Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Isu Tabu: 'Sakit Tapi Sedap', Pengakuan Gadis Melayu Suka BDSM

28-7-2019 10:20 AM|Oleh: HakirRahman| Komen: 155

Kalau anda pernah menonton filem "50 Shades of Grey", anda boleh faham sedikit mengenai BDSM. 

BDSM adalah teknik hubungan intim yang bersifat suka menindas, ditindas, pukul manja dan pelbagai lagi. Pendek kata, berkasar waktu berhubungan. 

Faizdickie di Youtube menemu bual seorang gadis pengamal BDSM ini. Gadis Melayu bertudung itu menggelarkan dirinya sebagai "Cik Kitie". Wajahnya tidak didedahkan kerana dia memakai topeng. 

Faizdickie sejak kebelakangan ini mula memuat naik video di YouTube menyentuh isu-isu yang dianggap tabu tetapi dibincangkan secara santai. 


BERANI CUBA?
FOTO: YOU TUBE

Cik Kitie mendedahkan dia terjebak dengan BDSM ketika berusia 20 tahun apabila diajak bekas teman lelakinya. Mula-mula katanya, "Sakit, tapi sedap lah pula". 

Sekarang, dia sering mencari orang yang bersedia menjinakkannya dan melakukan BDSM dengannya. 

Ditanya tentang alasannya menceburkan diri dalam BDSM, dia menjawab; "Semua orang ada fetish, terpulang kepada individu masing-masing." 


HORMAT DAN DISPLIN ADALAH KUNCI BDSM
FOTO: GOOGLE

Menjelaskan lebih lanjut, dia berkata, BDSM sangat mementingkan "hormat dan displin". Orang yang dijinakkan (submissive) perlu displin mengikut arahan, tetapi orang yang menjinakkan (dominance) perlu hormat kepada pasangannya. 

Ada batas dalam hubungan ini katanya lagi, jika tiada displin dan hormat, BDSM itu tidak akan mendatangkan kepuasan kepada pengamalnya. 

Apabila Faizdickie bertanya tentang golongan bagaimana yang sukakan BDSM. Jawapan Cik Kitie mengejutkan, katanya: "Selalu suami orang, orang yang berjawatan tinggi dalam kerajaan dan syarikat". 


ANDA SUKA DIGARI?
FOTO: GOOGLE

Menurutnya lagi, jika orang itu tegas di luar, selalunya dalam bilik tidur dia suka dijinakkan (jadi submissive), tetapi orang yang lemah lembut di luar, dalam bilik tidur adalah orang yang ganas. 



Tetapi, Cik Kitie turut memberi nasihat, katanya jika terjebak dalam BDSM susah hendak berhenti. Jadi, orang yang lembut hati jangan lah nak cuba-cuba. 

Macam-macam kan? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
3
Sedih
4
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 155
Komen

Previous : Paha Besar Lebih Baik Dari Perut Buncit!

Next       : Gara-Gara Gangguan Teknikal, Vlogger Terkenal Ini Kantoi Umur 58 Tahun Dan Berwajah Tua

Komen Terbaru

Quote fox. 6-9-2019 04:09 PM
Saper nak berbdsm dgn khau nih? Perabih boreh jah!

Lain-lain Komen

Quote Buritan 28-7-2019 10:28 AM
Ok.. kanda pyrop submissive ka ...
Quote sarah82 28-7-2019 10:46 AM
Buritan replied at 28-7-2019 10:28 AM
Ok.. kanda pyrop submissive ka ...

Hahahaha.. Tak boleh ku bayangkan pyro submissive..
Quote Buritan 28-7-2019 11:06 AM
sarah82 replied at 28-7-2019 10:46 AM
Hahahaha.. Tak boleh ku bayangkan pyro submissive..

Kan ke dia tegas dan ckp dia sorang jah betul smbil menghina hina orang so itu ciri submissive.. same jugak dgn maideen pembela kuyell.. tegas dlm mempeertahankan hak yg haram..
Quote sarah82 28-7-2019 11:07 AM
Buritan replied at 28-7-2019 11:06 AM
Kan ke dia tegas dan ckp dia sorang jah betul smbil menghina hina orang so itu ciri submissive.. s ...

Mesti jerit2 bila kena spank.. Hahahahaha.. X leh bygkan.. X leh..
Quote Buritan 28-7-2019 11:08 AM
sarah82 replied at 28-7-2019 11:07 AM
Mesti jerit2 bila kena spank.. Hahahahaha.. X leh bygkan.. X leh..

Mohon maideen ngan kanda pyrop menggayakan aksi submissive..
Quote sarah82 28-7-2019 11:12 AM
Buritan replied at 28-7-2019 11:08 AM
Mohon maideen ngan kanda pyrop menggayakan aksi submissive..

Tlg jgn rakam.. Dan sebarkan.. Hahaha.. Cukup la pelakon porn dari malaysia ada skrg
Quote Buritan 28-7-2019 11:18 AM
sarah82 replied at 28-7-2019 11:12 AM
Tlg jgn rakam.. Dan sebarkan.. Hahaha.. Cukup la pelakon porn dari malaysia ada skrg

Rasanya tak laku.. pencil ikea
Quote sarah82 28-7-2019 11:20 AM
Buritan replied at 28-7-2019 11:18 AM
Rasanya tak laku.. pencil ikea

Perghhh.. Kecik saja rupanya
Quote Kurex 28-7-2019 11:22 AM
Makin gemuk si faizah tu
Quote krustykrab 28-7-2019 11:36 AM
Ko nk bdsm dg sapo2 pun lantak ko la kan tp perlu ke ko nk pakai tudung tu...ko nk tutup aktiviti seks ko dgn bf ke, laki jiran ko ke tak payahla nk jatuhkn maruah org lain yg bertudung puihhhh
Quote shernazz 28-7-2019 11:38 AM
Tak sangka barang barang begitu kan
Bola kat molot..haha
X terjangka akuuu
Quote KIM.K 28-7-2019 11:54 AM
Buritan: Ok.. kanda pyrop submissive ka ...

@sitiselangor submissive gak walaupun rupa nan hado..
Quote KIM.K 28-7-2019 11:58 AM
Teringat arwah Noritta Samsudin. Pelanggan semua macam pompuan ni, pegawai tinggi bdsm belaka

Jenazah Noritta memang cantik, body memang solid
Quote anarina 28-7-2019 12:15 PM
Sapa taja dia ni dlu? Mara ke?
Quote anarina 28-7-2019 12:16 PM
Balik apa contributions dia ni? Bazir jah
Quote sonatalady 28-7-2019 12:45 PM
Apa tujuan dia kupas isu ni?
Perlu ke dibincangkan?bkn makin mengalakkan ke..
Yg pompuan pn mengumpan sungguh...
Quote mizzmimi 28-7-2019 12:53 PM
sarah82: Hahahaha.. Tak boleh ku bayangkan pyro submissive..


ko bayangkan dia mengiau.. Meoww.. Meoww.. Sambil keruk2 telinga
Quote mizzmimi 28-7-2019 12:58 PM
So pempuan ni apa sebenarnya profesion dia? Mak hayam ke dominatrix ke ala2 expert bercakap pasal bdsm?

@Victorioussss nah piap piapkannnn
Quote multinicky 28-7-2019 01:06 PM
Buritan replied at 28-7-2019 10:28 AM
Ok.. kanda pyrop submissive ka ...

awwwwww....

Lihat semua komen(155)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.087265s Gzip On
To Top