, bukan bayilah namanya. Jom kenali adik yang baru berusia enam bulan dari Kazakhstan ini! Kalau dilihat pada saiz pipinya, tiada siapa menyangka usianya baru sahaja enam bulan. 

Bayi ini namanya Daniel. Boleh anda semua teka dia berbangsa apa sebenarnya?




Daniel dilahirkan pasangan warga Korea yang baru sahaja menetap di Kazakhstan. Tidak hairanlah Daniel putih gebu dan memiliki sepasang mata sepet. 

Ibu dan ayahnya juga baru sahaja mendirikan rumah tangga pada 2018 yang lalu dan Daniel merupakan cahaya mata sulung pasangan tersebut.

Bayi ini turut memiliki akaun instagram yang diberi nama Baby Daniel yang diuruskan ibu bapanya dan memiliki seramai 17 ribu pengikut. Wah, popularitinya memang tidak dapat disangkal lagi!

Jom layan foto-foto bayi berpipi pau ini.












Kredit foto: IG

Anda rasa pipi anda pun macam pau? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
7
Marah
8
Terkejut
8
Sedih
2
Lawak
4
Bosan
6
Komen: 31
Komen

Previous : Suami Kedekut, Beli Susu Formula Tanggungjawab Isteri Kalau Nak Berhenti Beri Susu Badan

Next       : Reaksi Kanak-kanak Mat Saleh Cuba Burger Ramly, Alamak Terliur Pula Kita!

Komen Terbaru

Quote Biabetik 17-6-2019 10:51 PM
Macam pelik plk rupanya

Lain-lain Komen

Quote helicornia 13-5-2019 10:36 AM
besar sgt gini dah tak nampak comel pun.nampak pelik ada la
Quote fifie_olin 13-5-2019 10:40 AM
mcm nmpk pelik skit...ke mata aku yg slh tgk
Quote matchstick 13-5-2019 10:41 AM
A'ah.. Mcm x balance muka dia. Harap pipi tu surut sikit bila membesar nt
Quote fushimi 13-5-2019 10:43 AM
kecik kecik comel la

dah besar nanti takut menyusahkan orang

nak berjalan tak boleh sebar obes

ujung ujung kena paanggil crane angkat
Quote RatuDunia94 13-5-2019 10:45 AM
X comel langsung.. mcm cacat je ada lah
Quote buapakperut 13-5-2019 10:46 AM
fifie_olin: mcm nmpk pelik skit...ke mata aku yg slh tgk

macam tak balance ubun2 kecik dengan pipi pau tu
Quote ikanmasin 13-5-2019 11:01 AM
mcm pelik akk tgk tang kepala tu..
Quote seri_mawr 13-5-2019 11:35 AM
comel ke...??

ke bulan2 puasa ni...perut lapar mata jad tak betul...
Quote pearl.silver 13-5-2019 11:55 AM
Sebijik mcm pipi rosnah mat aris
Boleh ke kita panggil dia rosnah pau
Quote Artemesiaa 13-5-2019 12:52 PM
Kecik2 macam tu bolehlah dikatakan comel harap jangan membawa kedewasa bakal jadi obess nanti
Quote Mizlyn 13-5-2019 01:23 PM
Maaf.. i nampak x comei... tapi kalau jumpa mmg i cubit2 pipi dia
Quote Buritan 13-5-2019 01:49 PM
fifie_olin replied at 13-5-2019 10:40 AM
mcm nmpk pelik skit...ke mata aku yg slh tgk

Kan.. mcm berpenyakit pun ade
Quote missDollie 13-5-2019 01:56 PM
Masa mak dia teran kepala tersangkut kot..lonjong semacam..masa anak iols kat nicu, ade baby tu bucu kepala lonjong sikit..sebab tersangkut..sian baby dia macam benjol gitu..
Quote fifie_olin 13-5-2019 03:00 PM
Buritan replied at 13-5-2019 01:49 PM
Kan.. mcm berpenyakit pun ade

kepala baby tu aku tgk mcm bebentuk skit

Quote akmalrahman 14-5-2019 01:08 AM
Lansung tak comel.. Bapak dia sedap lah gak
Quote drivethru 14-5-2019 07:02 AM
Kepala dia lonjong. Tu yg nampak pelik sikit.
Quote BoongaKertas 14-5-2019 09:55 AM
fushimi replied at 13-5-2019 02:43 AM
kecik kecik comel la

dah besar nanti takut menyusahkan orang

uish ayat kaka..hahaha! sabau2. slmt berpuasa chuols
Quote puteribaya 14-5-2019 04:37 PM
fushimi replied at 13-5-2019 10:43 AM
kecik kecik comel la

dah besar nanti takut menyusahkan orang

hahaha..win win
Quote puteribaya 14-5-2019 04:38 PM
akmalrahman replied at 14-5-2019 01:08 AM
Lansung tak comel.. Bapak dia sedap lah gak

sempat ko nyelit sis

Lihat semua komen(31)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.085674s Gzip On
To Top