Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Isteri Pertama, Kedua Amar Asyraf Tampil Jawab Isu Suami Cuba Pasang Nombor 3

12-10-2019 09:17 AM|Oleh: Myeonir| Komen: 148

Pasti ramai sudah mengetahui kontroversi pelakon Amar Asyraf yang dikatakan bermain kayu tiga dengan perempuan lain di belakang isterinya yang dibongkarkan sendiri wanita ketiga itu di laman Instagramnya.

Penjelasan pihak wanita ketiga sudah didengari, malahan pengakuan dan permohonan maaf Amar sendiri pun dah kita dapati. 

Tetapi, ramai tertanya-tanya tentang pendapat isteri lelaki itu iaitu Arna sendiri. Wanita itu tidak mendiamkan diri dan telah menceritakan segalanya di laman Instagram.


Kredit foto: Blog

Arna menceritakan bahawa dia mula mengetahui mengenai hubungan suaminya bersama wanita itu pada tahun 2015 lagi dan lelaki itu sendiri mengakuinya.

Disebabkan hal itu, mereka sering bergaduh sehingga akhirnya wanita itu membuat keputusan untuk berpisah.


Kredit foto: Instagram

Walau bagaimanapun, Amar tidak bersetuju dan meminta peluang kedua. Setuju dengan permintaan itu, mereka cuba untuk membina semula rumah tangga yang hampir runtuh itu. Sampailah Arna disahkan mengandung anak kedua, namun wanita ketiga itu mula mengganggu kehidupan mereka.


Kredit foto: Instagram
Walaupun sudah cuba selesaikan secara baik namun gadis itu tetap berdegil sehingga mengugut untuk membunuh dirinya. Gadis itu berterusan mendesak Amar untuk mengahwininya sehinggalah dia memuat naik entri untuk membongkarkan rahsianya bersama Amar itu.

Kredit foto: Instagram

Pada akhir kalamnya itu, Arna memohon orang ramai agar memberi ruang kepada Amar supaya berubah. Menurutnya, Amar merupakan seorang ayah dan menantu yang baik. Dia tidak mahu menjejaskan imej suaminya itu di mata ahli keluarganya.

Tak cukup dengan itu akhirnya misteri tentang isteri kedua Amar terjawab apabila wanita itu tampil dan menjawab persoalan mengenai kontroversi ini.

Dalam kenyataan kepada portal Mstar, Vivy Jefri mengakui sudah mendirikan rumah tangga dengan pelakon itu, namun lebih selesa mendiamkan diri kerana akur dengan kedudukannya sebagai isteri kedua.


Kredit foto: mStar

"Ya, memang betul saya isteri kedua Amar dan kami juga mempunyai seorang anak lelaki. Selama ini saya simpan, tapi benda ini terbongkar juga.

"Apa yang didedahkan wanita sebelum ini semuanya betul. Sebenarnya saya sudah bersedia dengan apa yang akan berlaku selepas ini dan reda dengan perjalanan hidup saya yang disusun Allah.

"Ibu saya selalu cakap, kita jangan buka aib suami walau dalam keadaan marah macam mana sekalipun sebab satu hari nanti mesti akan terbongkar sendiri," katanya.

Dia juga menjelaskan yang Arna tahu mengenai perihal dia sebagai isteri kedua dan selama ini mereka tidak pernah bersemuka langsung dan hanya berhubung menerusi telefon sahaja.

Konflik tahap drama Korea betul. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
2
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 148
Komen

Previous : Jangan Percaya Maaf Penagih Dadah - Ameng

Next       : Abam Bocey Mengaku Lawak 'Body Shaming' Sumber Dia 'Cari Makan' Dalam Industri

Komen Terbaru

Quote leni 25-10-2019 06:53 AM
sapa mamat ni? aku sorang ke yg tak kenal?

