Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Wanita Takut Dalam Flight Pegang Tangan Lelaki Tak Dikenali, Kini Jadi Pasangan Bercinta

29-8-2019 12:07 PM|kalel| Komen: 26

Kadang-kala cinta itu tidak mengenali sesiapa dan ia mungkin terjadi pada bila-bila masa sahaja. Itu yang mungkin terjadi pada seorang lelaki ini.

Kisah bermula apabila lelaki ini duduk bersebelahan seorang wanita yang tidak dikenali dalam penerbangan pulang ke negaranya, Taiwan.


Pada mulanya wanita ini meminta lelaki berkenaan untuk meletakkan beg pada ruang atas kepala dan dari situ mereka mula berborak antara satu sama lain.



Sehinggalah kapal terbang yang dinaiki mereka memasuki ruang udara yang kurang baik, menyebabkan wanita ini ketakutan lalu memegang tangan lelaki ini. Sehingga itu, wanita berkenaan terus tidur bagi menenangkan dirinya.


Tidak habis disitu, wanita yang berasal dari China pertama kali menjejakkan kaki di negara Taiwan dan mereka kini merupakan pasangan bercinta.


Jom travel! Mana tahu terjumpa jodoh juga? - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 26
Komen

Previous : Paha Besar Lebih Baik Dari Perut Buncit!

Next       : "Tak Berbaloi Kena Ugut Bunuh!"- Mia Khalifa Dapat Gaji Rendah Berlakon Filem Porno

Komen Terbaru

Quote puanbintang 17-9-2019 02:47 PM
sweetnya....awek tu pun lawo kemain

Lain-lain Komen

Quote Kurex 29-8-2019 12:12 PM
Soo??????????
Quote haryatie 29-8-2019 12:14 PM
kalau da jodoh..
kalau bukan jodoh pegang kut mana pun x jadi2
Quote Artemesiaa 29-8-2019 12:21 PM
Kebetulan je bukan semua akan bernasib baik sepertinya
Quote miracle_forever 29-8-2019 12:22 PM
macam kisah cinta kakpam & abam roti @friedfishsoup
Quote Star_el 29-8-2019 12:23 PM
kenapa muka lelaki tu je censor?
Quote chicozinn 29-8-2019 12:26 PM
Star_el replied at 29-8-2019 12:23 PM
kenapa muka lelaki tu je censor?

sama ada jantan tu da berkahwin takot kantoi curang xpun gigi jongang..tu je

Quote prettyuglybabe 29-8-2019 12:26 PM
acu kalau pompuan gemuk hodoh kepam nak buat gitu..
agak-agak dia layan tak
Quote orgsepang 29-8-2019 12:27 PM
Kalau lelaki tu macam kaki pecah rumah nak ke dia pegang begitu?
Quote friedfishsoup 29-8-2019 12:34 PM
miracle_forever replied at 29-8-2019 12:22 PM
macam kisah cinta kakpam & abam roti @friedfishsoup

Kisah percintaan yg agung..heroin tak mandi baru balik gym terus naik flight dan duk bersebelahan dengan sang hero, terpaut cinta bau pertama tak mandi.. awww sho shweettt
Quote A_4 29-8-2019 12:47 PM
Taktik baru mgorat loh
Dia tgk laki tu kacak
Cuba kl lelaki gemuk
& cuba kl girl tu buruk gemuk
Jd couple ko tidak
Quote nenekglamer 29-8-2019 12:48 PM
Pompuan tu muda cantik n slim. Acer pompuan tu tua hodoh gemok n kepam cam acik2 bawang ibu pertiwi? Agak2 ada x sape2 yg caring enough nk offer comfort dlm plane???
Quote 29zero6 29-8-2019 12:56 PM
Muka lawa.. biasalah.. cuba muka buruk. Silap2 kena tuduh buat sexual harassment
Quote CatMiow 29-8-2019 12:59 PM
Gigih buat lakonan semula ka?

Quote Modngengade 29-8-2019 01:14 PM
naper tutup muka jate jinjang tu?  takut ummah rembes ker sis walaupun sekadar 2B
Quote Bedah.Cun 29-8-2019 01:18 PM
Euw, not mah tayste
Quote mdhelmi 29-8-2019 01:51 PM
ntah2 mmg awek dia sejak skola lagi
saje buat drama
Quote -Suri- 29-8-2019 02:17 PM
miracle_forever: macam kisah cinta kakpam & abam roti  @friedfishsoup



Hahahahaha {:laugh
Quote chula 29-8-2019 02:31 PM
macam dalam drama /movie je..tapi nak tanya jelah, apa isu semasa nye di sini..
Quote cupu 29-8-2019 02:39 PM
mungkin lps ni akan byk lg kisah cinta setelah naik gojek.

Lihat semua komen(26)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084734s Gzip On
To Top