Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Edisi Cuci Mata, Peserta Mister Global 2019 Beraksi Dalam Pakaian Kebangsaan

30-9-2019 04:07 PM|intan| Komen: 111

Jika anda mengikuti pertandingan Mister Global ataupun Male Beauty Pageant telah pun berlangsung di negara Thailand. Telah dimulakan sejak tahun 2014, edisi kali ini telah membawa tema 'Inspiring Gentleman' dan menyaksikan seramai 38 peserta dari seluruh pelosok dunia mengambil peluang untuk menyertainya.

Yang menjadi tumpuan apabila setiap peserta akan tampil menggayakan pakaian kebangsaan masing-masing. Walaupun ianya segmen biasa setiap edisi 'Male Beauty Pageant' yang dianjurkan, namun pada tahun ini ianya menjadi viral, thanks to the internet!

Dan untuk edisi kali ini, 'National Costume Contest' telah dimenangi oleh peserta dari negara Myanmar. Oleh itu, jom kita 'cuci mata' dengan melihat beberapa peserta menggayakan pakaian kebangsaan masing-masing.


Anda ok ke tak tu? Kalau nak lihat lebih lagi search saja Mister Global 2019 di web. Selamat menjamu mata! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
4
Bosan
3
Komen: 111
Komen

Previous : "Antara Atlet Terkaya Dunia Tapi Tetap Solat" - Khabib Nurmagomedov Jadi Imam, Buat Netizen Tersentuh!

Next       : Kecewa Cinta Dipermain Gadis 16 Tahun, Atuk Buat Laporan Polis

Komen Terbaru

Quote meow_tompok 11-10-2019 12:56 PM
kawankau replied at 9-10-2019 10:32 PM
Takder siapa nak tulis ke...? Btw... peserta Czech tu.... macam ...

mcm sape erk? tak kenal la

Lain-lain Komen

Quote Artemesiaa 30-9-2019 04:21 PM
Bila terlihat peserta Taiwan tu teringat waktu menonton persembahan tarian kebudayaan orang asli Taiwan di Farmosa Cultural Village.  Gigih antie2 ahsoo2 gelak mengikik tengok montot putih bulat penari2 lelakinya dalam pakaian tradisi mereka macam tu.
Quote rosasa 30-9-2019 04:24 PM
yg last tu biar betul
Quote helicornia 30-9-2019 04:25 PM
lorr USA tu baju superman jadi baju kebangsaan? nampak sgt takde identiti kebangsaan
Quote riyadhK 30-9-2019 04:27 PM
Mohon @Kurex mencemar duli
Quote RatuDunia94 30-9-2019 04:29 PM
Mana kurex? X berair ke tgok otot jantan2 kekar??
Quote beautifulorchid 30-9-2019 04:32 PM
MEXICO GANTENGNYE KAMUU
Quote matchstick 30-9-2019 04:38 PM
USA tu apesal x pakai costume Mr America jah

Mexico helok

Mr Myanmar mcm x cukup zat je
Quote fliphair8 30-9-2019 04:38 PM
puak america latin mendominasi, hakak ngevote:-

1. Mexico
2. Chile
3. Brazil

....matilanakkkkkkk
Quote matchstick 30-9-2019 04:39 PM
Switzerland tu nmpk gayah mcm Ricky Martin
Quote RatuDunia94 30-9-2019 04:40 PM
helicornia: lorr USA tu baju superman jadi baju kebangsaan? nampak sgt takde identiti kebangsaan



Actually baju mister usa tu ada isu..
Heols terpaksa tampal bendera Amerika utk tutup lambang Superman tu.. mungkin copyright issue..



Tp iols sula costume Mister Switzerland.. ala2 jantan buatan Swiss gitu.. berkonsepkan coklat kot.. SEDAPPPP KANNNN



Quote RatuDunia94 30-9-2019 04:42 PM
Dan antara yg mencuri tumpuan mister siam..


Quote Kurex 30-9-2019 04:52 PM
wowwww!!!!!!!!

Tak keruan tengok jantan macam ni!!!!

Semoga dapat baring atas badan masing2 selama sejam secara bergilir-gilir sambil yg lain tak sabar menunggu giliran..

Semoga dapat letakkan tangan di atas badan wakil czech republik sambil wakil yg lain pujuk kurex letakkan tangan dekat badan dorang pulak.

semoga dapat tersandar dekat bahu wakil mesir sambil kaki atas paha mexico.

semoga terduduk atas ribaan kesemua wakil dengan sengaja sambil dorang sambut dengan kasih sayang..

semoga yg belum sunat akan sunat semata utk kurex..
Quote Kurex 30-9-2019 04:52 PM
balik ni nak search nama masing2.. berpinar mata tengok kehelokkan masing2
Quote chicozinn 30-9-2019 04:59 PM
RatuDunia94 replied at 30-9-2019 04:42 PM
Dan antara yg mencuri tumpuan mister siam..

pergh, betul2 AMAT tasty dibawah tu...
Quote chicozinn 30-9-2019 04:59 PM
Tapi meollss suka tgok yang czech republic tu..suka tgok muka dia alahai sedap mata memandang..hehehehehehe
Quote chicozinn 30-9-2019 05:02 PM
Kurex replied at 30-9-2019 04:52 PM
wowwww!!!!!!!!

Tak keruan tengok jantan macam ni!!!!

alah si kurek ni..bagi la can kat kami acik2 kerani, keje kilang, keje cashier, nurse2 berbadan tembun, acik jaga skola untuk merembes kat benang mister jantan nih...
Quote kucingitam 30-9-2019 05:06 PM
helicornia replied at 30-9-2019 04:25 PM
lorr USA tu baju superman jadi baju kebangsaan? nampak sgt takde identiti kebangsaan

hahah...nampak sgt bnyk pendatang je us tu sampai tak tau mana penduduk tetap..
patut pakai red indian la..mmg tu yang asli pure american


Quote kucingitam 30-9-2019 05:07 PM
Kurex replied at 30-9-2019 04:52 PM
wowwww!!!!!!!!

Tak keruan tengok jantan macam ni!!!!

hahahah...pjg semoga kurex..

Quote chicozinn 30-9-2019 05:07 PM
da tgok da kat ig deyyollss..mamat korea tu yg menang..rmai gak yg kecam ckap heollss xlayak menang

Lihat semua komen(111)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.077121s Gzip On
To Top