Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Video Hamil Rupanya Gimik Marketing Produk Baru, Netizen Bengang Dengan Bella Dally

31-8-2019 10:11 AM|Myeonir| Komen: 142

Beberapa hari lepas Bella Dally ada berkongsi satu video yang memberi bayangan dia bakal mendapat cahaya mata kerana menunjukkan alat ujian kehamilan.


Kerana spekulasi itu, ramai rakan artis serta peminat mengucapkan tahniah kerana teruja Bella akhirnya mengandungkan anak pertamanya.

Terbaru, pelakon berusia 28 tahun itu memuat naik satu video lagi bagi menjawab persoalan orang ramai tentang isu 'kehamilan' tersebut.


Rupanya, video itu merupakan gambaran kepada 'kelahiran' produk kecantikan di bawah jenama milik dia sendiri yang dinamakan Olumis.


Walaupun ada yang gembira dengan berita produk baru ini, namun ramai netizen yang bengang kerana berasa ditipu oleh marketing Bella itu.

Kredit foto: Instagram
Ada juga netizen yang back-up strategi pemasaran Bella ini.

Kredit foto: Instagram
Apa pula pendapat anda? -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
5
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
3
Komen: 142
Komen

Previous : Selepas 13 Tahun, Imbau Kenangan 'Tentang Bulan' Bersama Fatin Afeefa Dan Erin Malek

Next       : Aziz Harun Bikin Kejutan, Umum Undurkan Diri Daripada Big Stage 2019

Komen Terbaru

Quote Cable 8-9-2019 12:05 AM
famri7 replied at 7-9-2019 04:02 PM
muka heshe dan produk dua2 macam nasi mentah..

ko famri sampai ko mmpus pn ko x leh hamil..acah pondan x abes..get a life..baik ko juz stay away je from the net

Lain-lain Komen

Quote CiliPadiSedap 31-8-2019 10:40 AM
sengkeknya takde bajet marketing.
Quote ReginaGeorge 31-8-2019 11:27 AM
Hard upnya
Quote MeghanK 31-8-2019 11:28 AM
another produk timbang kilo
Quote Laceyx 31-8-2019 11:29 AM
Classy la sangat
Quote Kurex 31-8-2019 11:32 AM
Siapa yg percaya memang layak diperbodohlan
Quote slavehunter 31-8-2019 11:35 AM
Rela lagi aku beli lipstick Loreal and Revlon.
Quote karamell 31-8-2019 11:35 AM
Dah agak dah nak keluar produk baru. Tapi tak sangka dia boleh terjebak marketing sampah cenggitu.
Quote unguaurora 31-8-2019 11:47 AM
Rasanya sheols belum pernah dikecam oleh netizen. Silap hari la sheols buat marketing cmni. Selama ni netizen teruja sheols kawin lagi. Dh tentu2 la ramai yg tggu berita baik psl pregancy.
Quote bezita60 31-8-2019 11:48 AM
Tak cantik pun dia ni. Tp nama tanak kalah
Quote EvieWanKenobi 31-8-2019 11:54 AM
netizen pon.. sapa suruh hangpa excited sangat..
Quote sfrnna 31-8-2019 11:58 AM
Apa kena mengena dgn pregnancy test???!
Quote HYSB 31-8-2019 12:01 PM
Kreatif la sikit semua nak keluarkan lip matte demi keuntungan sementare, Izara punye madame pun macam dah tak ade
Quote luluaurora 31-8-2019 12:05 PM
loreal..maybelline..wardah..totap di hati

ni timbang koli? oem?
Quote emera 31-8-2019 12:07 PM
Awal2 dah buat org bengang... b*d*h la dia ni.. ingat org suka ke buat mcm tu? Mesti tak laku.. dah laaa lip cream.. semua org nk jual lip cream... so yesterday...
Quote matchstick 31-8-2019 12:09 PM
Agak2 lah nk buat gimik pun..mcm melampau lah aku rasa gimik2 yg libatkan soal kawen, pregnant, hidup mati. Nt org sakit hati menyumpah ko yg bukan2 baru padan muka. Lps ni xde ke yg nk buat gimik acah2 'meninggal dunia' utk raih perhatian
Quote MentariSenja 31-8-2019 12:19 PM
Hahaha...creative sungguh chuols ni bella....meols yg tak berminat nak ambil tau pasal chuols pun gatal nak drop komen kat benang u....ni namanya marketing tahap dewa...tapi tak baik chuols permain perasaan peminat gitu...yerlah dgn imej sesuci embun pagi, siapa jer tak excited bila chuols pregnant...adoilah
Quote emmy1 31-8-2019 12:35 PM
Dia pskai turban gini tetap cantik. Tak mcm sesetgh artis nmpk huduh giler kalau pakai turban
Quote scarflicious 31-8-2019 12:36 PM
Aku rasa creative je.. Mmg dah agak nk launch product bila buat vid mcm tu... Kg. Com sgt kalau kata kena tipu... Haha
Quote damian_lee 31-8-2019 12:40 PM
Preggy pun nak jadi marketing trick
Buatnya orang berjemaah mengecam ko supaya tak pernah rasa nikmat preggy betul2
Netijen plak yang di salahkan

Puihhhh

Lihat semua komen(142)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.105800s Gzip On
To Top