Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Bell Ngasri Cuba Jadi Ben Amir, Sama Kacak Ke?

28-8-2019 10:30 AM|Oleh: top5complete | Komen: 62

Drama Melayu bertajuk Sweet Dream semakin popular di kaca televisyen, sekali gus menjadikan nama pelakon kacak Ben Amir selaku bintang utama dalam drama tersebut semakin rancak disebut ramai.

Malah, gaya rambutnya juga menjadi perhatian ramai di laman media.



Terbaru, Bell Ngasri pula cuba untuk menukar penampilannya menjadi Ben Amir dengan meniru gaya rambut yang sama.



Bell memuat naik gambar seakan-akan Ben Amir di Instagram dengan kapsyen bahawa pelawak itu yakin dia memiliki rupa paras mirip hero drama Sweet Dream itu.


Sama kacak ke?

Melihat foto tersebut ramai yang berasa geli hati dan terhibur dengan gelagat pelakon serba boleh itu. - CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
2
Terkejut
3
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 62
Komen

Previous : "Hero Dan Heroin Nampak Kaku Je"- Farah Nabilah Dan Fikry Ibrahim Dihencap Komen Negatif

Next       : "Tak Sangka Dalam Wallet Dia Ada Gambar Perempuan Ni!" Amyza Aznan Jumpa Dalam Dompet Suami

Komen Terbaru

Quote stargazer20 7-10-2019 09:41 PM
Bell ni walaupun tak buat lawak,mesti tergelak juga tengok muka dia ni!memang lucu ...suka tonton parodi bell ngn jihan!

Lain-lain Komen

Quote MadameOnion 28-8-2019 11:02 AM
hahaha lawak tengok bell je dlm parodi meletop semalam..jihan dah bosan
Quote RatuDunia94 28-8-2019 11:07 AM
Aritu kat benang mana entah ada porumer ckp muka bell mcm muka Idris Khan..
Quote unguaurora 28-8-2019 11:17 AM
Sori yachhh muka keturunan jowo dgn keturunan paki/keling jauh panggang daripada api !!!!!
Quote -Suri- 28-8-2019 11:17 AM
Apsal aku tgk dua2 pun beshe2 je mukanya
Quote goss79 28-8-2019 11:22 AM
hahaha x agak2.. makin kelakar bell ni.
Quote haruslah 28-8-2019 11:22 AM
bell x penah x kelaka
Quote lina21 28-8-2019 11:24 AM
Ni nak ngaku abang Ben amir plak ker...
Quote Star_el 28-8-2019 11:27 AM
aku tgk muka dia pun aku dah tergelak.
Btw, dia ke buat suara Kucing Happy BSN tu? Tetiba teringat nak tanya
Quote nazzse 28-8-2019 11:29 AM
Parents bell ni dah divorce ke? Gambar raya takda apaknya..
Quote tintin22 28-8-2019 11:31 AM
Quote Mierafaziera 28-8-2019 11:34 AM
hahaaahaaaa...gila bell!!! awat muka dia yang ikat rambut tu dah macam si jering aku tgk kor belllll!!!
Quote lasagna 28-8-2019 11:37 AM
haa viral part ni smp ramai plak aku tgk like kat ig bell, rata2 semua netizen terhibur jah!
Quote unguaurora 28-8-2019 11:37 AM
Star_el replied at 28-8-2019 11:27 AM
aku tgk muka dia pun aku dah tergelak.
Btw, dia ke buat suara Kucing Happy BSN tu? Tetiba teringat  ...

Bukan. Iols pun igt suara heols.
Quote awanysss 28-8-2019 11:38 AM
unguaurora replied at 28-8-2019 11:17 AM
Sori yachhh muka keturunan jowo dgn keturunan paki/keling jauh panggang daripada api !!!!!

ben amir paki/keling ke? patut la helokk
Quote unguaurora 28-8-2019 11:39 AM
Iols pelik btl org yg guna ben ben ni. Maksud ben/bin kan anak lelaki. Iols tgk nama sebenar heols amir. So apahal jd ben amir? Letak la ben _____ (nama bapak heols)
Quote matchstick 28-8-2019 11:41 AM
kepamnya bell bila buat rambut gitu

tapi dia ni mmg kelakor..dalam icsyv2 ritu best pulak ada bell. boleh ganti jihan utk musim depan
Quote weezerfan 28-8-2019 11:42 AM
Aku rasa ensen sikit je bell ni dr ben sbb sama2 ada skandal dulu
Quote krustykrab 28-8-2019 11:45 AM
RatuDunia94 replied at 28-8-2019 11:07 AM
Aritu kat benang mana entah ada porumer ckp muka bell mcm muka Idris Khan..

Aku pun tgk mmg ada iras sikit...mohon bell tiru idriskhan pulak..tp jgn buat trisome hahaha
Quote chicozinn 28-8-2019 11:47 AM
Star_el replied at 28-8-2019 11:27 AM
aku tgk muka dia pun aku dah tergelak.
Btw, dia ke buat suara Kucing Happy BSN tu? Tetiba teringat  ...

rasa cam dia sbab suara sama

Lihat semua komen(62)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.100455s Gzip On
To Top