Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

'Anggap Macam Darah Daging Sendiri' - Coach Yin Geram Netizen Kutuk Anak Sajat

11-10-2019 10:23 AM|Oleh: Sang_Pencinta| Komen: 20

Ramai mengetahui hubungan rapat antara jurulatih kecergasan, Coach Yin dengan ahli perniagaan kosmetik, Nursajat atau Sajat.  

Ramai juga yang mengetahui bahawa Sajat mengambil dua anak angkat kembar Syaza dan Syahmi yang dijaganya seperti anak sendiri.

Nampaknya, bukan Sajat sahaja yang mempunyai hubungan rapat dengan kedua anak angkatnya, malahan Coach Yin sendiri sudah menganggap mereka sebagai darah dagingnya sendiri.

Dalam satu perkongsian terbarunya di Instagram, Coach Yin meluahkan rasa geramnya terhadap netizen yang mempertikaikan kehidupan kedua-dua anak tersebut.


Kredit foto:

'Saya pantang orang mengata kedua anak ini, apa salah mereka kepada kamu sampai begitu sekali kamu mempertikaikan kehidupan mereka,' luahnya.

Menurut Coach Yin lagi, beliau tidak pernah mengabaikan kedua anak itu, malahan terlibat sama dalam menjaga makan minum, pakaian dan pembelajaran mereka.

'Saya tak pernah sisihkan mereka sebagai ayah, siapa yang tak sedih dan geram apabila orang masuk dalam IG kemudian mengutuk anak sendiri?' katanya lagi.


Kredit foto: IG

'Gunakanlah media sosial untuk benda bermanfaat, bukan mencaci,' tambahnya lagi.

Kenyataan Coach Yin itu mendapat sokongan daripada pengikutnya. 

Ramai yang memuji dan menyifatkan Coach Yin sebagai ayah yang baik. Walau bagaimanapun, ada juga segelintir yang percaya kenyataan itu hanyalah satu muslihat untuk mencari publisiti.


Kredit foto: IG

Yang pasti, di sebalik pelbagai kritikan dan kelemahan, usaha Coach Yin dalam membantu membesarkan anak-anak itu sememangnya satu perbuatan yang mulia dan terpuji. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
3
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 20
Komen

Previous : "Jangan Cari Pasal.. Ida Tengah Sarat"- Bonda Rozita Beri 'Hint' Perkahwinan Datuk Aliff Bermasalah?

Next       : "Tahulah Kawan Baik, Tapi Takkan Pakai Jeans Kat Pejabat Menteri?" Ikmal Amry Ditegur

Komen Terbaru

Quote buapakperut 3-12-2019 06:02 AM
coach yin tak nak ke ada darah daging sendiri

Lain-lain Komen

Quote MissCarcosa9753 11-10-2019 10:35 AM
Serumah ke dgn sajat tu
Tak kena tangkap basah ke. Mommy sajat x solat sekali ke
Xnmpk pakai telekung pun
Quote Sang_Pencinta 11-10-2019 10:38 AM
Bagus juga Coach Yin ni

Tapi, sampai bila Coach Yin nak bersama Sajat agaknya?

Dia memamg tak nak cari wanita yang boleh bagi zuriat dia?
Quote riyadhK 11-10-2019 10:42 AM
Bila nak kawiiiiinnnnnnnnnn
Quote hasniey 11-10-2019 10:51 AM
Sang_Pencinta replied at 11-10-2019 10:38 AM
Bagus juga Coach Yin ni

Tapi, sampai bila Coach Yin nak bersama Sajat agaknya?

Kalau naluri ke arah ituuu
Prmpuan pon dia x pndng
Quote MadameOnion 11-10-2019 11:12 AM
kesian bebudak tu confuse..takut jugak memikirkan masa depan bebudak tu..
Quote thetimes 11-10-2019 11:13 AM
Cepat naik pelamin ye {:smile
Nampak Coach Yin ni betul penyayang.
Untung Abam Jat.hihi

Quote maslo 11-10-2019 11:33 AM
MadameOnion replied at 11-10-2019 11:12 AM
kesian bebudak tu confuse..takut jugak memikirkan masa depan bebudak tu..

aku setuju... kesian dengan budak ini...
Quote maslo 11-10-2019 11:34 AM
thetimes replied at 11-10-2019 11:13 AM
Cepat naik pelamin ye {:smile
Nampak Coach Yin ni betul penyayang.
Untung Abam Jat.hihi

Bertaubatlah ... kesian kedua orang tua mu....
Quote LadyCarefree 11-10-2019 11:54 AM
Sang_Pencinta: Bagus juga Coach Yin niTapi, sampai bila Coach Yin nak bersama Sajat agaknya?Dia memamg tak nak cari wanita yang boleh bagi zuriat dia?


Biarlah. Zuriat bukan tujuan utama semua manusia.
Quote makton 11-10-2019 12:01 PM
kenapa aku rasa coach ni fakeeee??
Quote tikusmontok 11-10-2019 12:04 PM
dah bernikah ke Mohd Tishrin Mohd Adnan  dengan Muhammad Sajjad bin Kamaruz zaman?
Quote nanies 11-10-2019 02:45 PM
bila nk kawin? haku geli tengok muka si sajat tu, muka betul2 mcm pondan thailand kalo mekap. ngan pinggang kecik, bontot kemain lebar. apahal..
Quote Gomea 12-10-2019 07:49 PM
Dah bersekedudukan lama dah. Takde perancangan nak kahwin ke?
Quote caprut 12-10-2019 08:33 PM
hasniey replied at 11-10-2019 10:51 AM
Kalau naluri ke arah ituuu
Prmpuan pon dia x pndng

Coach yin ni str8. Dia suka sajat sbb sajat mcm girl still boleh puaskann nafsundia plus sajat mesti tabur duit kat jntan ni
Quote mawar_pink 12-10-2019 08:43 PM
confuse nnt anak2 tu...body pmpn suara laki...baik sajat baik mokkay...coach yin n sajat ni masik couple atau teman serumah je?
Quote hyie 13-10-2019 03:11 AM
riyadhK replied at 11-10-2019 10:42 AM
Bila nak kawiiiiinnnnnnnnnn

diorang memang nak kawen yach....cumanya ic sajat masih tak diapprove lagi untuk ditukar status jantinanya...gitulah sister
Quote evlinne 13-10-2019 08:08 AM
nanies replied at 11-10-2019 02:45 PM
bila nk kawin? haku geli tengok muka si sajat tu, muka betul2 mcm pondan thailand kalo mekap. ngan p ...

Haritu nampak pompuan cainis tinggi dlm 170cm, pinggang kecik sgt dlm 25" n bontot lebar 37". Cutting mcm sajat. Tapi iols rasa dia pompuan tulen hahahah. Tak lawa ke cutting camni??
Quote Perawankota 14-10-2019 01:50 AM
Semoga dia jadi lelaki sejati..
Quote ReginaGeorge 15-10-2019 09:50 PM
Kote banyak najis kak jat

Lihat semua komen(20)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.114421s Gzip On
To Top