Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Foto Terkini, Adik Ainul Mardhiah Semakin Comel

7-10-2019 11:32 AM|Oleh: Nia M| Komen: 15

Tahun ini, rakyat Malaysia digemparkan dengan tularnya kisah adik Ainul Mardhiah yang mempunyai ketumbuhan di dalam mulut. 

Kisah bayi comel yang menyayat hati ini mendapat perhatian seluruh rakyat Malaysia yang prihatin.


Kredit foto: IG Nurul Erwani


Hasil pertolongan Dr Amalina Che Bakri dan seluruh tenaga pakar yang membantu adik Ainul membuang ketumbuhannya, Ainul kini semakin membesar dengan sihat berkat kesabaran ibu dan bapanya serta doa orang sekeliling. 

Rata-rata rakyat Malaysia sangat berminat mengikuti perkembangan adik Ainul semasa dan selepas rawatannya di United Kingdom. Laman Instagram ibu kepada bayi ini mempunyai pengikut lebih 200 ribu orang disebabkan tularnya kisah bayi beliau. 

Orang ramai sentiasa mendoakan kesihatan adik Ainul pulih seperti sediakala. Mari kita lihat beberapa keping foto adik Ainul yang terkini. 


Kredit foto: IG Nurul Erwani


Comel adik Ainul! Semoga sihat selalu ya. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 15
Komen

Previous : Ini Contoh Hadiah Hantaran Berguna Selepas Kahwin, Khas Untuk Bakal Pengantin Baru!

Next       : Akibat Derhaka Amanah Anak Ketika Muda, Warga Emas Keseorangan Di Hari Tua

Komen Terbaru

Quote any42 10-10-2019 10:00 AM
eee comelnya geram nk cubit. semoga btrusan sht ye syg

Lain-lain Komen

Quote sarah82 7-10-2019 12:04 PM
Pipi tu... Rasa nak gomoi2
Quote Zeatyisaac 7-10-2019 12:12 PM
Alhamdulillah, syukur ya Allah. Happy tengok gambar ni.
Quote thetimes 7-10-2019 12:14 PM
Alhamdulillah...bertambah sihat dan ceria baby
Quote amyza 7-10-2019 01:24 PM
Comel. Semoga diberi kesihatan yang baik.
Quote allysumc 7-10-2019 01:44 PM
Comel. Pipi dh bambam
Quote mieymiey 7-10-2019 03:13 PM
Semoga membesar dengan sihat
Quote sudahlah 7-10-2019 03:16 PM
semoga sihat selalu dan membesar menjadi anak solehah .
Quote wanokakaka 7-10-2019 03:19 PM
ya allah comelnya... suka tgk perkembangan baby ainul..
semoga allah bagi kesihatan untuk baby ainul...
Quote Sangkar_Emas7 7-10-2019 03:45 PM
Alhamdulillah..comelnye...
membesar dengan sihat ye baby ainul....
Quote chicozinn 7-10-2019 04:57 PM
comel budak ni..acik doakan ainul sihat n bebas dri ketumbuhan tu selama2nya..

btw, si maknye pun xreti2 ke b4 upload kt ig tu tapis la sikit gambar anak ko tu boleh x?meollss tgok comel je budak ni kalu gambar2 xbrape nak menjadi tu xpayah la diupload..hmm
Quote aderaderker 7-10-2019 10:07 PM
Omeyy sangat...
Quote munchkin 8-10-2019 03:31 AM
Heyo baby. Strong girl.
Quote Intanterpilih09 8-10-2019 06:41 AM
Alhamdulillah Semoga sihat slalu.
Quote MissCarcosa9753 10-10-2019 08:45 AM
Alhamdulillah so cute
Quote any42 10-10-2019 10:00 AM
eee comelnya geram nk cubit. semoga btrusan sht ye syg

Lihat semua komen(15)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.086519s Gzip On
To Top