Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Wanita Kata 'Papa Buncit' Lebih Umphhh Berbanding Lelaki Sado, Ye Ke?

25-9-2019 11:08 AM|Oleh: HakirRahman| Komen: 13

Bila bercakap soal tubuh badan, bukan sahaja wanita yang kisah gemuk dan kurus. Lelaki zaman sekarang pun boleh tahan kisahnya dengan bentuk badan sendiri. 

Maka, berbondong-bondonglah lelaki cuba buat badan jadi sado dan berketak-ketak ototnya. 


Lelaki pun berlumba buat badan. Foto: Google

Tetapi, sebuah kajian dibuat Planet Fitness membuktikan wanita sebenarnya lebih gemar lelaki "papa buncit" berbanding lelaki sado. 

61 peratus wanita yang ditemui mengatakan mereka lebih sukakan lelaki "papa buncit" kerana ia menunjukkan lelaki tersebut yakin dengan bentuk tubuhnya dan badan itu lebih seksi. 


Mana lagi wanita suka? Foto: Google

Malah, 47 peratus lelaki yang ditemui pula berkata, bentuk tubuh "papa buncit" membuatkan mereka lebih selesa dengan penampilan berbanding bentuk tubuh yang terlebih sado. 

Bentuk tubuh "papa buncit" ini merujuk kepada sedikit buncit bukannya buncit gemuk gedempol ya. Jangan salah anggap. 


Suka ke Shaheizy Sam buncit sikit? Foto: Cari.com

Pastinya, ramai lelaki lega mendengar khabar ini. Jangan terlebih buat badan, nanti yang datang bukan wanita, tetapi lelaki juga! 


Jason atau Zul jadi pilihan?
Foto: Google

Atau selaku wanita, anda memang suka lelaki sado? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 13
Komen

Previous : Paha Besar Lebih Baik Dari Perut Buncit!

Next       : Gambar Wanita Kerja GrabFood Sambil Dukung Anak Buat Ramai Simpati

Komen Terbaru

Quote Hizert 8-11-2019 09:01 AM
Sila rujuk poll https://mforum.cari.com.my/forum ... &extra=page%3D1

Kita perlukan lebih ramai voter. So far laki sado menang poll kot.

Lain-lain Komen

Quote Kurex 25-9-2019 11:18 AM
Wowwww gambar pertama tu.. Woww!!!! Tak keruan kurex!!!!

Semoga dapat terjatuh dalam lautan abang sado sambil mereka berebut2 utk sambut kurex!!!

Semoga dapat tersandar dekat dada pemilik badan pertama tu..

Semoga abg zul orang pertama yg sambut kurex dalam lautan abg sado
Quote manehnya 25-9-2019 11:31 AM
papa buncit sedap? bini yg berlakikan laki buncit nk sedapkan hati snediri je kot ...

tengok bapak gumball cukup ah, tau makan je...



Quote Themilo 25-9-2019 11:32 AM
tak sempat nak tag kurex, dia dah terjah dulu.

Quote Biabetik 25-9-2019 12:34 PM
Buncit sikit2 ok la, tp kalau dh mcm mengandung 8 bulan menyampah gak nengoknya.
Quote RatuDunia94 25-9-2019 12:39 PM
Mulut je ckp.. tp bila jumpa jantan sado dia juga yg lebih2..
Quote AbukRokok 25-9-2019 03:10 PM
RatuDunia94: Mulut je ckp.. tp bila jumpa jantan sado dia juga yg lebih2..


xdelah.. biasanya aeak terlalu sado utk saye
atau sya xnk sado sado ckuplah fit fit biase je.. geli la eeEe
Quote Artemesiaa 25-9-2019 03:47 PM
Boleh percaya ke tu betul2 ikhlas ke atau sekadar nak menyedapkan hati je
Quote kroit92 26-9-2019 01:17 AM
Kurex replied at 25-9-2019 11:18 AM
Wowwww gambar pertama tu.. Woww!!!! Tak keruan kurex!!!!

Semoga dapat terjatuh dalam lautan abang ...

54006144_184683119176046_1411738424297127936_n.jpg


Quote kroit92 26-9-2019 01:21 AM
lelaki buat badan, pegi gym, sado sana-sini,
nampak badan lawa ni rasa puas hati

sama la macam perempuan, bila pakai makeup, berlawa
rasa puas hati.

"Kami makeup bukan untuk laki hokayyhh. Ni untuk diri kami."

aaa lebih kurang kot camtu
lelaki bersenam, sihat, badan fit, rasa seronok.
bila dapat badan lawa, rasa puas.

tapi tu la. Lawa tu subjective. berbeza ikut pandangan orang
aku jadi kurus fit pun puas hati dah. asalkan tak buncit, tak menggeleber
Quote haryatie 26-9-2019 07:53 AM
xde mana elok nya kalau da buncit
seumur hidup mcm org mengandung 9 bulan
tolong laaaa..
terlalu sado pun ngeri jugak
yg biasa2 jerk @ kurus fit lg sedap mata memandang
Quote hollahop 5-11-2019 12:48 PM
rasanya lebih kepada nak sedapkan hati je tu....

sama mcm ayat, perempuan chubby laki lagi suka sebab sedap peluk.

hahaha
Quote hasniey 6-11-2019 09:50 PM
Ala...kalau ada pilihan pilih laki sado jgk.ni pilih laki buncit sbb kene rejek nhn sado la tu.xpon sibuk pikir sado=gay.mcm la buncit xde yg gay
Laki2 pemalas biawak hidup tu kebanyakkan buncit2 semua.ewww jijiks sgt.xsado xpe.asalkan xpemalas smpai buncit mcm mngandung 9 bulan
Quote Hizert 8-11-2019 09:01 AM
Sila rujuk poll https://mforum.cari.com.my/forum ... &extra=page%3D1

Kita perlukan lebih ramai voter. So far laki sado menang poll kot.

Lihat semua komen(13)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.119499s Gzip On
To Top