Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Sampai Nak Tersembul Payudara, Terbeliak Mata Tengok Baju Fathia Latiff

3-9-2019 12:41 PM|Oleh: Saiful| Komen: 129

Sengaja jenguk di Instagram Fathia Latiff, lama dah tak tengok muncul di kaca televisyen.

Rindu pula dengan wajah ayunya memegang watak heroin.

Isu buka tudung, video di Bogo Live semua dah berlalu, tapi sampai sekarang membawa kesan terhadap kehidupan pelakon ini.


Foto: IG

Difahamkan, Fathia menyambut hari ulang tahun kelahirannya baru-baru ini.

Ada beberapa foto yang dimuat naik dengan tanda pagar #Itsmybirthday.


Foto: IG

Boleh tahan juga baju yang dipakainya, pendek kata cukup untuk buat orang terbeliak mata.

"Sampai nak tersembul payudara," kata mereka.

Macam biasa, sudah pastinya warganet tidak berpuas hati!



Mungkin Fathia gembira dengan kehidupannya sekarang berbanding semasa memakai tudung dulu.

Doakan sahajalah semoga dapat hidayah lagi nanti. Melalak mencaci maki pun, dapat dosa je. Tak begitu? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
4
Terkejut
3
Sedih
3
Lawak
3
Bosan
4
Komen: 129
Komen

Previous : Samseng Pernah Diupah Cacatkan Muka Allahyarham Tan Sri P.Ramlee

Next       : Curi Rokok Dan Wang Tunai, Aliff Aziz Didakwa Mahkamah Singapura

Komen Terbaru

Quote shazm85 16-9-2019 10:44 PM
Coffin69 replied at 16-9-2019 08:03 PM
Kenapa dkt mulut fatiya? Siap off comment..

Samalah.. perasan jugak dkt mulut dia tu.. kena tampar ke? Jatuh? Or buatan sendiri

Lain-lain Komen

Quote sfrnna 3-9-2019 12:58 PM
Hauknya fashion.
Quote gerbera.memopad 3-9-2019 12:58 PM
Tak adalah tersembul pon. Seksi yass but baju tu still cover her boobs dengan jayanya

Anyway, what on earth happened to you Fatiya? Dari secantik-cantik retis Malaya, jadi begini...
Quote laksmanabentan 3-9-2019 01:08 PM
hahahaha... tak boleh belah dengan komen tu..
pesal tetek dia duduk kat perut..
hahhahaha...
Quote KIM.K 3-9-2019 01:13 PM
Kepamnye..
Dulu elok je fashion sheols
Quote mieymiey 3-9-2019 01:13 PM
Bukak ig retis terus dapat buat 1 benang gossip. Kelassssss
Quote lasagna 3-9-2019 01:15 PM
xde laa tersembul betul2, aiyooo.. iols beriya igt seksi seksa sgt, ooo dia pakai tube jer.
dah tak musim pun nk pkai tube tube ni, smoga beliau istiqomah laa pasni.
Quote Boomibulat 3-9-2019 01:17 PM
Dah lama simpan lama2 tesembul la dia...
Quote boojaat 3-9-2019 01:21 PM
Haritu kan dh tunjuk.. setakat pic mcm ni, biasa kot bg dia..  xheran.. harap dpt hidayah...
Quote URUHA 3-9-2019 01:21 PM
Senang nau reputz cari bukak tered ya. Cedok komen kt social media pun boleh
Quote jijilaaa 3-9-2019 01:24 PM
tak tesembul pun...lurah pun xde...leper!
Quote mongoose_kidz 3-9-2019 01:24 PM
semoga berjodohan ngan prince iqqy
sekufu gitu
Quote kiah_mai_pulak 3-9-2019 01:25 PM
Kebusukan!
Quote matchstick 3-9-2019 01:37 PM
Sakit mata tgk jacket hijau striking tu.. Duk tepi jalan pegang bendera kt projek mrt pun lepas kot kaler ni
Quote Victorioussss 3-9-2019 01:39 PM
Kepeng nk tunjuk ape
Quote shernazz 3-9-2019 01:52 PM
Alahai
Skant komen fb mengarut btol
Ada nak cite kt jiran la
Harap jiran x mai utk bgtau berita ni la
Saya komen juga walau bateri nak habis la

Bukan orang kita je.seluruh dunia begitu
Hahahaha
Kekadang iols malas nam tgk video..tgknkomen sampai ke sudah x de jumpa yang berkaitan
Quote Madel 3-9-2019 02:01 PM
Tekya ni kekawan jantan dia semua muka pecah pintu, set2 air muka tak semenggah.,jenis jantan2 kaki cucuk langit
Cam mana la nak berubah nya kalau hidup dlm persekitaran gitu.
Quote lil_honey 3-9-2019 02:07 PM
sume pose dia nampak lubang hidung...
Quote buapakperut 3-9-2019 02:10 PM
besar juga,kopek arab la katakan. tapi muka tu kene sarung beg kertas dulu baru onzz
Quote dekmieDandy 3-9-2019 02:18 PM
dia buat rambut pendek ni shape kepala dia nampak x cantik

macam belon kurang angin

Lihat semua komen(129)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.138950s Gzip On
To Top