Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Agong Bakal Timang Cucu Pertama, Tak Sabar Nak Tengok!

Oleh: intan|13-5-2019 10:08 AM Komen: 24
Buat pengetahuan, Tengku Puteri Iman Afzan Abdullah, puteri sulung baginda Yang di-Pertuan Agong Al-Sultan Abdullah Ri'ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah selamat dinikahkan dengan pasangan beliau Tengku Abu Bakar pada 4 Ogos tahun lalu di sebuah majlis tertutup yang dihadiri kaum kerabat dan sahabat handai. 





Baru-baru ini, pasangan diraja itu telah berkongsi berita gembira mengenai kehadiran orang baru dalam hidup mereka di laman Instagram Tengku Iman. 

Namun begitu, wanita berusia 27 tahun ini tidak memberitahu usia kandungan beliau dan memohon kepada orang ramai supaya berdoa urusannya dipermudahkan. 



Posting berkenaan menerima ribuan tanda suka dan rata-rata mendoakan kesejahteraan kedua-duanya. Ramai yang meluahkan rasa teruja dan tidak sabar menantikan kelahiran bayi tersebut. 

Kelahiran yang bakal diraikan ini merupakan cucu sulung buat Al-Sultan Abdullah dan Cik Puan Julia Rais yang merupakan seorang pelakon.




Nampaknya, bertambahlah seorang lagi kerabat Pahang ya! Tahniah dan semoga dipermudahkan buat Tengku Iman dan suami. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
3
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
3
Bosan
4
Komen: 24
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote bintangcinta 31-5-2019 11:51 AM
harap tengku burn kekal menjadi lelaki budiman selepas berkahwin...

Lain-lain Komen

Quote kelapaparut 13-5-2019 10:10 AM
Woww..cucu julia rais, so julia raisnye mane, raykat xnak sgt tgk cucu, tp nak tgk neneknya mane menghilang
Quote bawangkecik 13-5-2019 10:17 AM
kelapaparut replied at 13-5-2019 10:10 AM
Woww..cucu julia rais, so julia raisnye mane, raykat xnak sgt tgk cucu, tp nak tgk neneknya mane men ...

kan, terus hilang dari radar
Quote EvieWanKenobi 13-5-2019 10:17 AM
bila neneknya nak keluar..
Quote kucingitam 13-5-2019 10:22 AM
semua org lagi tertunggu nak tgk nenek dari tgk cucu
Quote Kak-Leen 13-5-2019 10:29 AM
Soalanpembaris..
Kalau cucu lelaki, masuk line-in-throne tak? Atau hanya cucu2 lelaki dari anak2 lelaki sahaja yg masuk?
Quote Orix 13-5-2019 10:37 AM
Hensemnyaaa tengku bakar ni.........{:sing
Quote kelapaparut 13-5-2019 10:40 AM
Edited by kelapaparut at 13-5-2019 10:44 AM

Hok beloh julia rais ni free2 hair sket, tp lawo okla, kalu free hair rambut gerbang baik pakai tudung, xpelah keturunan helok2s tp iols menantikan set2 keturunan belah kelantan, mmg blasteran swedish russia mampooo set julia rais nak blawan i dont think so, anyway tahniahla org pahang..
Quote RatuDunia94 13-5-2019 11:05 AM
Cucu whoayusss?
Org nk tengok nenek nya lah!!
Mana Julia Rais??
Quote armin 13-5-2019 04:47 PM
Deyols ni relatives kan...
Quote sukacactus 13-5-2019 05:05 PM
Wah! Julia rais dah nak bercucu!
Quote budakpink 13-5-2019 07:23 PM
Kerabat pahang ni mesti pilih kaum2 kerabat juga jadi pasangan sb nk jaga keturunan.. Yg kedua baru pilih retis. Hekhek
Quote HannahMontana 13-5-2019 08:31 PM
Ketua agama tp anak-beranak mcm xkenal Tuhan.
Quote eyansss 13-5-2019 11:19 PM
Kak-Leen replied at 13-5-2019 10:29 AM
Soalanpembaris..
Kalau cucu lelaki, masuk line-in-throne tak? Atau hanya cucu2 lelaki dari anak2 le ...

tak masuk rasanya...  dari generasi lelaki sahaja yang jadi pewaris...
Quote Kak-Leen 14-5-2019 12:31 AM
eyansss replied at 13-5-2019 11:19 PM
tak masuk rasanya...  dari generasi lelaki sahaja yang jadi pewaris...

Thanks for clarifying, Eyansss.
Quote DARSITA 14-5-2019 12:46 AM

Bukan cucu ke 3 ke?

Ke anak angkat punya anak tak dikira cucu Agong?
Quote kasibiman 14-5-2019 05:09 AM
kelapaparut replied at 13-5-2019 10:10 AM
Woww..cucu julia rais, so julia raisnye mane, raykat xnak sgt tgk cucu, tp nak tgk neneknya mane men ...

Hahahahaha sama lewwwwww
Quote vanilacup 14-5-2019 05:25 AM
Wow Julia Rais nak dpt cucu di usia 48 tahun ..mudanya jadi nenek
Quote eyansss 14-5-2019 06:25 AM
DARSITA replied at 14-5-2019 12:46 AM
Bukan cucu ke 3 ke?

Ke anak angkat punya anak tak dikira cucu Agong?

cucu juga maybe sebab cucu saudara, tu yang orang tak kira tu kot...
Quote eyansss 14-5-2019 06:26 AM
Kak-Leen replied at 14-5-2019 12:31 AM
Thanks for clarifying, Eyansss.

no sweat kak

Lihat semua komen(24)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.371958s Gzip On
To Top