Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Bagusnya Keisha Tak Geli & Sombong Pun!"-Netizen Puji Anak Nabila Huda Tak Kekok Sapu Ubat Kutu

17-5-2019 10:14 AM|Oleh: SakuraJo| Komen: 55

Pelakon versatil, Nabila Huda beberapa hari yang lalu telah memuat naik video di mana dia membuat kerja amal bersama anaknya, Keisha sempena meraikan ulang tahun kelahiran anak tunggal kesayangannya itu. 


"Dalam rambut dorang ada macam-macam guys!! Pasir la, mak bapak kutu, kulit kerang pun ada tau," tulis Nabila di ruangan kapsyen. 

Keisha tidak kekok membantu..


Menerusi video yang dimuat naik oleh Nabila di akaun Instagram miliknya, Keisha dilihat tidak kekok membantu kanak-kanak yang mengalami masalah kutu pada kulit kepala mereka. 

Kanak-kanak tersebut juga dilihat teruja apabila ada pihak yang datang membantu mereka untuk menyelesaikan masalah kulit kepala yang berkutu.

Dalam pada itu, ramai yang memuji Keisha kerana sikapnya yang bukan sahaja tidak sombong, malah sedikit pun tidak menunjukkan perasaan geli sepanjang menjalankan aktiviti sukarelawan tersebut.

Kredit foto: Ig Nabila Huda

Bagus juga cara Nabila meraikan ulang tahun kelahiran anaknya dengan aktiviti sukarelawan sebegitu. Sekurang-kurangnya ianya dapat mendedahkan Keisha akan kehidupan mereka yang lebih susah. Syabas, Nabila! -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 55
Komen

Previous : "Taknak Maafkan Yang Korang Hina" - 'Skandal' Aliff Aziz, Nismell Kini Stres Nak Bunuh Diri..

Next       : "Serba-Salah Nak Cakap..." - Peminat Runsing Gara-gara Fattah Amin Cover Lagu Nasyid

Komen Terbaru

Quote ms.hied 28-5-2019 02:28 PM
abil skrg ni nampak betul matangnya. suka aku tgk dia n family

Lain-lain Komen

Quote lifeline 17-5-2019 10:16 AM
ok kali ni nak puji abil..
good job!
Quote aemon 17-5-2019 10:58 AM
good
Quote noodle.baby 17-5-2019 11:00 AM
Good job this time, Abil..
Quote lola 17-5-2019 11:07 AM
Bgs keisyha nie..anak org lain klo birthday nak birthday party je..nie dia request nak tlg org..good job abil
Quote kodoksilver 17-5-2019 11:17 AM
good job abil
Quote brastagi 17-5-2019 11:28 AM
sifat2 yg baik kita kene puji la kan.. good job kash
Quote sweetfasha 17-5-2019 11:32 AM
ok this time i salute you abil

well done
Quote missDollie 17-5-2019 11:33 AM
Omg..this is so sweetttt...
Quote puteribaya 17-5-2019 11:39 AM
setiap kebaikan akan dibalas hatta walau sebiji zarrah..janji allah tu..keep it up good work kupu-kupu and lilkupu kupu
Quote faraway1 17-5-2019 11:43 AM
bagusnya ..
orang tua dalam baord gossip ni
termasuk me, entah entah tak mampu kami buat sebab geli ke apa...

semoga anak dia terus berminat buat kerja kebajikan camni..
Quote kaklong32 17-5-2019 11:49 AM
good job
Quote kokocrunch 17-5-2019 11:50 AM
good job abil & keisyha
Quote gujiwa 17-5-2019 11:50 AM
good job abilll
Quote ikanmasin 17-5-2019 01:51 PM
good job..
Quote iena_jr 17-5-2019 02:27 PM
I pun belum tentu mampu buat macam tu tah2 geli
Quote biozipstar 17-5-2019 02:32 PM
good job bebeh!!!!
Quote goss79 17-5-2019 03:38 PM
tolong carikkan kutu and letop2kan kutu pun best gak tu hehehe
Quote seri_mawr 17-5-2019 04:10 PM
bagus kali ni nabila...

aku pun blm tentu tergamak nak buat kerja amal sapu ubat kutu kat kepala org....

huhuhuhu....

kerja amal lain ok..nak tgk kutu kat kepala org...geli jugak aku rasa...huhuh...

bagus abil didik kiesha...
Quote willow12 17-5-2019 04:27 PM
Part ni harus aku tabik pada abil n keisha. This is somehow very inspiring!

Lihat semua komen(55)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.101016s Gzip On
To Top