Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"CT Ke Ni, Nampak Macam Makcik-makcik" - Warganet Diselar Kritik Tok Ti Tanpa Mekap

29-8-2019 01:36 PM|SakuraJo| Komen: 184

Penyanyi Nombor 1 Negara, Dato' Sri Siti Nurhaliza kini dilihat aktif muat naik video kehidupan dan di sebalik tabirnya menerusi Youtube.

Hampir memiliki 300,000 pengikut di channel miliknya, Siti sering tampil dengan video gaya hidup seperti makan-makan, percutian keluarga, perihal anaknya Aafiyah dan sebagainya.



Terbaru, Siti berkongsi video tutorial mekap dalam masa 30 minit. Beliau turut memuat naik teaser video itu menerusi laman Ig miliknya. 


Memang ramai yang kagum kerana penyanyi terkenal pun tak kekok untuk bersolek sendiri tanpa jurumekap. Malah, dalam video itu Siti ada menunjukkan tips bagaimana mengelakkan wajah sembap dek kerana tidak cukup tidur.

Pun begitu, ada pula warganet bermulut 'tiada insurans' mengeluarkan kenyataan kasar. Katanya, Siti nampak seperti makcik-makcik bila tanpa mengenakan mekap. 

Nampak tualah Datuk..



Amboi, sedapnya mengata ya. Ada di kalangan warganet lain yang menyelar tindakan makcik bawang yang satu ini.




Apa pula pendapat korang? - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
2
Terkejut
3
Sedih
2
Lawak
3
Bosan
2
Komen: 183
Komen

Previous : "Hero Dan Heroin Nampak Kaku Je"- Farah Nabilah Dan Fikry Ibrahim Dihencap Komen Negatif

Next       : "Adik You Tak Sedap Nyanyi"- Shila Amzah Tampil 'Back-Up' Adiknya, Syada Amzah

Komen Terbaru

Quote Perk77 26-9-2019 07:45 PM
Aku nk Komen pasal peminat siti yg DH kenapa korang Jakun sgt aafiyah belajar solat...penuh ig explore Aku dgn video aafiayah solat...siap ckp cukup 200 like ke hapa dia org letak video aafiayah belajar solat..anak sedara korang kecik2 tk pernah belajar solat ke apa...ni kalau aafiyah pandai baca Al fatihah Aku Rasa mau sebulan up kat ig ....

Lain-lain Komen

Quote fuyupoktek 29-8-2019 01:38 PM
Bleh x news tu jgn berdasarkan komen netizennn semata. So bosan bod ni skang
Quote prizadane 29-8-2019 01:40 PM
Senang kerja bukak thread sekarang ni. Semua main ceduk komen netizen je kan? Haha..adoi la.
Quote fadz84 29-8-2019 01:43 PM
fuyupoktek replied at 29-8-2019 01:38 PM
Bleh x news tu jgn berdasarkan komen netizennn semata. So bosan bod ni skang

Tu la.. baik sambung komen kat IG je kn.. ehe.. dulu2 gossip kat bodgos ni best, based on hearsay.. hehe
Quote Nanaku88 29-8-2019 01:45 PM
Bila wartawan cari bukak thread
Quote unguaurora 29-8-2019 01:47 PM
Kalau bkn kerana ss kat ig dan fb, xkan la kena pusing 1 kay yel nak kejar artis utk cari gossip???
Quote sarah82 29-8-2019 01:52 PM
Aku nak apply jadi wartawan cari la.. Aku lepak ig artis lps tu buat artikel.. hahaha... Masyukk.. Brp duit sekali post?
Quote Boomibulat 29-8-2019 01:53 PM
unguaurora replied at 29-8-2019 01:47 PM
Kalau bkn kerana ss kat ig dan fb, xkan la kena pusing 1 kay yel nak kejar artis utk cari gossip???  ...

Zaman arwah mama juwie mcm tu sis...
Quote anarina 29-8-2019 01:55 PM
Macam jatuh susuk plak i tgk "susuk" perumpamaan jek ye
Quote bbasir 29-8-2019 02:06 PM
for a woman aged 40.. she looks amazing la.... cuba tgk akak2 kerani umor 40 kat ofis korg? hahahahaha
Quote cik.panda 29-8-2019 02:06 PM
Lagu background tu lagu apa eh?
Quote Norma69 29-8-2019 02:08 PM
Peliknya muka yg tak mekap tu..agak2 tok k terkojut tak bila bangun pagi.
Quote -Suri- 29-8-2019 02:15 PM
Netizen nak ct kekal 30an je ke apa?
Quote supermum 29-8-2019 02:21 PM
Loh dia memang kategori makcik pun. Dah 40 umurnya, masuk pakej ivf beberapa cycle lagi. she looks good for her age.
Quote miracle_forever 29-8-2019 02:25 PM
Norma69 replied at 29-8-2019 02:08 PM
Peliknya muka yg tak mekap tu..agak2 tok k terkojut tak bila bangun pagi.

ada iras2 ahkak pink pulak gmbr belum make-up tu.
Quote CatMiow 29-8-2019 02:25 PM
Apakah masalah netizen?
Ct kan dah 40y.o, mestilah nampak mcm makcik2.  

Netizan ingat ct ni sweet 17 forever kot,  mcm masa dia baru dikenali.
Quote sleepandream 29-8-2019 02:28 PM
banyak kali jah sheols on public tak makeup especially masa melawat jenazah arwah ayah sheols siap nangis2 lagi... waktu lain masa arwah tokpah meninggal
Quote Sachacha 29-8-2019 02:33 PM
Edited by Sachacha at 29-8-2019 02:40 PM

Dato siti dah 40  kan..cantik je lagi untuk umur macam tu
Quote Kurex 29-8-2019 02:37 PM
Dah memang makcik pun, takkan la muka tegang lagi.  
Quote claudya 29-8-2019 02:40 PM
memang thread sekarang berdasarkan satu komen netz di ig ke?

Lihat semua komen(184)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.114508s Gzip On
To Top