Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Siapa Jejaka Yang Menemani Natasha Hudson Di Las Vegas Tu, Mana Suami?

4-10-2019 03:34 PM|Shimmer Shine| Komen: 159





Selebriti jelita, Natasha Hudson memang misteri orangnya. Agak berahsia mengenai status perkahwinannya hinggalah media dapat menghidu perkahwinannya yang keempat bersama usahawan dari Kelantan, Noor Nashriq Sekarnor pada 8 Disember tahun lalu. Walaupun laman media Instagramnya hanyalah berkisar mengenai diri dan anaknya, pengikutnya setia mengikuti cerita bintang yang pernah menyerlah satu ketika dahulu.

Terbaharu, Natasha memuat naik video-video pendek di IG Story mengenai perjalanannya ke Las Vegas, Amerika Syarikat dengan melawat tempat menarik seperti Pantai Venice, Santa Monica dan lain-lain. Apa yang menariknya ialah pakaiannya sangat berbeza berbanding dahulu. Lebih selesa dengan T-shirt, seluar 'baggy', jaket, bertudung selempang dan topi. Tiada imej niqab kerana memahami berada di negara yang kuat rasisnya.

Kredit foto: IG

Bagaimanapun, kelibat seorang jejaka yang dikatakan 'my twin' bersantai di pantai menimbulkan tanda tanya warganet. Namun, setelah menyatakan ianya adalah kawan lama dan pertemuan itu sebagai kolaborasi untuk jenama Neopalmsla iaitu baju kasual dan hijab, ia memberi kelegaan kepada peminatnya.

Kredit foto: IG

Kredit foto: IG

Dalam status yang lain pula, Natasha menjelaskan yang dia percaya pada masa terbaik dan tiada istilah kesedihan dalam dirinya.

Kredit foto: IG

Pada masa yang sama, gambar dirinya bersama suaminya sudah tiada lagi di laman Instagram menimbulkan spekulasi dalam kalangan peminat.

Kredit foto: IG

Apa pun, semoga yang baik-baik sahaja ya untuk Natasha dan selamat maju jaya untuk projek akan datang. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 159
Komen

Previous : Youtuber Indonesia 'Claim', The Beatles Diinspirasikan Daripada Band Indonesia

Next       : Selepas Emma, Shikin Maembong Pula Tampil Tidak Berhijab

Komen Terbaru

Quote ninjago 15-10-2019 10:16 AM
supersudoku replied at 4-10-2019 11:04 PM
Dulu suka p talk islamic lecture ni..tapi skrg di penuhi org urban flexing their branded stuff and ...

ntahla i baru first time pun pegi aritu. byk jgk yg urbanista hijabista yg attend, tapi tgk bkn focus sgt kat talk tu pun. like u said, berselfie and berfoto je. raja nadia sabrina pn ada, naik wheelchair.. dia sakit apa sebenarnya? tapi sedih gak during Q&A, dia tanya camne nak move on dari someone yg she's lost yg dia tak boleh nak jumpa lagi, rasanya refers to baby dia dulu.

Lain-lain Komen

Quote rosannazmia 4-10-2019 03:38 PM
Quote ninjago 4-10-2019 03:40 PM
kesian gak ngan NH nie. hidup dia kira penuh liku gak especially dlm marriage.  

aritu terserempak ngan sis dia Tania kt Yasmin Mogahed punya talk. comel je and sopan. smga semua baik2 je tuk dorg.
Quote intanazlynna 4-10-2019 03:41 PM
oh, ingatkan dia dah x akan pakai tudung2 pendek2 ni lagi hehe

dia cantik sangat2
Quote Kakalongmu 4-10-2019 03:43 PM
ninjago: kesian gak ngan NH nie. hidup dia kira penuh liku gak especially dlm marriage.  aritu terserempak ngan sis dia Tania kt Yasmin Mogahed punya talk. com ...


Husnuzon jerr maybe mmg itu twin sheols
Quote Kurex 4-10-2019 03:53 PM
Dah lama tak tengoj nh berlakon
Quote sukacactus 4-10-2019 03:59 PM
Kesian gak tgk dia ni
Tp dia pun kata xde masa nak bersedih, so semoga semua baik2 aja
Quote manehnya 4-10-2019 04:01 PM
untong jd pompuan cantik, laki berderet tunggu, who cares about husband
Quote nanies 4-10-2019 04:04 PM
hurm, nextttt
Quote danieladam 4-10-2019 04:12 PM
So, isinya ialah gambar shuben keempat sheols dah xde kat IG membuatkan reputz speculate perkahwinan keempat sheols yang tak smpai setahun dah roboh?

Sheols kena mandi bunga lah, smpai 4x bermasalah. Tp iols bet kalo roboh kali keempat pon bakal ada yg kelima nanti.

Boleh la celen Elizabeth Taylor Hilton Wilding Todd Fisher Burton Burton Warner Fortensky. Nah! 8 kali kawen cerai kau. Sikit je lagi bole celen rekod ni.
Quote guesswho09 4-10-2019 04:13 PM
Untung jadi org cantik
ramai yg simpati
hehe
Quote fa1982 4-10-2019 04:14 PM
Maintain cun beliau ni..
Quote fliphair8 4-10-2019 04:15 PM
guesswho09 replied at 4-10-2019 04:13 PM
Untung jadi org cantik
ramai yg simpati
hehe

tulah tu, takde sape keji terbang jubah jilbabnya....
netizen mmg bias!
Quote kiyudi 4-10-2019 04:17 PM
rebel...



KIPIDAP....
Quote Perawankota 4-10-2019 04:18 PM
Sekali lalu, aku ingat dia, bergambar dgn ALTIMET td
Quote bookehkahkoh 4-10-2019 04:21 PM
dia asyik post quote psl single jorh so maybe tunggu official jelah kot
Quote auntyonion 4-10-2019 04:23 PM
Untung dilahirkan cantik kawen cerai byk kali pn pedehal tp apa dlm hati dia manalah kita tahu kan
Quote Tudungpink 4-10-2019 04:25 PM
Dia ni lawa..tu jer iols komen
Quote Mfzg89 4-10-2019 04:26 PM
biasa la tu america.. so paham2 dahla
Quote BicaraHatiku 4-10-2019 04:27 PM
Wow.. yg dulu niqab kini... mmm..

Lihat semua komen(159)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.104120s Gzip On
To Top