Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Catwalk Macam Miss Malaysia, Iqram Dinzly Tak Sengaja Tayang Anu

10-10-2019 01:10 PM|Oleh: Saiful| Komen: 189

Sebut je Iqram Dinzly, yang terlintas dalam fikiran mesti perangai peliknya.

Banyak kali mencetuskan kontroversi bila Iqram seolah-olah mempersendakan agama dengan pelbagai aksi semasa membuat live di Instagram.

Kali ini dia buat hal bukan di IG, sebaliknya di Bigo Live.

Ala-ala Miss Malaysia katanya, Iqram memakai baju bercorak polka dot berwarna hitam dan putih.

Tengah syok berjalan macam model atas pentas peragaan, aduhai tiba-tiba ternampak pula anu!

Kecohlah semua yang sedang menonton video.


Sedar yang ramai dah tertengok, dia kata tak sengaja dan cuba menafikannya.

"Tak nampak, tak nampak, tak nampak, sikit je, sumpah tak sengaja," katanya sambil ketawa.


Ada juga yang kata berbulu macam rambutan. Apa lagi Iqram kata dia tak suka ada bulu dan sentiasa mencukurnya!

Adoi, dah macam tayangan lucah pula.

Bilalah Iqram nak sedar agaknya? Atau sengaja buat begini semata-mata nak raih perhatian dari semua? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
10
Terkejut
12
Sedih
7
Lawak
11
Bosan
14
Komen: 189
Komen

Previous : Jangan Percaya Maaf Penagih Dadah - Ameng

Next       : "Tak Sedar Diri Dah Tua"-Ramai Menyampah Amelina Pakai Seksi, Tayang Dada

Komen Terbaru

Quote rainbowrainz 1-11-2019 04:47 AM
Setakat 2b x yah gigihlah nak tayang wat malu kaum je...iols is geli hokey...

Lain-lain Komen

Quote riyadhK 10-10-2019 01:04 PM
Hello tanjung rambutan. Ada pesakit ni.
Quote nazzse 10-10-2019 01:14 PM
Sah sakit jiwa
Quote CiliPadiSedap 10-10-2019 01:14 PM
Hello tanjung vokuru, ada pesakit terlepas ni
Quote fushimi 10-10-2019 01:18 PM
CiliPadiSedap replied at 10-10-2019 01:14 PM
Hello tanjung vokuru, ada pesakit terlepas ni

harap sis vokuru dapat merawat heshe
Quote msdummy.2018 10-10-2019 01:18 PM
memang mental
Quote i_is_kennot 10-10-2019 01:20 PM
Hahahaha nampak bebird dia sikit
Quote supernaturalee 10-10-2019 01:23 PM
haiyoo
nmpk lah

klu xsengaja sekali pun
yg nmpk smpi sblh bontot tu apebenda


anyway...kulit dia cantik
mcm xde selulit
but it doesn't mean u can show off the asset to public
keep it to ur partner sudehhh




Quote sharlenetexas 10-10-2019 01:25 PM
Kat rumah family heols ke tu? Takkan duk sorang2?
Quote kiah_mai_pulak 10-10-2019 01:27 PM
memang sah gila!!!
Quote Miss.Rara 10-10-2019 01:29 PM
siyesss dah mental gamak nya dia ni...

lelama dia pulak jadi geng sajat...

Quote September14 10-10-2019 01:30 PM
Nmpk kerendut
Quote siput_gondang 10-10-2019 01:34 PM
Dh kenapa aku duk terngiang ngiang part pram pam pam pram pam pam miss malaysia tu.
Hahahhahaah. Neway, kesian ko iqram. Moga diberi hidayah dan bantuan.
Quote MadameOnion 10-10-2019 01:35 PM
masa heshe masih siuman dulu hensem elok..kulit muka heshe mmg flawless walaupun dah tak siuman masih nampak bersih
Quote dibs 10-10-2019 01:35 PM
, ..cedera mata kakak tgk even yg blur gitu
Quote sayang_mulut 10-10-2019 01:42 PM
iols lebih tertarik die guna wayar USB jadi belt..
Quote silampumeja 10-10-2019 02:00 PM
orang dah mula lupa dia, so dia buat la hal balik....formula sama je
Quote inspektoremos21 10-10-2019 02:10 PM
Scary yach
Quote dahlamadah.. 10-10-2019 02:10 PM
tertengok drama RTM zaman bila ntah.. dgn songkok klasik.. masa heols masih lelaki kekar, menerima selendang dari kekasih hati utk kenang-kenangan..sayangnya skrg IQ yg memakai selendang ittew 20190831_205247.jpg
Quote famri7 10-10-2019 02:11 PM
Kenapa rumah mcm pprt..lantai xda tiles??

Lihat semua komen(189)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.150683s Gzip On
To Top