Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Nak Tengok Muka Elfira Loy Tahan Sakit Masa Nak Bersalin? Nah, Tengok Video Ni!

9-10-2019 05:37 PM|Oleh: LilRose| Komen: 74

Kredit foto: IG

Belum habis bahang kegembiraan selepas Elfira Loy selamat melahirkan Muhammad Rayan Khalaf.

Terbaru, El berkongsi mimik wajahnya ketika menahan sakit kontraksi.



"Hah, ni muka sebenar waktu dah nak bersalin hahahahha," tulisnya.

Kata El, suaminya, Muhamad Khairol Faris Anuar cuba menceriakan suasana dengan merakam keadaannya yang sedang menahan sakit ketika itu.

"My Husband tryna make fun and record it, tapi dah tak kelakar sangatlah waktu tu hehe," katanya.

Teruk sangat ke mukanya menahan sakit tu? Nah, tengok sendiri!



El diijabkabulkan dengan Faris pada 1 Januari 2019 dan mereka dikurniakan seorang cahaya mata pada 1 Oktober lalu.



Alahai, comel saja pasangan ini. Orang tengah sakit nak melawak, memang kena lah kan? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 74
Komen

Previous : Patah Tulang Rusuk, Sazzy Falak Risau Suami Teruk Kemalangan

Next       : Tularkan Gambar Haneesya Hanie, Syada Amzah Dituduh Cuba Raih Populariti

Komen Terbaru

Quote Sazida 10-10-2019 11:59 PM
belacan_gurl replied at 10-10-2019 11:39 PM
Aaaa....aku plak masa tgh sakit tu siap ckp jgn sentuh aku dah pasni kat laki aku... Mmg benci sgt ...

Aku siap ckp lg kt laki aku mmg sorang ni je la ank ko. Xsggup lg dahhh. Tp Benda xnk tu laaa yg tibe2 terjadi lg. Trauma betul time doctor check jahitan dgn lubang anus. Sakittt kot dijolok2 tmpt luka tu

Lain-lain Komen

Quote LadyCarefree 9-10-2019 05:44 PM
. Oooo camtu muka orng sakit nak beranak. 1st time tengok. 1st time juga tau nak beranak tu sakit. Thanks, El bagitau.
Quote Sazida 9-10-2019 05:45 PM
Masa contraction mulut aku dh terjerit sambil trrbukak mulut aku thn sakit pastu boleh pulak laki aku g tutup mulut aku. Time tu rasa mcm nk turun dari katil terajang je laki aku.., mnyirap dia Tuhan je tau. Sampai skrg kalau igt balik rasa nk maki tp tahan je.
Quote grizz 9-10-2019 05:50 PM
owh cmtu ke..okey..
Quote cikatilia 9-10-2019 05:55 PM
ooooooooo

gitu.

ok.
Quote julielapadite 9-10-2019 06:05 PM
Sazida: Masa contraction mulut aku dh terjerit sambil trrbukak mulut aku thn sakit pastu boleh pulak laki aku g tutup mulut aku. Time tu rasa mcm nk turun dar ...


Hahah lawak laki hang. Ye betul mmg layak kena terajang.

Laki aku pulak masa tengah crowning boleh dia minta izin nak keluar konon cannot take it anymore. Aku cangkuk collar dia sampai ke sudah.

Time tu muka takde nak comel-comel dah ye. Nasib baik laki aku tak fancy nak ambil video.
Quote Bumbu 9-10-2019 06:07 PM
Up skali muka climax
Quote fadz84 9-10-2019 06:08 PM
Ok Elfira Loy.
Quote matjerk 9-10-2019 06:11 PM
Klu post ni kat fb.. 1000 komen pertama adalah psl nak bgtau jiran. Ketuk rumah jiran bla bla bla
Quote jerukkedondong 9-10-2019 06:19 PM
Edited by jerukkedondong at 9-10-2019 06:20 PM

Sakit eh El..mmg sakit lah dik oi..sakit nya umpama 20 batang tulang kita dipatahkan serentak..mana ntah aku baca..
Hakak dulu gigit hujung baju sehabis kuat dik..
Wlu laki kat sblh..tp panggil nama maaaaaak tak putus2...ingat mak.sajork...
Nasib tok laki tak poyos nk ambik vid...hakak suruh dia ddk tepi jah sbb nmpk mcm terkebil2 tgk darah kang tak memasal plk dia yg kena sorong ats strecher...
Nauzubillah...

Slmt bepantang El and  Faris too...syiok aah bau baby
Quote 800214 9-10-2019 06:41 PM
Sazida replied at 9-10-2019 05:45 PM
Masa contraction mulut aku dh terjerit sambil trrbukak mulut aku thn sakit pastu boleh pulak laki ak ...

Sama. Hahah. Siap I gigit tgn dia. Dah la kita sakit.. Baby lak mengelat. Scan 3.3kg. Keluar 4.11kg.seb baik xkoyak rabak
Quote tipuware 9-10-2019 06:50 PM
Aku masa beranak dulu, org sebelah marah kat laki dia, "I pregnant ni semua salah you." akun laki mengekek gelak
Quote olezzeli17 9-10-2019 07:11 PM
Saya plak Alhamdulillah tak rasa sakit macam tu.. Air ketuban tiba2 pecah, sedangkan masa tu tarikh due awal sebulan.. Gi hospital, admit then sambung tdo.. Tapi masa dlm labour room saat nk meneran, trbayang2 wajah arwah mak.. Dlm mlayan sedih, saya lahirkan baby.. Hehehe
Quote sok_suci 9-10-2019 07:20 PM
Merinding bulu kening die menahan n meneran
Quote riyadhK 9-10-2019 07:45 PM
julielapadite replied at 9-10-2019 06:05 PM
Hahah lawak laki hang. Ye betul mmg layak kena terajang.

Laki aku pulak masa tengah crowning ...


Hahahahaha ganas chuolsss.
Quote RatuDunia94 9-10-2019 07:55 PM
tipuware replied at 9-10-2019 06:50 PM
Aku masa beranak dulu, org sebelah marah kat laki dia, "I pregnant ni semua salah you." akun laki me ...

Amboi... kalau i jd suami sheols.. i jawab je "aiikkk time buat u yg terlebih merengek x nak i cabut"..
Quote umbut 9-10-2019 08:04 PM
Sakit sekejap sekejap je.. Datang dan pergi.. Lagi cepat sakit, cepatler beranak.. Yahoooo..
Quote diss69 9-10-2019 08:34 PM
Sakit bersalin, sakit yg xprnh serik..
Quote armin 9-10-2019 08:42 PM
Meols tak rasa sakit mcm mana kalau bukaan 5cm ke atas. Confirm sakit gila kn. 2cm je pun dah sakit
Quote misuke 9-10-2019 08:54 PM
matjerk replied at 9-10-2019 06:11 PM
Klu post ni kat fb.. 1000 komen pertama adalah psl nak bgtau jiran. Ketuk rumah jiran bla bla bla

ntah.. semak aku baca komen jiran bagai

Lihat semua komen(74)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.099498s Gzip On
To Top