Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Mencarut Pada Anak, Ajak Shiro Tawar RM500 Cari Sampai Dapat!

25-9-2019 03:54 PM|Oleh: ameenarara| Komen: 40

Makin melampau netizen sekarang hingga tergamak melemparkan kata-kata kesat pada Ajak Shiro dan anaknya, Nadia Soffea.



Tindakan biadap itu telah mendapat perhatian Ajak dan sesiapa yang menjumpai pemilik akaun tersebut akan ditawarkan ganjaran sebanyak RM500.

Komen negatif itu ditinggalkan oleh @aasincomel pada video Ajak bersama anaknya di Instagram.


Foto: Instagram Ajak Shiro

Ajak telah memadam video tersebut untuk mengelak daripada banyak komen negatif ditinggalkan netizen pada video tersebut.

Selepas memadam video itu, Ajak juga memohon maaf pada semua pihak kerana bertindak secara melulu akibat terlalu marah dengan sikap netizen tersebut.



Dia juga telah memaafkan @aasincomel selepas dapat menenangkan hatinya dan meninggalkan pesan pada ibu bapa untuk mendidik anak menggunakan bahasa yang baik dalam kehidupan seharian. 

Apa motif netizen sampai perlu mencarut pada Instagram artis? Mungkin mahu populariti segera. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 40
Komen

Previous : Imej Naqiu Boboy Sekarang Sama Macam Iqram Dinzly, Betul Ke?

Next       : Kongsi Perkembangan Bayi, Izreen Azminda Makin Bahagia - Bila Nak Buka Ruangan Komen?

Komen Terbaru

Quote HannahMontana 30-9-2019 10:15 PM
rosevelvet replied at 30-9-2019 09:06 PM
I is tamak kak senah. Haruslah nk yg helok dan berharta wpun muka ku nan desa terchintahhh

Tahniah ! Pilihan yang bijak dekkkkkkkkk

Lain-lain Komen

Quote nono86 25-9-2019 04:20 PM
Keyboard warrior ajer tu.. Sabar2
Quote barfi 25-9-2019 04:21 PM
Apa yg aasin tu carut?
Quote Kurex 25-9-2019 04:50 PM
Banyak je budak2 perangai macam ni..
Quote iznanaziz 25-9-2019 04:50 PM
ntah tak tahu apa yg dicarutkan.
tapi aku tengok umah ajak ni cantik la.
Quote she 25-9-2019 06:01 PM
Lawa rumah Ajak

Kat mana ye
Quote Perawankota 25-9-2019 09:42 PM
Budak2 zaman sekarang x belajar adb ke
Quote mohdcrow 25-9-2019 09:47 PM
Kalau dah dapat nak buat apa ajak? Nak pukul ke?

Tanya jer....
Quote EvieWanKenobi 25-9-2019 09:47 PM
budak tu carut apa?
Quote HannahMontana 25-9-2019 09:58 PM
Rumah Ajak  memang cantik dan nampak selesa ye.

Kesimpulannya rumah Ajak jauh lebih cantik daripada rupa Ajak.

Kalau ikut rupa Ajak rumah mesti mcm reban ayam pprt sahaja.

Alhamdulillah.
Quote hotmak 25-9-2019 10:22 PM
kaya2 ye pelawak msia ni, fad bocey pun rumah baru, nabil rumah baru
Quote meteorspeed 25-9-2019 10:38 PM
Aku rasa mcm ckp pundek kot tp iols pun tak tau makna pundek tue.. Adakah aku benggap hehe
Quote dramaking007 25-9-2019 10:50 PM
meteorspeed replied at 25-9-2019 10:38 PM
Aku rasa mcm ckp pundek kot tp iols pun tak tau makna pundek tue.. Adakah aku benggap hehe

aku tgk kat ig cm tu gak org ckp.hmmm bg aku kalau da jadi artis ramai kenal xle nak rs semua org suka kt....bab maki ramai je bidak2 hingus....
Quote knnk 25-9-2019 11:00 PM
hotmak replied at 25-9-2019 10:22 PM
kaya2 ye pelawak msia ni, fad bocey pun rumah baru, nabil rumah baru

Memang kaya you.
Sekali buat show, payment dalam puluh ribu juga.
Tu yang ramai berlumba2 nak jadi pelawak/artis sekarang ni.
Easy-money.
Quote yoppoy 26-9-2019 12:20 AM
Lahai kalau kat ig retis, yang komen sejenis mulut loji pastu account pun takde gambar sendiri, sah2 budak tak sunat lagi. Rupa sendiri kalah jenglot pastu memuaka kat ruang comment. Pelik2 hobi budak2 sekarang. Gigih Ajak nak cari kasi rewards bagai. Kalau dah tau hati tisu, takyah nak up benda2 personal anak/husband/wife/family bagai. Baru bbnu troll pun udah nya meroyan
Quote epuepy 26-9-2019 12:30 AM
Standard la marah bile org kecam anak kite. Nak2 jenis laki family man cm ajak ni. Ala, sedangkan bam aron pn dedulu melenting org kutuk anak dia.
Quote hyie 26-9-2019 12:35 AM
ajak bila buang spek tu nampak cando jah...esp masa dia berlakon dengan zara zya...citer pasal zara tak reti masak...kelakar sangat citer tu
Quote kakiah12 26-9-2019 12:39 AM
Ok la ajak ni kawen pun dgn cikgu,kiranya pilih org berjenis utk bina family. Takde la cam sape pelawak yg cam tikus bendang tu? Cari yg ala2 rempit pastu kaki betina pulak. Nampak dia ni jenis menjaga family.
Quote YomiuriLandMae 26-9-2019 12:51 AM
she replied at 25-9-2019 06:01 PM
Lawa rumah Ajak

Kat mana ye

dkt kota seriemas.. kawan iols duduk situ.. dia yg bgtau.. lg satu retis yg duduk area situ syafie naswip..
Quote she 26-9-2019 05:15 AM
YomiuriLandMae replied at 26-9-2019 12:51 AM
dkt kota seriemas.. kawan iols duduk situ.. dia yg bgtau.. lg satu retis yg duduk area situ syafie ...

Thank you so much

Lihat semua komen(40)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.151461s Gzip On
To Top