Lain-lain Komen

Quote silampumeja 12-10-2019 09:32 AM
Wah...so arna tu snyapkan aje pasal isteri no 2 sebaliknya letak perempuan ketiga tu mcm meroyan nak laki dia? Pastu jangan salahkan amar?
Quote pembacategar 12-10-2019 09:33 AM
Apa masalah perempuan ni semua? Si amar ni pakai mandrem ke apa smp semua bini dia redha and ikut je apa dia buat???
Quote azwanaliori 12-10-2019 09:34 AM
No 1 gemok no 2 sendu muka tua

No 3 je lawa
Quote Bumbu 12-10-2019 09:40 AM
Proses mewangikan suami yg busuk kerrr
Quote annadonna 12-10-2019 09:43 AM
Sekarang aje tu nampak defend.  Esok esok korang tengoklah siapa yg akan fail cerai.  Sorry to say lah,  amar akan buat lagi benda ni.  Silap silap kawin 4. Anjing biasa makan bangkai,  tak dapat makan pun kalau lalu dia hidu jugak.  Pattern tu dah ada.
Quote zehra2 12-10-2019 09:50 AM
Hadap sangat... mampu ke amar tu bg nafkah pd dua2 bini...
Quote annadonna 12-10-2019 09:52 AM
Bila aku baca luahan hati panjang lebar arna tak adalah dia kata laki dia tak salah. Dia padankan muka amar jugak. Tapi amar bestfriend dia and dia boleh bagi peluang dari sudut bestfriend.  Sebagai wife dia pun dah lama minta nak berpisah.  Of course amar takkan cerai dia sampai mati kalau mcm ni punya tolerate dia boleh layan perangai amar
Quote nafham 12-10-2019 09:55 AM
Biasa pompuan yg fefeling rela dimadukan n meroyan x sanggup terpisah ni adalah set2 yg penah kangkang seluas2nya pada laki berkenaan. Acah2 aku bg meq ku makanya otomatik kau milikku. Punaimu punaiku selamanya. Tau2 kena dumped. {:run
Quote weezerfan 12-10-2019 09:59 AM
Eeiuuwww berebut jantan sengkek. Yucks
Quote miszclassique 12-10-2019 10:24 AM
azwanaliori replied at 12-10-2019 09:34 AM
No 1 gemok no 2 sendu muka tua

No 3 je lawa

I beg to differ...no 3 pun so so je pada iols
Puncanya sebab gambo ni Screenshot_20191012_102307.jpg
Quote sue_liah 12-10-2019 10:25 AM
azwanaliori replied at 12-10-2019 09:34 AM
No 1 gemok no 2 sendu muka tua

No 3 je lawa

yg no 3 tu comel gak la ek dari no.1 & 2

tu yg kemain si amar menggoda ajak kawin tu

dasar otak letak kt punai
Quote Victorioussss 12-10-2019 10:28 AM
No 3 lawa hokey.. putih putih melati

Romen malam2 kalau tutup lampu pn iols xkisah sebab still bole nampak dgn jelas
Quote cendawanbonyok 12-10-2019 10:28 AM
miszclassique replied at 12-10-2019 10:24 AM
I beg to differ...no 3 pun so so je pada iols
Puncanya sebab gambo ni

bolehla katogeri lawo jugak sepadan la dgn amar tu. unless kalau yang no3 ni cun gile macam diana danielle ke atau stok2 kokosen mmg la pelik dah kenapa boleh sangkut dgn amar ni. dah la laki org, lps tu bukannya kaya pun takat pelakon suam suam . kot kot ada bisness poket tebal ke . tp kalau sengkek apa la yang diharap dgn lelaki macam ni. nnt sendiri yang seksa
Quote sukacactus 12-10-2019 10:30 AM
Pada aku no 1 paling lawa, maybe body je besar skit so npk mcm kakak
Tp cantik ke x isteri tu, bkn lesen nak berskandal2 dibelakang ye.
Even laki boleh kahwin 4, tp kena pandai jaga hati & perasaan pasangan
Jangan pikir gatal ko je!
Quote z_k 12-10-2019 10:34 AM
bini 1 bini 2 syg ke amar le tu

x hentam husband
Quote cikpah27 12-10-2019 10:37 AM
wah senang banyak amar ni.. ada bini2 yang menyokong lagi kat belakang.. Lulz..  kalau si elayka tak bongkarkan, memang pasang 4 terus ni dalam diam.. tak termasuk dengan skandal2 yang bakal dibawak ke bilik tidur lagi..
Quote farlis 12-10-2019 10:50 AM
Edited by farlis at 12-10-2019 10:53 AM

Edited.. Dua2 bini back up laki sendirik.. Hebattt la sangat..

Sorry i x kenal ammar ashraf who are yousss sgt...
Quote mata.kail 12-10-2019 10:57 AM
x kenal amar asyraf ni...
Quote missDollie 12-10-2019 11:00 AM
Hmmm.. Jantan oh jantan.. Buat taik pandai ujung2 menyorok belakang isteri jugak..

Lihat semua komen(148)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.134108s Gzip On
To Top