Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Ibu Sufi Rashid Dedah Dihalang Masuk Majlis Perkahwinan Anak

4-10-2019 10:42 AM|Oleh: ameenarara| Komen: 151

Ingatkan kisah Sufi Rashid, isteri dan ibunya telah berakhir apabila Sufi sendiri membuat permohonan maaf di Facebook dan tidak mahu lagi memanjangkan isu keluarganya. 


Foto: Sumber Internet

Terbaru, ibunya pula membuat pendedahan di Facebook tentang keluarganya dihalang masuk ke majlis perkahwinan tersebut.


Foto: Beautifulnara

Dia memuat naik video yang tular berkenaan dan meminta netizen menilai sendiri tindakan isteri Sufi yang meninggalkan pelamin sebaik dia datang memeluk anak lelakinya itu.




Dia juga menceritakan mereka sekeluarga dihalang untuk masuk ke majlis tersebut walaupun menerima undangan. Katanya, mereka sekeluarga diperlakukan seperti penjenayah dan ditahan daripada memasuki majlis anaknya.


Foto: Beautifulnara

Foto: Facebook Irma Mahamud

Menurutnya, banyak lagi video yang mempunyai kesahihan rakaman tentang situasi tersebut dan ada juga tetamu yang biadab dengan dirinya pada majlis itu.

Makin keruh nampaknya hubungan anak-beranak ini. Harap Sufi dapat menyelesaikan kemelut ini secepat mungkin dan ada baiknya bawa ibu dan isteri bertentang mata agar tiada lagi fitnah dan salah faham. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
2
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 151
Komen

Previous : Suami Makin Kacak, Che Ta Risau Kena Rampas

Next       : Siti Nurhaliza Jemput Menteri Pertahanan Makan Malam Di Rumah

Komen Terbaru

Quote KucingBiru 17-11-2019 06:17 PM
OsHiN_hOnEy replied at 8-10-2019 10:32 AM
laki baru dia konon org magribi
tapi hitam pekat mcm mlm
more to muka Bilal


Maghribi ada 2 main race, arab dengan berber.

Mostly berber Mcam melayu kulit sawo matang. Tapi belah dekat sahara sana macam kulit rentung ala africa. Maghribi pun memang dlm benua africa hahaha. Muka  ala middle east tapi tone memang rentung.

Nevertheless maghribi adalah negara yang best

Lain-lain Komen

Quote sarah82 4-10-2019 10:59 AM
Toksik mum betul mak sufi ni.
Quote toynme 4-10-2019 11:01 AM
nak kome baju bride tu je.........kiki
Quote asfaz 4-10-2019 11:04 AM
agenda tersembunyi maknya ni. Dah kau maki hamun menantu kau dlm fb, kau ingat menantu kau nk peluk cium pipi kau.
Quote HannahMontana 4-10-2019 11:07 AM
walau dia sgt sayangkan anak lelaki dia tp nafsu anaknya xkan dia nak  tolong lempias kan???

perempuan tu  xrasa pelik ke dapat mak mertua dari neraka mcm tu.
Quote Tudungpink 4-10-2019 11:08 AM
Mak dia ni scary nyer la...xabis2
Quote siq 4-10-2019 11:10 AM
dengan perangai ko yg macam tu, ko patut bersyukur la ada jugak orang yg sanggup nak kawin dengan anak ko tuh

dia ni masa kecik2 dulu mesti mengidolakan watak 'ibu mertuaku' filem p ramlee tu
Quote Kurex 4-10-2019 11:12 AM
Kenapa baju kau tu nokkkk.. Zaman bila ni..
Quote NeonBrekker 4-10-2019 11:13 AM
Mak Sufi ni kan, ada je yang x puas hati kat anak dia. Hmmm..
Quote prettyuglybabe 4-10-2019 11:21 AM
dah tua-tua tu pi la bersihkan balik hati tu makcik ooiiii...

Quote MissCarcosa9753 4-10-2019 11:24 AM
Berebut sufi lak
Quote zaziot 4-10-2019 11:28 AM
apa pun aku xsuka spesis mak cani.be it ko yg melahirkan ke,your blood flows in him ke apa...peel ko xelok la mom..
Quote Biabetik 4-10-2019 11:28 AM
Apa kena mak sufi nih? ??
Quote umbut 4-10-2019 11:30 AM
Udah lah makcik ooooiiii... dari dulu x habis2 x puas hati ngan anak..  aib kat media.. mak mentua dari neraka..
Quote jalfa 4-10-2019 11:30 AM
Dahla macit.....dua tiga tahun lagi sufi carikla mak cit balik.x caya tengok ex si datin senduk...masa dgn senduk sakan kutuk mak sendiri....last last putus jua ditepi jalan
Quote boojaat 4-10-2019 11:40 AM
I rasa mak nya gila glamer... Hurmm... Kalau majlis belah pihak perempuan , buat apa la mak pengantin laki beriya2 jemput org lain pulak... Kalau nak jemput org, buat la kenduri belah pihak laki
Quote krustykrab 4-10-2019 11:43 AM
asfaz replied at 4-10-2019 11:04 AM
agenda tersembunyi maknya ni. Dah kau maki hamun menantu kau dlm fb, kau ingat menantu kau nk peluk  ...

Mil toksik mmg mcm tu...dah fitnah kutuk menantu lps tu buat2 innocent...
Quote yuhuu 4-10-2019 11:43 AM
Mak dia ni memang mental tau. Kalau iols jadi Sufi, memang haraplah iols nak jemput datang. Sufi tu boleh lah maafkan mak dia walaupun dah kena maki berbakul. Tapi menantu dia ni, kena maki, kena fitnah sakan, susah bagi dia nak maafkan mentua hazabedah gini.
Quote miszclassique 4-10-2019 11:58 AM
Mak dia ni nampak macam mak keknis
Quote Mierafaziera 4-10-2019 12:06 PM
sebab hang perangai macam ni la orang tak bagi hang pi majlis tu kak oiiii!!!! meroyan tak sudah2..dari anak tu bercinta, bertunang, kawen..esok2 menantu tu beranak tah apa pulak hang nak royan kan kakkkkkk

Lihat semua komen(151)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.099475s Gzip On
To Top