Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Dahlah Calarkan Kereta Zahirah Wilson, Tapi Aiman Hakim Cuma Gantikan Dengan Bunga?

29-8-2019 11:38 AM|Shimmer Shine| Komen: 106





Dek percayakan tunangnya, aktres Zahirah Mac Wilson meninggalkan kedua-dua keretanya dalam jagaan Aiman Hakim Ridza ketika pemergiannya ke Perth, Australia. Sayang seribu kali sayang harapannya berkecai apabila Aiman telah tercalarkan kereta Zahirah (Ira) hingga membuatkannya berasa sedih dan sayu.

Bagaimanapun, kesedihannya terubat apabila Aiman pandai memujuk. Rupa-rupanya tanda minta maaf pelakon lelaki ini adalah mengejutkan tunangnya dengan lima kuntum bunga peoni menyebabkan Ira terlupa seketika tentang keretanya yang calar itu. Tetapi bila bunga itu semakin layu, fikirannya kembali pada kereta yang dicalarkan oleh tunangnya. Auch!


Kredit foto: IG

Menurut Zahirah, pada mulanya ketika diberitahu ada satu berita baik dan satu berita buruk, dia mengharapkan yang berita baiknya adalah tunangnya akan membaiki kereta yang telah dicalarkannya. Bagaimanapun, tidak disangka sifat romantis Aiman membuatkan hatinya cair dengan lima kuntum bunga peoni mengubat hati.

Bagaimanapun, setelah seminggu dan bunga itu pun layu, ianya membuatkan dia teringat kembali kereta yang tercalar itu. Aiman pula seperti biasa memujuk Ira bahawa dia sepatutnya menghantar lebih banyak bunga peoni.

Kredit foto: IG

Sementara itu, pengikut Zahirah sendiri meminta agar Aiman menghadiahkan kereta baru sebagai ganti sementara yang lain pula seronok menyaksikan kemesraan pasangan ini.


Kredit foto: IG
Ternyata pasangan ini bukan sahaja sama cantik dan sama padan malahan sikap Zahirah yang tidak mudah melatah membuatkan dia disenangi ramai warganet lain. Hai, untunglah Aiman, dapat bakal isteri yang bukan sahaja jelita, tapi baik budi bahasanya. - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
5
Marah
4
Terkejut
3
Sedih
3
Lawak
3
Bosan
3
Komen: 106
Komen

Previous : "Hero Dan Heroin Nampak Kaku Je"- Farah Nabilah Dan Fikry Ibrahim Dihencap Komen Negatif

Next       : "Adik You Tak Sedap Nyanyi"- Shila Amzah Tampil 'Back-Up' Adiknya, Syada Amzah

Komen Terbaru

Quote lasagna 6-9-2019 08:58 AM
lil_honey replied at 6-9-2019 08:29 AM
tgh masak dipeluk dari belakang agitu

tu dgr @Kurex suka naw naw lah dia

Lain-lain Komen

Quote mieymiey 29-8-2019 11:46 AM
Gambar sheols dengan bunga tu sekali imbas nampak macam Fazura. Hidung? Gigi?
Quote greantea 29-8-2019 11:48 AM
thank you , next!
Quote prettyuglybabe 29-8-2019 11:48 AM
tatau napa i tak minat couple ni..
macam try hard sangat..
rumah takder personal parking ke sampai nak suruh orang lain jagakan kereta?
Quote kaseh80 29-8-2019 11:50 AM
Dah kehabisan idea ke nak up kan diri
Quote royaldanish 29-8-2019 11:54 AM
tu je?
Quote fa1982 29-8-2019 12:02 PM
And the news is?

....rightt! Aiman tercalar kereta...fuhh sungguh penting
Quote diggerr 29-8-2019 12:03 PM
Nanti dapat baru laaa tu
Quote Boomibulat 29-8-2019 12:05 PM
Belum kawin semua sweet...
Quote masdiana-ana 29-8-2019 12:06 PM
sooooo NEXTTT
Quote Kurex 29-8-2019 12:09 PM
Semoga aiman angkat kurex atas kabinet dapur
Quote Norma69 29-8-2019 12:15 PM
Sok ni gaduh, macam 2 citer kuar.
Quote kerz 29-8-2019 12:18 PM
kenapa aku boleh baca thread bodoh ni
Quote fliphair8 29-8-2019 12:18 PM
hmmmm, nak kena kecam ke puji ni?
Quote Madel 29-8-2019 12:22 PM
Menguap sekala  5
Quote nubook 29-8-2019 12:22 PM
So? next story please..
Quote lolipopbiru 29-8-2019 12:23 PM
kes ni dah sebulan lepas la.kenapa baru nak up kat board gosip ni?so slow cari.com ni
Quote gideoncross 29-8-2019 12:47 PM
Stakat ni pun boleh jdi hal lol. Nma org kya, klau xkaya, mau mngamuk klau kreta trcalar.
Quote lasagna 29-8-2019 12:49 PM
Kurex replied at 29-8-2019 12:09 PM
Semoga aiman angkat kurex atas kabinet dapur

kurex kurex awat laa kat kabinet dapur? atas sofa laa best gittew!
Quote bintangct 29-8-2019 12:52 PM
mieymiey replied at 29-8-2019 11:46 AM
Gambar sheols dengan bunga tu sekali imbas nampak macam Fazura. Hidung? Gigi?

Selalu kalo dia senyum kan nmpk gusi Skg style fazura plak

Lihat semua komen(106)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.105534s Gzip On
To Top