Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Seberapa Pantas Dah Jadi Seberapa Pan***- Michael Ang Kecewa Persembahan Aziz Harun?

28-8-2019 10:55 AM|Myeonir| Komen: 28

Pentas Big Stage 2019 kian panas apabila kebanyakan peserta telah dikritik mengenai persembahan mereka yang dikatakan tidak dapat mengikut jejak langkah kehebatan persembahan semasa Big Stage musim pertama.

Kredit foto: Blog
Terbaru, salah seorang peserta dari Brunei iaitu Aziz Harun yang turut popular menerusi lagu 'Senyum' dan 'Jauh' telah menerima komen yang kurang memberangsangkan daripada pihak juri pada malam kelmarin.

Bukan itu sahaja, penyanyi muda itu juga turut ditempelak oleh Michael Ang kerana dikatakan telah merosakkan lagu 'Seberapa Pantas' oleh Sheila On 7.

Kredit foto: Twitter
Pun begitu, bahasa yang digunakan oleh Michael itu dianggap kasar dan tidak sopan oleh sesetengah netizen. Sejurus itu, penerbit drama ini telah memuat naik entri di Instagram dan meminta maaf kepada Aziz dan peminat lain yang terguris dengan kata-katanya itu.

Kredit foto: Instagram
Aziz walau bagaimanapun tidak melatah malahan mengucapkan terima kasih atas komen Michael itu. Dia juga menyatakan bahawa ibunya meminati kesemua drama yang dihasilkan oleh Michael. Siap dapat tawaran berlakon daripada Michael lagi!

Kredit foto: Instagram
Kebanyakan netizen yang melihat reaksi positif Aziz ini rata-ratanya memuji sikapnya yang menerima segala kritikan dengan hati yang terbuka.

Kredit foto: Instagram
Tak kurang juga ada yang memuji Michael kerana berani mengeluarkan komen pedas dan jujur kepada para peserta supaya mereka tidak besar kepala dan kekal di takuk lama tanpa sebarang perubahan.

Kredit foto: Instagram
Tak salah bagi komen membina, tapi kalau boleh jagalah bahasa. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
3
Terkejut
3
Sedih
3
Lawak
3
Bosan
3
Komen: 28
Komen

Previous : "Hero Dan Heroin Nampak Kaku Je"- Farah Nabilah Dan Fikry Ibrahim Dihencap Komen Negatif

Next       : Bell Ngasri Cuba Jadi Ben Amir, Sama Kacak Ke?

Komen Terbaru

Quote beatgirlX 29-8-2019 01:14 PM
Trngok korea tu dgn santesh je..haha...
Neeta pun...

Lain-lain Komen

Quote YomiuriLandMae 28-8-2019 11:39 AM
iols nmpk yg aziz harun ni ada disiplin yg tinggi.. masa PC after 2nd week concert tu iols nmpk heols tekun dgr apa yg juri2 ckp.. siap duduk dpn skali lagi.. kekal kan attitude mcm tu dik.. sbb skrg ramai retis bbnu yg mcm acuh x acuh je nak improvekan diri..
Quote Cpkay 28-8-2019 11:52 AM
mike dan kontroversi berpisah tiada..
Quote lasagna 28-8-2019 11:54 AM
ekcelli aziz ni terlalu play safe sangat.. trlalu dlm comfort zone!
tolong laa pilih lagu yg seswai, ke ntah pihak produksi dah bg siap2 lagu tak tau laa kan.
he can do it more sbrnya.
Quote gerbera.memopad 28-8-2019 11:56 AM
Hopefully dia positif gini jua jika netizen yg komen mcm tu

Anyway, sweet je cara dia reply tu . I like him meski dihencap suara hauk
Quote Kurex 28-8-2019 11:58 AM
Macam ni la laki pujaan.. Tapi utk attitude je la..
Quote RatuDunia94 28-8-2019 12:21 PM
Tp sbb heols la iols skrg duk layan lagu seberapa pantas so7 tu.. mengimbau zaman sekolah2 dulu.. best lagu tu..
Quote umbut 28-8-2019 12:24 PM
Best ke big stage ni.. lum tgk lagi.. tgk youtube je ler
Quote sarah82 28-8-2019 12:29 PM
Aziz harun ni satu2nya penyanyi BBNU aku suka.. Walaupun suara dia x boleh lawan Anuar Zain.. Tapi ada la sikit dlm 10% aura Anuar Zain gitu..
Quote inspektoremos21 28-8-2019 01:18 PM
Edited by inspektoremos21 at 28-8-2019 01:19 PM

Iols tak tgk big stage ni tapi dah katanya budak aziz tu nyanyi lagu seberapa pantas which is mmg lagu fav iols sepanjang zaman maka iols nak mencemar duli pergi tengok sat. Tapi part aziz ni je la. Peserta lain tak nak tgk
Quote mohdcrow 28-8-2019 01:23 PM
Drama hauk...duk merempan cerita camni jerla
Quote Lavender_Violet 28-8-2019 01:32 PM
Teruk lah contestant Big Stage season 2 ni. Tak best langsung
Aku malu dgn Judika...mesti Judika fikir teruknya kualiti penyanyi2 Malaysia ni ( with exception to contestant yg dari negara lain)
Aku tengok reality show Indon yg melibatkan program nyanyian suara contestant diorang hebat2!
Quote diggerr 28-8-2019 02:53 PM
Tunggu next week
Quote taji2906 28-8-2019 03:01 PM
korang yg tengok program ni.. sapa je yg sedap suaranya?
aku tak tengok sebab tu tanya
Quote GegarVaganja 28-8-2019 03:06 PM
Lepas tengok reply Aziz tu, terus Ganja rasa nak sokong dia boleh? Walaupun suara so-so je. Moga terus sukses Aziz.
Quote YomiuriLandMae 28-8-2019 03:09 PM
taji2906 replied at 28-8-2019 03:01 PM
korang yg tengok program ni.. sapa je yg sedap suaranya?
aku tak tengok sebab tu tanya

kalo ikut parlimen x smpi 2/3 majoriti pun.. lagi ramai yg hauk.. better season 1 lagi..

Quote biozipstar 28-8-2019 03:47 PM
kalau nak tengok, sebab judika je. i is bias! haha
Quote Begbiru 28-8-2019 04:02 PM
tgk last week punya performance...
tak mengujakan langsung. mostly pakai low key dan agak mendatar
betul kaat dato CT, takde warna pun dlm nyanyian....flat je memasing

sbb tu bila hanbyul & dinda nyanyi...terbuka sket mata
Quote salamon 28-8-2019 08:14 PM
Perangai heols bagus disamping mukenya yg charming melting...
Quote kakakOmes 28-8-2019 09:36 PM
Sesapa missed the show, g jer utube dah ada kat situ, iols dah selamat khatam 2 episod, BBNU pertiwi yg boleh dibanggakan setakat ni is Neeta, yg lain2 below par, but yg plg o/standing def Dinda & Han biyol~~my doplohsen

Lihat semua komen(28)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.098730s Gzip On
To Top