Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Selepas 13 Tahun, Imbau Kenangan 'Tentang Bulan' Bersama Fatin Afeefa Dan Erin Malek

6-9-2019 06:37 PM|Myeonir| Komen: 46

Anda pasti ingat filem popular sekitar tahun 2006 iaitu Tentang Bulan di mana filem ini berkisarkan tentang kehidupan sekumpulan kanak-kanak di kampung yang mula belajar mengenai erti persahabatan dan cinta monyet.

Setelah hampir 13 tahun berlalu, filem ini masih segar dalam ingatan kita kerana kisah mereka dekat di hati selain lucu dan mengajar erti kehidupan. Bukan sahaja kanak-kanak layan filem itu bahkan yang dewasa pun melekat tengok sekali!

Kredit foto: Blog
Pastinya kanak-kanak yang membarisi lakonan 'Tentang Bulan' sudah pun meningkat dewasa. Antaranya ialah Fatin Afeefa, Erin Malek, Aedy Ashraf, dan ramai lagi.

Terbaru, Fatin Afeefa tidak terlepas dalam mengimbau kenangan indah tersebut apabila dia memuat naik sekeping gambar bersama Erin Malek di sebuah acara di IOI City Mall.


Erin Malek juga tidak melepaskan peluang untuk memuat naik foto bersama Fatin Afeefa.


Nampak betul perbezaan mereka berbanding semasa zaman kanak-kanak dahulu!

Kedua-dua mereka yang sama umur juga mempunyai dua cahaya mata kesayangan.


Kredit foto: Instagram
Para peminat juga melahirkan rasa rindu dengan filem 'Tentang Bulan', siap ada yang bagi cadangan supaya menerbitkan versi filem itu yang baru di mana mereka berdua boleh mengambil watak sebagai ibu kepada kanak-kanak dalam filem itu.

Kredit foto: Instagram
Nak tengok baliklah filem 'Tentang Bulan' ni! -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 46
Komen

Previous : "Hero Dan Heroin Nampak Kaku Je"- Farah Nabilah Dan Fikry Ibrahim Dihencap Komen Negatif

Next       : Que Haidar Dituduh Dayus Dan Islam Liberal, Biarkan Isteri Dan Anak Tak Tutup Aurat

Komen Terbaru

Quote ketambangkang 17-9-2019 02:33 PM
cite ni tayang masa zmn mawi af3 tgh popular, sbb tu watak utama nama mawi & ina

Lain-lain Komen

Quote indenial 6-9-2019 06:41 PM
I je ke rasa erin malek punya muka dah banyak alter. Nose bridge makin tinggi and her lips looks fuller
Quote Perawankota 6-9-2019 06:43 PM
Dorg ni x der lah tua sgt.. tp raut dorg nmpk terlalu matang..
Quote sukacactus 6-9-2019 06:57 PM
Dan 13 tahun kemudian, fatin lg putih dr erin
Quote Skuau 6-9-2019 07:08 PM
boleh la buat citer versi depa dh dewasa...
Quote TerataiMelur02 6-9-2019 07:16 PM
indenial replied at 6-9-2019 06:41 PM
I je ke rasa erin malek punya muka dah banyak alter. Nose bridge makin tinggi and her lips looks ful ...

Xfaham kenapa nak alter.. Rupa asal dah cukup cantik n manis kot
Quote matchstick 6-9-2019 07:20 PM
budak kecik baju biru tu santesh ke
Quote pichee 6-9-2019 07:22 PM
indenial replied at 6-9-2019 06:41 PM
I je ke rasa erin malek punya muka dah banyak alter. Nose bridge makin tinggi and her lips looks ful ...

Aah..sejak kawin laki kaya uollsss
Quote matchstick 6-9-2019 07:24 PM
masa kecik kulit erin lagi cerah drpd fatin..dlm gambar yg kt ig fatin tu.. fatin lagi putih drpd erin.
Quote sarahmirza 6-9-2019 07:28 PM
I tak tau pulak cerita Tentang Bulan ni...
Nak tengok la... Ada link online tak?
Quote cicicumel 6-9-2019 08:19 PM
i sorg je ke x pernah tgk dan x teringin pon nk tgk Tentang Bulan? best ke? box office ke?
bosan la lagi2 duk up cerita pasal fatin tu.. ada je cerita tibaiunta pasal dia.
Quote kivio 6-9-2019 09:05 PM
Hehe kecik2 berkerak.
Dah jadi mak-mak baru lain rupa.
Setiap kali replay Tentang Bulan rase cam nak nangis pulak.
Apatah lagi pelakonnya huhu
Quote sukma88 6-9-2019 09:21 PM
Skuau replied at 6-9-2019 07:08 PM
boleh la buat citer versi depa dh dewasa...

kan dah ade...hjg2 tunjuk last2 diorg besar
Nik adruce tu dapat gak kawin ngn zurina
Ila dah besar, cantik..mawi jadi angkasawan
Quote belilies 6-9-2019 10:00 PM
BERKERRRAKKKKNYA CHUOLSSSSAH! Sebbaek laki ongkaye nak kawen/skandal ngan memasing. {:hooray
Quote Incanto 6-9-2019 10:08 PM
Erin Malek masa baru kawin dulu lawa

Skrg dah nampak mcm makcik...tapi makcik kayo lah
Quote minahsenget 6-9-2019 10:41 PM
Mana pegi nik adruce?
Quote awexgaban7 6-9-2019 10:49 PM
Haaa si faten tuuuu langit bumi yachhh
Quote kualibesi 6-9-2019 11:17 PM
Incanto replied at 6-9-2019 10:08 PM
Erin Malek masa baru kawin dulu lawa

Skrg dah nampak mcm makcik...tapi makcik kayo lah

Da hbs bayo hutang baju kawen dulu sheolls? Ng designer femes mne ntah. Yg viral tu.  Nmpk mcm mkcik kayo
Quote ajinomotonosuga 6-9-2019 11:18 PM
Hidup maju ke depannnn..

Bukan gostannn..

Melayu kne ajo diri jgn over sentimen

Too melankolik..sentimental..abam niggaaaa pun kencing mudah..memalu kan ler

Yg dah lepas..mcm taik    dlm jambaaan..flush out

Sebab tu melayu jarang flush taik depa berak..suke nauuuu sentimental!!  Ske ingat barang lepas..pendendam..ske perammm perapp dlm hati..tau2 ngamok..histeria..salah kan jin plak..bodoh!!
Quote diggerr 6-9-2019 11:30 PM
{:cryrun{:cryrun

Lihat semua komen(46)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.093477s Gzip On
To Top