Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Tak Sedar Diri Dah Tua"-Ramai Menyampah Amelina Pakai Seksi, Tayang Dada

10-10-2019 06:28 PM|Oleh: Saiful| Komen: 118

Tak sedar diri umur dah 43 tahun, pakai lagi baju seksi dan menjolok mata!

Hinaan ini dilemparkan kepada penyanyi dangdut terkenal Amelina ketika sesi penggambaran di sebuah studio baru-baru ini.


Dress yang terbuka di bahagian dada itu digayakan bersama aksesori rantai leher dan topi.

Dia memuat naik gambar tersebut dengan kapsyen, "Bila Kaklong berusaha keras nak posing macam budak 18 tahun walaupun..." tulisnya.


Di ruangan komen rata-ratanya kurang senang dengan penampilannnya.

Ditambah pula dengan statusnya yang bergelar ibu tunggal kepada enam orang anak.

Foto: IG
"Gelilah tengok, tak sesuai dengan umur"

"Baju dah direka tutup sampai atas kenapa perlu buka dan dedah dada?"

"Saya suka tengok Kak Long muncul balik ke dunia nyanyian tapi kalau makin hari makin macam ni baju kakak, aduhai naik menyampah!"

Tak mengapalah Amelina. Ambil kritikan ini sebagai sesuatu yang positif dan cuba perbaiki diri ya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
2
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 117
Komen

Previous : Jangan Percaya Maaf Penagih Dadah - Ameng

Next       : "Kami Dah Putus Mac Lalu" - Amar Asyraf Akhirnya Buka Mulut Isu Curang

Komen Terbaru

Quote rainbowrainz 3-11-2019 03:03 AM
Kaklong apa Yang kau ingin buktikan kpd penduduk mesia yinnih..

Lain-lain Komen

Quote LadyCarefree 10-10-2019 06:45 PM
Biaq pi la kat dia. Apadaaaa sibuk sokmo pasal baju orang.
Quote TravellingBear 10-10-2019 06:47 PM
Takde la over macam kakpamtut . Penat je click
Quote Mata.kucing 10-10-2019 06:47 PM
Dh mcm ayam bapuk sundalnmlm dh haha sdah2 la tuh malu kt anak2
Quote MissCarcosa9753 10-10-2019 07:02 PM
Kasihan dia
Gigih membela anak yang enam
Walaupun mungkin kita rasa Xperlu berpakaian begitu
Quote damian_lee 10-10-2019 07:08 PM
Kak long punya jawline beza dr zaman remaja gituuuu
Quote sifu_sifulan 10-10-2019 07:10 PM
Bertabahlah yg bawang2 ni pun takde nak tolong Bela anak 6 tu pun...
Quote Adeakukesah11 10-10-2019 07:16 PM
Smntara masih single ni bia kan dia

Esok dh nikah baru, silap2 kena bertudung balik mcm last time. Brtudung kerana laki yg suruh kekdahnya
Quote Perawankota 10-10-2019 07:20 PM
Kak Alin, dulu2 x puas yer..
Quote reddots 10-10-2019 07:21 PM
Umur 43 mende???   Dia ni kalau tak silap  kahir 1973, umo dh 46 tahun..


Ehhh sudah2 lah buat posing mcm itik patah leher tu.. Kunun cumel la tu., gigit jari sambil lentuk2..
Quote September14 10-10-2019 07:22 PM
Klu mcm amelia handerson tu nk tujuk lurah logic jgk. ini dah acik2 senja. Btul la mlu kt ank2
Quote pumpkinpatch 10-10-2019 07:24 PM
Ada jer ladies yg umur sebaya dia pakai camni to nampak classy and tak try hard. Dia ni ok je tapi dia tak boleh carry style fesyen cam tu.

Cer upah stylist,pergi deportment class.Revamp balik. Sure ok. Macam retis Eja dulu pun classy sebelum dia bertudung.
Quote sayang_mulut 10-10-2019 07:54 PM
so apa product terbaru makcik ni? beriye2 dulu masa buat comeback nak buat macam2..las las lagu2 lama jugak di nyanyi kan...
Quote barfi 10-10-2019 07:55 PM
Macam king coco plak bertopi gtu
Quote Eric.n9 10-10-2019 08:04 PM
Khas buat gang MILF kot
Quote pukulrata 10-10-2019 08:05 PM
Mandi la dulu kaklong.busuk
Quote Acikgomen 10-10-2019 08:06 PM
Tahik lah umo 43
Adik ko yg gundu si angah exbopren haiza dagdigdug tu pun dah 44 taun ni, cemana ko anak sulung boleh umo 43 plak
Quote Xim 10-10-2019 08:07 PM
Dah pandai tunjuk longkang kat netizen ye
Quote crazybeach 10-10-2019 08:14 PM
mohon buat posing cangkung tonggeng yang lebih vass yach agar boleh lawan hanisah berak hani
Quote noraidil_06 10-10-2019 08:26 PM
Acikgomen replied at 10-10-2019 08:06 PM
Tahik lah umo 43
Adik ko yg gundu si angah exbopren haiza dagdigdug tu pun dah 44 taun ni, cem ...

X sporting la ko acik. Diskaun skit umur pun ko tahi kan.

Lihat semua komen(118)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.154539s Gzip On
To Top