Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Dr Amalina Kecewa Gadis Terpaksa Buktikan Kepada Bakal Suami Masih Dara

9-9-2019 11:30 AM|Oleh: top5complete | Komen: 69

Seorang wanita telah bertanya kepada Doktor bedah popular Dr Amalina Bakri tentang status daranya. 

Menerusi Twitter Dr Amalina dia memberitahu situasi itu sangat menyedihkan dan mengecewakan kerana gadis tersebut terpaksa membuktikan dirinya masih dara kepada keluarga pihak lelaki. 



Persoalan itu sedikit sebanyak membuatkan Dr Amalina marah kerana ia tidak sepatutnya berlaku pada zaman sekarang.



"Seorang gadis bertanya kepada saya, 'Doktor, bagaimana saya nak buktikan kepada tunang dan keluarga yang saya masih dara?" tulisnya.

Tambah Dr Amalina, soalan itu tidak wajar diajukan oleh pihak lelaki memandangkan gadis itu bakal menjadi isterinya yang akan hidup bersama sehingga ke akhir hayat.



Berikut adalah komen-komen netizen yang juga mengecam persoalan sedemikian kerana mereka menganggp seorang tunang yang ikhlas tidak kisah tentang perkara itu.






Ramai menasihati wanita itu meninggalkan bakal suaminya dan mencari pengganti lebih baik. Patutkah dia berbuat demikian? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
3
Komen: 69
Komen

Previous : Paha Besar Lebih Baik Dari Perut Buncit!

Next       : "Setahu Saya, Tiada Bukti Sapuan Minyak Esensial Boleh Kurangkan Berat Badan" - Dr Amalina

Komen Terbaru

Quote soy_beans 14-9-2019 06:23 PM
Entah btul ke tidak ade soalan tu. Or to justify her act . Mmg pakaian dan pbuatan di antara die dgn tuhan. But she is one of influencer to young gen. Asal bijak sume boleh ke.

Lain-lain Komen

Quote Kurex 9-9-2019 11:46 AM
Mesti pompuan tu risau sebab dah takde dara walaupun tak payah check dekay doktor
Quote KIM.K 9-9-2019 11:53 AM
My friend masa lunch dengan tunang, tuang sebut macamni. Member ada past life so she just abandoned the guy

Kau tak payah jawablah tinggalkan je
Quote CiliPadiSedap 9-9-2019 12:02 PM
bayangkan selaput dara macam penapis teh je kan senang?

Quote sharlenetexas 9-9-2019 12:15 PM
Lelaki pun kena buat test keterunaan mereka. Ada berani?
Quote Skuau 9-9-2019 12:19 PM
sharlenetexas replied at 9-9-2019 12:15 PM
Lelaki pun kena buat test keterunaan mereka. Ada berani?

LELAKI...xde istilah...' dh ditebuk tupai'....kihkihkih.....
Quote sharlenetexas 9-9-2019 12:24 PM
Skuau replied at 9-9-2019 12:19 PM
LELAKI...xde istilah...' dh ditebuk tupai'....kihkihkih.....

Kalau tak berani kerat kot* mereput kat situlah.
Quote umbut 9-9-2019 01:04 PM
Kalo aku, ko x caya bakal bini.. Leh gi mati..
Quote Victorioussss 9-9-2019 01:13 PM
Kepada perempuan tu sila putus tunang dgn lelaki ittew dan hubungi abg supaya abg bole bole check dan tiada bayaran dikenakan

Kepada lelaki ittew..kau kat luar suka hati romen memanta* dgn perempuan lain pastu acah nak pilih perempuan mcm beli handphone, do not accept if seal is broken?

Gimati
Quote Miss.H 9-9-2019 01:15 PM
Kesian dekat pompuan tu. Baik tinggalkan je dari terus bersama. Kang nanti duk ungkit
Quote natrahn 9-9-2019 01:30 PM
lelaki nak yang dara je... dia tak teruna takpe pulak...
Quote chaos_sweetly 9-9-2019 01:33 PM
natrahn replied at 9-9-2019 01:30 PM
lelaki nak yang dara je... dia tak teruna takpe pulak...

Sejenis jantan bodoh!
Quote epuepy 9-9-2019 02:05 PM
Jadah wei. Dara tu sgt2 nipis okeh. X semesti nye ko main dia bole koyak. Kdg2 ko sukan lasak sikit mcm main basikal je dh bole koyak.

Dh tu, apa istilah utk pempuan mcm ni? Kena tebuk jugak kah? {:give
Quote pro-goals 9-9-2019 02:37 PM
percaya lekaki yg baik untuk perempuan yg baik. thats it.
Quote yuki812 9-9-2019 02:40 PM
lelaki ni dh ada ppuan lain sebenarnya..
acah2 tanya pasal dara..kunun..
sila tinggalkan spesis jantan gini tanpa byk bunyi..
Quote sfrnna 9-9-2019 03:25 PM
Hensemnya bf. Cepatla kawinnn
Quote capiloton 9-9-2019 03:31 PM
dah dia bayor hantaran belas dan puluh ribu.
dan dia yang akan tanggung bakal bini makan minum dia seumor hidup,
suka hati dia la nak bini ada dara lagi ker apa.

yang sentap ni,
selalu nya dah mengangkang untuk jantan lain.
or kaki masturbate masa muda

tahu la sekarang mudah beli sex toys.
macam macam bentuk dan ropa ada.
Quote missbeku 9-9-2019 03:48 PM
aku tertanya,, adakah lelaki tu tanya sebab takut dgn bayang sendirik... Selepas tebuk anak dara lain,, takut kifarah balik pd dia dapat dh kena tebuk
Quote GigaMom 9-9-2019 04:22 PM
pro-goals replied at 9-9-2019 02:37 PM
percaya lekaki yg baik untuk perempuan yg baik. thats it.

No it's not
Pegi mahkamah syariah
Semak berapa ramai kes jantan hanat berbinikan ppuan baik2
Quote chicozinn 9-9-2019 04:23 PM
sfrnna replied at 9-9-2019 03:25 PM
Hensemnya bf. Cepatla kawinnn

Tak kawen lagi ke doc ni?kemain dok mngusung bf g melancong sne sni?omak doc ni pn cm sokong je anak dia ni?

In b4, yela ku tahu la doc tu pandai plus saviour si ainul tu..kang ak komen lelebih nti karats doc ni kecam aku lak..huhu

Lihat semua komen(69)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.081056s Gzip On
To Top