Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Kalau Aku, Aku Tendang Je Ko** Laki Dia Tu," Zarina Anjoulie Akui Tidak Kuat Seperti Bella Astillah..

15-5-2019 02:22 PM|Oleh: SakuraJo| Komen: 32

Isu panas mengenai pelakon Aliff Aziz yang didakwa sekali lagi berlaku curang terhadap isterinya sekali lagi menjadi bualan hangat industri hiburan. Pelbagai pihak tidak terlepas peluang untuk memberikan komen dan mengulas tentang isu hangat tersebut termasuklah rakan-rakan artis. 


Pelakon dan Instafamous, Anju atau nama sebenarnya Zarina Anjoulie turut tidak terkecuali untuk mengulas dan memberi pendapat tentang rumah tangga Aliff dan isterinya, Bella. 

Menerusi akaun Instagram miliknya, Anju memberitahu yang dia banyak menerima mesej ('direct message') daripada netizen yang memintanya untuk mengulas tentang Bella yang masih setia pada suami walaupun sudah beberapa kali hatinya disakiti dengan kisah curang.

Anju mengakui Bella seorang wanita yang sangat kuat

Anju berkata keputusan Bella untuk tetap mempertahankan rumah tangganya bukanlah kerana dia seorang yang lemah, tetapi sebaliknya dia seorang yang sangat kuat dan tabah.

"Bella is emotionally strong," ujar Anju sambil mengakui yang dia pastinya akan melakukan sesuatu yang teruk sekiranya dia berada di tempat Bella. 


Dalam pada itu, ramai yang kurang bersetuju apabila Anju mengatakan yang Bella bertahan dengan suaminya kerana dia masih bahagia bersama suaminya. 

Dia tak bahagia..

Kredit foto : Ig Anju

Berat mata yang memandang, berat lagi bahu yang memikul. Apa pun, sama-sama kita doakan yang Aliff Aziz akan berubah dan lebih menghargai isterinya, Bella. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
4
Terkejut
0
Sedih
3
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 32
Komen

Previous : "Tinggalkan Je Dia Takut Ada HIV" - Netizen Bagi Nasihat Pada Bella Astillah

Next       : "Taknak Maafkan Yang Korang Hina" - 'Skandal' Aliff Aziz, Nismell Kini Stres Nak Bunuh Diri..

Komen Terbaru

Quote Permatakaca 14-7-2019 12:33 AM
Ppuan solehah...

Lain-lain Komen

Quote syakuntala 15-5-2019 02:55 PM
sya rasa dia bertahan demi anak dia yg kecik lg tu
Quote cikatilia 15-5-2019 03:06 PM
ramai plak mintak pandangan si gila ni



why?
Quote Kebabomb 15-5-2019 03:08 PM
Ko jaga lah pussy sendiri
Quote nuryakmal 15-5-2019 03:10 PM
its 2019, man/woman should not feel guilty in leaving the ungrateful spouse for  the sake of the children. stop making children excuse for not standing up for your self
Quote zulka 15-5-2019 03:54 PM
asalkan berlaki katanya
Quote munchkin 15-5-2019 04:42 PM
Udah ramai2 tanya dia. At least dia ni puji bella melangit. Dia ckp org yg kuat je boleh stay ngan alip. Dulu nasa alip buat hal, dia ckp kalau bella tu sister dia, dah lama dah si alip ni kena. Knowing si anjuk ni kan semua org nak digaduh. Tapi ngan bella dia ada soft spot.

Semalam dia kata laki macam alip ni dia tak boleh. Kalau ikutkan dia cencang kasi anjing makan. Hahahahha
Quote arm_band 15-5-2019 04:58 PM
buat apa laa mintak si sewel ni ulas. dia bukannya siuman
Quote meteorspeed 15-5-2019 05:01 PM
Oerempuan bodoh jer still bertahan ngan jantan mcm tue.2 kali weii sati si octavia nie ngan bohsia mcm lagi teruk ngan betina nie.semua video keluar
Quote Acikgomen 15-5-2019 05:09 PM
meteorspeed replied at 15-5-2019 05:01 PM
Oerempuan bodoh jer still bertahan ngan jantan mcm tue.2 kali weii sati si octavia nie ngan bohsia m ...

Yang penting si mona fandey adik anzalna pasti tersenyum sinis memandang netizen
Quote EvieWanKenobi 15-5-2019 05:38 PM
sendiri pun jalan senget..
Quote apedehal 15-5-2019 05:43 PM
lol..baca komen2 mcm diorg plak si bella tu.aku xrsa bella tu strong.. dia cuma takut jd janda ja ataupun dia fefeeling strong sbb boleh bertahan dan mmpu jd hero selamatkn rumah tgga dia
Quote meteorspeed 15-5-2019 05:57 PM
apedehal replied at 15-5-2019 05:43 PM
lol..baca komen2 mcm diorg plak si bella tu.aku xrsa bella tu strong.. dia cuma takut jd janda ja at ...

Spesis selfish jer nok..takut ngan title janda.kalu dia pikir anak idok nyer dia bertahan..nak ker dia tgk anak dia berayah lalok n kaki perempuan.dia perlu ingat ek anak akan jadik parent as a role model. Ayah mcm tue patut kena kick awal awal. Jgn la sana duk ckp dia tabah pertahan sbb anok. Bagi aku dia selfish..
Quote apedehal 15-5-2019 06:28 PM
meteorspeed replied at 15-5-2019 05:57 PM
Spesis selfish jer nok..takut ngan title janda.kalu dia pikir anak idok nyer dia bertahan..nak ker ...

betul..correct..meol setujuk
Quote azimodin 16-5-2019 08:51 AM
meteorspeed replied at 15-5-2019 05:57 PM
Spesis selfish jer nok..takut ngan title janda.kalu dia pikir anak idok nyer dia bertahan..nak ker ...

Xde apa nak dimalukan dengan title janda terutamanya kalau bekas laki jantan keparat. Dulu2 makcik kepochi mmg akan suruh bertahan sebab anak la, malu la tapi zaman sekarang makcik bawang lebih open. Dalam family iouls pon ada a few janda muda, semua dapat support dari family untuk dump jantan x guna
Quote Eliadaisy83 16-5-2019 09:12 AM
Instafamous ke janda birah ni...
Quote meteorspeed 16-5-2019 11:52 AM
azimodin replied at 16-5-2019 08:51 AM
Xde apa nak dimalukan dengan title janda terutamanya kalau bekas laki jantan keparat. Dulu2 makcik ...

Sbb tue aku ckp dia sellfish.
Quote haruslah 16-5-2019 11:57 AM
mgm ade yg masih taboo dgn title ibu tunggal/janda/balu

sbb mulut netizen & masyarakat lah
Quote cupu 16-5-2019 12:14 PM
Btw,alif ni bg ke nafkah duit utk bella ni...pk gaya tu weng je....
Quote Yeehaw 16-5-2019 12:27 PM
Mana2 cerita hot mesti ada dia. Meh komen sikit cerita talak 2 abu tu.

Lihat semua komen(32)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.100094s Gzip On
To Top