Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Tinggalkan Je Dia Takut Ada HIV" - Netizen Bagi Nasihat Pada Bella Astillah

16-5-2019 11:20 AM| Komen: 6

FOTO INSTAGRAM

Aliff Aziz, suami kepada Bella Astillah sekali lagi kantoi curang dengan gadis bawah umur apabila gambar separuh bogel dia dengan gadis itu tersebar luas di instagram. Apa yang lebih mengejutkan, isu curang dengan Oktovia Manrose belum lagi reda, dan sekali lagi Aliff Aziz bertindak curang. Selayaknya Aliff Aziz mendapat anugerah PLAYBOY NO.1 MALAYSIA. 

FOTO INSTAGRAM

Sekelip mata sahaja berita suaminya yang curang sampai kepada pengetahuan Bella Astillah. Menerusi kenyataan terbarunya di Instagram. Bella akan teruskan kehidupan tanpa Aliff Aziz dan mahu memulakan hidup baru dengan anak mereka, Ayden Adrean. Namun dia tetap tidak akan berpisah dengan Aliff Aziz demi kebaikan anak lelakinya.

Bella mengucapkan terima kasih kepada semua netizen yang berusaha menasihatkannya di instagram di atas kemelut rumah tangganya. Ramai yang berniat baik dan mengambil berat tentangnya. Dan ada juga yang mengganggap dia manusia paling bodoh kerana tetap mahu mempertahankan Aliff Aziz.

"Saya telah membuat keputusan untuk teruskan hidup tanpa Aliff demi kebaikan anak saya.

Saya amat hargai jika anda semua berhenti menghantar mesej secara peribadi dan menghubungi saya untuk memberikan kenyataan mengenai isu ini.  Saya harap semua pihak menghormati keputusan saya dan beri sedikit ruang kepada saya bagi mengharungi tempoh sukar ini," tulisnya.

Ramai juga yang mengesah agar Bella Astillah segera tinggalkan suaminya itu kerana bimbang dia dan anak dijangkiti HIV. 

FOTO INSTAGRAM

Apa pendapat anda? - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 6
Komen

Previous : Alif Satar Meluat Instagram Miliknya Diserang Sekali Lagi Kerana Isu Aliff Aziz

Next       : "Ini Aliff Aziz, Ini Aliff Syukri..." - Aliff Syukri Tak Tahan 4 Musim Kena Tempias

Komen Terbaru

Quote silentreaaders7 19-5-2019 04:48 PM
good for her

Lain-lain Komen

Quote azimodin 16-5-2019 11:42 AM
setuju. jantan gini bawak bala kepada isteri sendiri. sedap2 mencelop sini sana silap haribulan segala penyakit STD dia bawak balik. xpasal2 bini sakit, anak2 yang susah.
Quote ninjago 16-5-2019 02:32 PM
good move Bella!!!
Quote munchkin 16-5-2019 03:00 PM
She is still wearing her wedding ring kan? Biarlah dia.
Quote armin 16-5-2019 06:17 PM
Macam somwone i know main dengan ramai lelaki tau2 dia dapat jangkitan hpv. Punca? Sebab lelaki yg dia main baru je main dgn bohsia rempit. Laki tu gatal2  kt kemaluan, pegi main dgn kwn i. Kwn i xtau, dia gatal2 baru tau kena jangkitan.

Few months after dia pergi buat pap smear, baru tau kena hpv. Jangkitan tu melalui seks saja. Kalau my friend lambat check dia boleh kena kanser hpv. Nasib baik sempat check awal.

Bella kau pergila check. Betina entah apa2 ex laki dia try tu
Quote HannahMontana 16-5-2019 11:50 PM
Bella xlayan Aliff  sepuas-puasnya mcm paus kenyang sengkak 20 tahun sampai naik cnegkerang di badan sebab nak bergerak susah ,sengkak.
Quote silentreaaders7 19-5-2019 04:48 PM
good for her

Lihat semua komen(6)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.110976s Gzip On
To Top